Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Ab Gym Belt

37.35$

Normal pris: 63.35$

Du sparer: 25.95$


Antal

Tilføj til kurv

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Vil du gerne opstramme dine mavemuskler, men ikke gå glip af Friends? Så er det her Beauty Works Ab Gym Belt kommer ind i billedet. Dette bælte kan give dig målrettet muskeltoning indenfor hjemmets fire vægge. Smæk fødderne op og slap af, imens Ab Gym Belt toner og former dine problemområder, ved hjælp af elektronisk muskelstimulation. Ab Gym Belt er kendt for at skabe den samme effekt som en tur i fitness centeret, bare uden det hårde arbejde.

 • Kan tone og forbedre formen af specifikke muskelgrupper.
 • Ab Gym Belt er kendt for at løfte og forme slappe muskler.
 • Kan hjælpe med genoptræning af muskler i forbindelse med sportsskader.
 • Kan hjælpe i forbindelse med efterfødselstræning.
 • Kan bruges af både mænd og kvinder.

Ab Gym Belt bruger en muskel tonings metode kaldet ”faradisme”, hvilket er kendt for at stimulere og tone dine mavemuskler, alt imens du læner dig tilbage og slapper af. Ab Gym Belt kan også hjælpe til genoptræning af muskler i forbindelse med sportsskader og kan hjælpe med at opstramme din mave efter fødsel.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvordan virker Ab Gym Belt?

Ab Gym Belt bruger en elektrisk strøm, som kan få dine mavemuskler til at trække sig sammen og tone dem. Denne muskeltoningsproces, også kaldet faradisk behandling har været meget populær i skønhedssaloner og sportsskadeklinikker. Bæltet har 10 intensitetsindstillinger, hvilket betyder at du kan vælge den styrke og hastighed der passer til dig. Der er også en automatisk sluk-funktion så du ikke overanstrenger dine muskler.

Hvad er Faradisme?

Faradisme er en betegnelse for en type af muskeltoning, hvor en strøm får musklerne til at trække sig sammen. Følelsen fra strømmen afslapper musklerne og kan stoppe muskeltræthed. Sammentrækningen og afslapningen af musklerne kan øge blodcirkulationen, hvilket er kendt for at nære cellerne og hjælpe til at fjerne affaldsstoffer fra muskelvævet.

Hvordan kan Ab Gym Belt hjælpe med at tone mine mavemuskler?

Ab Gym Belt er en slags passiv træning, hvilket sender signaler til dine muskler for at få dem til at trække sig sammen. Ab Gym Belt fokuserer på specifikke muskler for at tone dem, hvilket kan give dig et slankere og fastere udseende, ligesom du ville få ved at gå i fitness centeret.

Hvad består Ab Gym Belt af?

Beauty Works Ab Gym Belt er et trådløst apparat som bruger 2 x AA batterier så du kan bruge det hvor du vil. Det har en LCD skærm, 10 intensitetsindstillinger og en automatisk sluk-funktion.

Er det let at bruge?

Dette bælte er meget let at bruge og kan bruges lige hvor du vil. Det har et justerbart neopren bælte med velco lukning, så det kan tilpasses alle størrelser. Bæltet er batteridrevet så du kan være mobil og bruge det hvor du vil.

Placer bæltet på dine øvre mavemuskler, eller en hvilken som helst kropsdel som du ønsker at tone. Tryk på ON/HI knappen et par gange for forsigtigt at øge intensiteten (maksimum 10). Du vil mærke en kildende fornemmelse inden muskelsammentrækningen. Når musklerne trækker sig sammen vil det føles behageligt og afslappende. Juster intensiteten i forhold til hvad der føles mest behageligt for dig. Du øger intensiteten ved at trykke på ON/HI knappen og sænker den igen ved at trykke på OFF/LO.

Hvem kan bruge Ab Gym Belt?

Bæltet kan bruges af både mænd og kvinder. Det kan bruges både til at genoptræne muskelskader forårsaget af sport samt til efterfødselstræning af mavemuskler (efter efterfødselstjek). Som med alle andre apparater, venligst læs indstruktionsmanualen og sikkerhedsrådene grundigt igennem før brug.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (0% baseret på 0 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.51% baseret på 335 )

Skriv en anmeldelse klik her

*Resultater kan variere fra person til person