Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Afrikansk Mango Extreme

Af: MaxMedix

22.70$

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Afrikansk Mango Extreme indeholder hele 6000 mg. rent afrikansk mango-ekstrakt. Dette kosttilskud er kendt for sine sundhedsmæssige fordele og energiskabende egenskaber, der kan fremme kroppens velvære og sundhed. Disse slankepiller kan undertrykke appetitten effektivt, og dermed bidrage til at skabe balance i blodsukkeret og kroppen, hvilket kan hjælpe dit vægttab .

 • 6000 mg. i hver kapsel som er et af markedets højeste koncentrationer
 • Kommer med 60 kapsler, som er nok til en måneds forbrug
 • 100 % naturprodukt
 • Fremmer et sundt energiniveau, sundhed og velvære
 • Kan have en stabiliserende effekt på appetit og blodsukker
 • Kan forbedre immunsystemet, kolesteroltal, stofskiftet og fedtforbrændingen
 • Afrikansk Mango Extreme er produceret i England under GMP-licens
 • Ingen kunstige ingredienser

Afrikansk Mango Extreme er fra en mangosort fra det afrikanske mangotræ "Irvingia Gabonensis" og er blevet utrolig populær på verdensplan, da den er kendt for at kunne hjælpe folk med at opnå en sundere livsstil samt lettere vægttab. Dette supplement kan hjælpe med at skabe balance i kroppen og kan hjælpe med at undertrykke appetitten, hvilket kan bidrage til et bedre vægttab.

Læs mere
Type: Kapsler
Antal: 60 kapsler
Varighed: 30 dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her
Afrikansk Mango Extreme-slankepiller

Afrikansk Mango

Afrikansk mango er en sort af den klassiske, eksotiske mangofrugt, hvor den afrikanske (udover at den vokser i det vestlige Afrika) dog adskiller sig ved, at den har en masse frø i midten. Disse frø er utrolig proteinrige, og det er ekstraktet fra disse frø, som udgør dette banebrydende kosttilskud. Udover at være proteinrig har den afrikanske mango også et meget højt fiberindhold, som kan fremme sundheden i kroppen.

I flere århundreder har de indfødte i Cameroun i Afrika indtaget deres kontinentale mango for dens meget energistyrkende og sundhedsfremmende egenskaber. For nylig har forskning opdaget denne fordelagtige frugt og fremstillet dette kosttilskud, Afrikansk Mango Extreme, som naturligt og effektivt leverer alle disse gode fordele i naturlige slankepiller.

Fordele ved Afrikansk Mango Extreme

Dette ekstrakt er et naturligt tilskud, som er baseret på et af de højeste milligram af rent ekstrakt på markedet. Slankepillerne er fyldt med en masse gode fordele, som kan fremme kropslig sundhed, velvære og energi. De bedste fordele ved Afrikansk Mango Extreme er at det;

 • Øger energiniveauet: Afrikansk Mango Extreme-slankepiller er kendt for at kunne fremme et sundt og stabilt energiniveau. Derfor kan dette tilskud med rette anvendes til at effektivisere hverdagen og til at få mere energi til styrke- eller konditionstræningen.

 • Forbedrer samlet sundhed: Disse slankepiller er også kendt for at kunne stabilisere blodsukkeret og kolesteroltallet.

 • Appetitreducerende: Ved at fremme et stabilt blodsukker har det også en sund effekt på appetitten. Afrikansk Mango Extreme kan virke regulerende på appetitten, så man undgår sukkerholdige mellemsnacks.

Anvendelse af produktet

Det anbefales, at man tager to kapsler om dagen med et glas vand gerne i forbindelse med et måltid for bedst optagelse i kroppen. Hvis man tager én om morgenen og én om aftenen, opnår man det bedste resultat.

Naturligt og sikkert

Indholdet i Afrikansk Mango Extreme er 100 % naturligt uden unødvendige tilsætningsstoffer, og der er ikke registreret nogle bivirkninger ved dette tilskud.

Det anbefales dog for en sikkerhedsskyld, at man konsulterer egen læge, før man starter med at tage Afrikansk Mango Extreme, hvis man i forvejen tager andet medicin.

Indhold af Afrikansk Mango Extreme

Slankepillerne indeholder udelukkende 6000 mg af african mango fra Irvingia Gabonensis-træet. Der er ingen unødvendige ingredienser eller fyldstoffer i. Slankepillen er lavet af Hydroxy Propyl Methyl Cellulose, hvilket gør den velegnet til vegetarer.

Afrikansk Mango Extreme-slankepiller til vægttab


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (91.25% baseret på 16 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.75% baseret på 348 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Synes i høj grad, at de her piller giver et energiniveau som kaffe ikke kan måle sig med. Det er samtidig en langt lettere og hurtigere måde at få fornyet energi på, så jeg er ovenud tilfreds!
* Afrikansk mango extreme er en alle tiders supplering til en sund livsstil! Min kæreste og jeg har kørt med det i 2 uger nu, og vi synes begge det overgår alle forventninger. Vi er allerede klar til at bestille den næste omgang kapsler!
* Mit nok største problem i forhold til vægttabet, var den manglende evne til at få dyrket motion. Efter 1,5 måned med det her produkt, er jeg blevet mere aktiv end nogensinde før. Det med at det giver et højere energiniveau er uden tvivl sandt. Så hvis det er lysten til kondition der mangler, så synes jeg man skal prøve det her!
* Jeg har lige modtaget min pakke i dag efter en hurtig levering. Fik anbefalet det her produkt af min bedste veninde, så er spændt på de kommende resultater!
* Læste om sådan noget mango-ekstrakt i en artikel på nettet og det lød egentlig meget godt. Fandt frem til det her produkt, som jeg valgte at prøve. Synes hurtigt jeg har kunnet mærke forskel!
* Var ikke helt sikker på, hvor godt de her piller ville virke men har nu givet det et forsøg. Indtil videre er jeg godt tilfreds, så vil helt sikkert forsætte med at tage dem!
* Sikker og hurtig levering. De her slankepiller har hjulpet en hel del med mit vægttab, så jeg er meget tilfreds!
* Super lækkert kosttilskud. Har brugt det i 2 måneder nu og føler virkelig, at jeg har fået mere energi.
* Afrikansk Mango Extreme er et af mine yndlingsprodukter, som jeg kan mærke også gavner mit energiniveau udover mit vægttab
* Jeg var lidt skeptisk i starten, men jeg kunne rent faktisk godt mærke en forskel
* Det er et super produkt, som jeg virkelig kan mærke hjalp mig med mit vægttab
* Super service. Bestilte om onsdagen og havde varerne allerede torsdag. Glæder mig til at komme igang med dem. :)
* Leveringen var hurtig. Jeg har taget dem i 2 måneder nu og er meget tilfeds.
* Fik det anbefalet af en træningsmakker og var lidt skeptisk. Men er faktisk blevet ret glad for det. Har brugt det i 3 måneder nu, med gode resultater. Tak for god service hver gang jeg har haft spørgsmål.
* Godt kosttilskud. Virker som forventet. Altid hurtig levering.
* Hurtig levering og god vejledning. Har taget dem i en uge nu. Glæder mig til at se resultater.
*Resultater kan variere fra person til person