Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Active T5 Plus+ Extreme | Slankepiller

Af: MaxMedix

43.15$

  (12 Kundeanmeldelser)

Mængderabat
Køb 2Spar 10%
Køb 3Spar 20%
Køb 4Spar 25%
Køb 5Spar 30%
Køb 6+Spar 35%

Antal

Tilføj til kurv

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter

Active T5 Plus+ er et nyt avanceret kosttilskud, som allerede har hjulpet tusindvis af mennesker i Europa med at komme i form og skaffe sig af med de ekstra kilo. De kan hjælpe dig med at øge dit stofskifte og fedtforbrænding samtidig med at kunne hjælpe dig med at give dig et boost af energi, så du bliver mere motiveret til at træne. Synes du det er svært at komme i form? Så skulle du prøve Active T5 Plus+ fedtforbrændende kapsler.

 • Kan øge din fedtforbrænding og stofskifte
 • Hjælpe med at fedtforbrænde. Især mave, baller og lår
 • Active T5 Plus+ kan hjælpe dig med at komme hurtigere i form
 • Højt indhold af koffein, 200mg
 • 100% naturligt
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Active T5 Plus+ fedtforbrændende kapsler er en storsælger indenfor vægttab. Det er et naturligt kosttilskud bestående af nøje udvalgte ingredienser, som er kendte for at de kan medvirke til vægttab. Hvis du kombinerer T5 med regelmæssig motion og en sund kost, kan du komme til at se hurtigere resultater end ved din slankekur alene. Bestil i dag og kickstart din fedtforbrænding.

Supplementet består af fedtforbrændende kapsler, som effektivt kan hjælpe dig med at nå din drømmevægt og komme i form. Active T5 Plus+ kan skyde din fedtforbrænding i vejret ved hjælp af stofskiftehormonet T5 og en kombination af energigivende naturlige ingredienser – alt sammen i én kapsel. Dette kosttilskud kan hjælpe dig med steder på kroppen, hvor det kan være fysisk svært at træne det uønskede fedt væk.

Læs mere
Varighed: 30 dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Active T5 Plus+

Active T5 Plus+ fedtforbrændende kapsler indeholder en unik kombination af naturlige ingredienser, som kan dæmpe din appetit. Ved at nedsætte din appetit, kan du slippe for den søde tand og undgå at småspise imellem hovedmåltiderne.

Koffein: kan effektivt øge dit stofskifte og dæmpe din appetit, samtidig med at være en naturlig energibooster.

L-Tyrosin: en aminosyre, som kan støtte skjoldbruskkirtlens hormonproduktion, hvilket kan hjælpe med at regulere og øge stofskiftet.

Naringin: en antioxidant som findes naturligt i grapefrugt. Det er kendt for at kunne forlænge og øge effekten af koffein, når de to ingredienser kombineres.

Grøn te: kan give din krop et boost af antioxidanter og alle de øvrige gode egenskaber fra grøn te. Det kan hjælpe dig med at sætte gang i fedtforbrændingen og giver dig mere energi.

Capsium: er stoffet fra chili. Capsium kan sætte gang i fedtforbrændingen

Active T5 Plus+ fedtforbrændende kapsler har en høj, men sikker, koncentration af koffein. Det betyder at du kan opnå øget energi samtidig med at du kan øge dit stofskifte. T5-hormonet, som indgår i formlen, findes naturligt i vores krop og arbejder også for at stimulere stofskiftet og giver dig en højere fedtforbrænding.

Guide til koffeinindholdet i Active T5 Plus+

Styrke 1 indeholder en lille mængde koffein, hvilket er specielt egnet til førstegangsbrugere eller folk som er følsomme overfor koffein. Styrke 2 klassificeres som middelstyrke og er egnet til de fleste brugere samt førstegangsbrugere. Det er specielt egnet til dig som flittigt motionerer og vil forbedre din muskeldefinition eller tabe et par overflødige kilo. Styrke 3 har et højt indhold af koffein, og det anbefales at man starter med en lavere dosis, før man arbejder sig op til denne styrke. Active T5 Plus+ er styrke 3 og kan effektivt hjælpe dig med at målrette problemområder såsom lår, mave og baller.

Hvordan tager jeg dem?

Det er meget simpelt at indføre Active T5 Plus+ ind i din daglige rutine. Tag bare 2 kapsler om dagen inden et måltid eller inden træning. Du kan f.eks. tage dem inden morgenmaden, frokost eller aftensmad. Men vær forsigtigt med ikke at tage dem for tæt på sengetid, da det høje koffeinindhold kan forstyrre din søvn. Vi anbefaler minimum 3 måneders forbrug for de bedste resultater. Kroppen kan blive mere modtagelig overfor næringsstofferne med tiden, hvorved den tilvænnes det daglige indtag. Derfor bliver resultaterne kun bedre med tiden, hvilket især er gældende i perioden efter 3 måneders forbrug.

Find linket nederst på siden for at læse mere om vores betingelser for pengene tibage garanti.

Er du gravid, ammende eller overfølsom overfor koffein bør du ikke tage dette kosttilskud. Skulle du være i tvivl om du har allergi overfor noget af indholdet eller om du kan tage det, bør du konsultere din læge inden brug. Kapselskallen indeholder gelatine, hvilket gør produktet uegnet for vegetarer.

*Resultater kan variere fra person til person

Vores kroppe reagerer forskelligt på naturlige ingredienser, og derfor varierer resultater. Overstående resultater er opnået på 3-4 måneder.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (93.33% baseret på 12 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.51% baseret på 335 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Har nu bestilt produktet flere gange og jeg er tilfreds med det
* Godt produkt der rent faktisk hjalp mig med at tabe ekstra kilo
* Nok det kraftigste slanke produkt jeg har prøvet!!
* Jeg er meget glad for produktet Active T5 Pluds extreme - det virker
* Fin tilfreds indtil nu. Fik varen hurtigere end forventet, og sød og hjælpsom service. Men er lige startet så afventer lidt før jeg kan sige mere.
* Den indeholder utolig meget koffein, som jeg sagtens kan mærke på kroppen. Jeg undgår at drikke kaffe, da min krop simpelthen bliver for påvirket af det ellers. Men det virker. Jeg har tabt mig 3 kilo indtil videre. (på under 1 måned)
* Nem hjemmeside , og meget hurtig levering.
* Har handlet flere gange forskellige slags- Goji bær, Cambojia- både pure og plus, green coffee og sidst - T5. De virker. Ingen bivirkninger. Og hvis man også droppe dårlige spisevaner og blive lidt mere motiveret til et aktivt liv, så bedre varer til formålet, findes ikke.
* Jeg var lidt skeptisk i starten om koffeinen var for meget, men jeg har ingen problemer haft og jeg tabte mig!! Virkelig godt produkt!
* Virkelig godt produkt!
* de er simple og bruge jeg kan virkelig godt lide dem. jeg føler mig meget sundere
* jeg er meget imponeret indtil videre!!
*Resultater kan variere fra person til person