WeightWorld > Superfoods > Chlorella > Bio Super Slim Mix | Slankepulver

Bio Super Slim Mix | Slankepulver

249,00 kr.
Husk at vi har GRATIS levering på bestillinger over 499,-
(2 Kunde anmeldelser)

WeightWorld Danmark tilbyder dig:

emaerket

Køberbeskyttelse på 10.000 kr!

Produkter af høj kvalitet

Gratis fragt på ordre over 499 kr.

Sikker betaling

Køb nu - betal om 14 dage

Bio Super Slim Mix indeholder en eksklusiv blanding af 5 ingredienser, der hjælper dig med at gå ned i vægt. Blanding af dette eksklusive slankepulver har vist sig, at være effektiv for dem, der ønsker at komme i form og udrense kroppen. Det er videnskabeligt bevist, at ingredienserne i Slim Detox Mix er yderst effektive og derfor er dets vegetabilske proteinkilder ofte blevet kaldt for den "perfekte blanding”. Denne slankepulver indeholder betydelige mængder af jern, calcium, magnesium, vitamin A, C, E og K og vitamin B1, B2, B3, B5 , B6 og B9. Slim Detox Mix har et højt indhold af Spirulina som vil øge dit stofskifte og fremme din maves fordøjelse.

 • Detoxer og udrenser din krop
 • Kan øge dit stofskifte og sætte gang i dit vægttab
 • Hjælper dig med at øge forbrændingen af kalorier
 • Kan reducere følelsen af unødvendig sult og forbedre dit stofskifte
 • Gendanner en naturlig tarmflora
 • Styrker dit immunforsvar og dit velbefindende
 • Rig på jern, calcium og magnesium
 • 100% naturlige og økologiske ingredienser
 • Indeholder vitamin A, C, E, B1, B2, B3, B5, B6 og B9
 • Kun 1 spiseskefuld dagligt med mælk, yoghurt eller juice for maksimal effekt

Bio Super Slim Mix slankepulver er en vægttabsmix, der indeholder ingredienser, som er naturligt rig på omega-3 fedtsyrer, vitaminer og mineraler. Guarana hjælper kroppen med at forbrænde kalorier og fedt. Lucuma er en rig kilde til jern. Hampefrø vil give din krop masser af fiber. Chlorella udrenser kroppen og genopretter tarmfloraen og yderligere en rig kilde til vitamin B12. Ved at anvende Slim Detox Mix vil du føle en øget følelse af mæthed, mens dit stofskifte stiger.

Kun 1 spsk. Bio Super Slim Mix dagligt blandet med vand, mælk, juice, yoghurt, salat, dessert eller enhver anden drink eller andre fødevarer for at opnå de mange resultater med slankepulver

Udvalgt Produkt
Type : Pulver Anbefalet dosis : 1-2 spsk./dagligt

Hvad er Bio Super Slim Mix?

Bio Super Slim Mix er et 100% naturlig og organisk slankepulver, der ikke indeholder tilsætningsstoffer, såsom farvestoffer, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller andre sundhedsskadelige stoffer. I stedet indeholder slim detox mix ingredienser, som er rig på omega 3 fedtsyrer, vitaminer og mineraler. Kombineret sammen, kan ingredienserne hjælpe dig med at gå ned i vægt på grund af dets høje indhold af.

Hvad indeholder slim detox mix?

Bio Super Slim Mix er et slankepulver baseret på en blanding af fem nøje udvalgte ingredienser, der gavnligt kan hjælpe dig med at øge fedtforbrændingen og hjælpe dig med at gå ned i vægt, da slim detox mix er rig på protein og bidrager til er effektivt vægttab. Bio Super Slim Mix indeholder organisk protein pulver, hamp, chlorella, spirulina, guarana og Lukum.

 • Lucuma – rig på gode kulhydrater og fibre
 • Chlorella – renser kroppen
 • Hamp protein – en rig kilde til vegetabilsk protein
 • Guarana – hjælper med at forbrænde fedt og kalorier
 • Spirulina – tilføjer energi og kan reducere unødvendig sult

Hvordan tager jeg slankepulver?

Bland 1 spsk. Bio Super Slim Mix og bland dit slankepulver med din favorit mælk, yoghurt, havregryn, salat eller dessert. Det er fuldt ud tilstrækkeligt kun at anvende 1 spiseskefuld om dagen til at opnå resultater i dit velvære. Følg anvisningerne og slim detox mix vil holde i op til 1,5 måned. Bio Super Slim Mix er et 100% naturligt produkt, og alle dets ingredienser er certificeret økologisk.

Det er vigtigt at være opmærksom på at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.

Kunde anmeldelser (2)

5 Stjerner (1)

4 Stjerner (1)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerner (0)

4.5 / 5 Stjerner

Skriv en anmeldelse


Så nemt at bruge. Jeg drysser lidt på min skyr hver morgen. Bruger 2 spsk.


Meget effektiv. Købte tilskuddet for 12 dage siden og det har fungeret lige som det skal. Jeg bruger det sammen med sund kost og træning

249,00 kr.
Bio Super Slim Mix...
249,00 kr.
69 _96 _03 _91
x