Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Body Blendz Oats Oats Baby | Mod tør hud

Af: Body Blendz

29.80$

  (3 Kundeanmeldelser)


Antal

Tilføj til kurv

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Body Blendz Oats Oats Baby er en unik body scrub med havre. Denne scrub kan hjælpe dig med at slippe af med meget tør hud. Oats body scrub kan hjælpe med at reducere kløe på følsom hud, udslæt og tør & afskallede hud. Den kan øge produktionen af kollagen, hvilket kan give dig en blødgørende effekt og kan hjælpe mod strækmærker.

 • Kan hjælpe mod tør hud
 • 100% naturlige ingredienser
 • Indeholder havre
 • Kan reducere synet af strækmærker
 • Kan øge produktionen af kollagen
 • Kan virke foryngende på huden
 • Blødgører huden
 • Indeholder kaffebønner, jojoba olie & mandel olie
 • Kan virke eksfolierende og kan fjerne døde hudceller
 • Kan bruges både på kroppen og i ansigtet
 • Fri for konserveringsmidler

Du kan opnå et blødere dig med Body Blendz Oats Oats Baby mod tør hud. Den ultra fine body scrub er rig på aktive ingredienser som er specielt sammensat for dig. Ingredienserne er samlet fra hele verden.

Vi sender til hele Europa.Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad Body Blendz Oats Oats Baby?

Denne skønne body scrub er 100% naturlig, og sammensat af naturens reneste og mest eksklusive olier, som kan gå ind og rense huden i dybden. Body Blendz Oats Oats er en eksfolierende body scrub, som er designet til at kunne fjerne døde hudceller, snavs, bakterier og toksiner i hudlaget. De æteriske olier kan berolige og fugte huden. Hvis du har tendens til at have tør hud vil du opleve at denne body scrub kan være helt perfekt til din hud. Ingredienserne kan absorberes hurtigt i huden og endnu bedre er, at de kan på fugten længere. Oplev en gennemfugtet hud, en blødere og renere hud end nogensinde før!

Body Blendz Oats Oats er en fugtighedsscrub, som kan genopbygge hudens kollagen produktion og fugtbalance. De aktive ingredienser kan hjælpe kroppen med at slippe af med døde hudlag og kan efterlade en tør hud gennemfugtet, jævn og glødende!

Hvad er ingredienserne i Body Blendz Oats Oats?

Alle ingredienserne er 100% naturlige og rene, aktive ingredienser. Du kan skabe et blødere dig med denne professionelle body scrub mod tør hud.

Arabiske kaffebønner
En helt naturlig antioxidant, der er kendt for at kunne reducere forekomsten af appelsinhud, inflammation, tør hud og andre hudproblemer. Denne ingrediens kan også hjælpe med at genopbygge hudens kollagen niveau, som kan afhjælpe tidlige aldringstegn.

Macadamia olie
Denne olie er kendt for at kunne styrke det underliggende væv i huden. Body Blendz Oats Oats benytter Macadamia olie til at kunne reducere inflammatorisk hud, eksem, snavs og bakterier i huden. Ligeledes er macadamia olie en utrolig rig fugtighedscreme, der beriger huden med fugt og holder på fugten længere – Ideel til tør hud. Den kan også beskytte mod solskader og kan hjælpe med at holde den solbrune glød i længere tid.

Jojobaolie
Denne olie i Body Blendz Oats Oats kan forbedre hudens generelle sundhed og udseende. Jojobaolie kan fremme hudens tekstur og fasthed, og særlig god til appelsinhud.

Havregryn
Er en effektiv eksfolieringsingrediens som i kombination med de andre ingredinser i Body Blendz Oats Oats kan rense huden i dybden. Den er god til at stabilisere hudens fugtbalance, reducere inflammation og betændelse (akne). Havreflagerne er utrolige rige på antioxidanter og kan håndtere selv den mest følsomme hud.

Sød Mandelolie
Denne olie minimerer og forebygge synlige strækmærker, ar dannelse og appelsinhud. Mandelolie i Body Blends Oats Oats hjælper med at holde huden fleksibel. Den er ligeledes utroli fugtgivende og derfor meget velegnet til tør hud.

Jomfru Olivenolie
Rig på vitamin A, B og E og beskytter huden indefra og ud. Olivenolie er kendt for at kunne forsinke aldring, rynker og fine linjer. Denne olie kan nære huden og efterlade den glat og blødere end nogensinde. Desuden er jumfru olivenolie også god til at reducere irritabel og tør hud.

Hvorfor skal jeg købe Body Blendz Oats Oats?

Du skal vælge BodyBlendz Oats Oats hvis du har problemer med sensitiv, irriteret, følsom eller tør hud. Denne Body Scrub er helt fantastisk til hud som er udsat for nogle former for udslæt, eksem, appelsinhud, tidlige aldringstegn, solskader eller pigmentfejl. Body Blendz Oats Oats er utrolig fugtgivende, og du kan opleve en følelse af renhed, velvære og blødhed allerede efter 1 gang du bruger den.

Sådan bruger du BodyBlendz Oats Oats?

Denne Body Scrub er ekstremt nemt at bruge! Du kan tage den med i badet eller påføre den under din morgenrutine. Se med her, hvis du er i tvivl om hvordan du bruger den:

 • Fugt din krop i ca. 2 minutter (enten i badet eller med en våd klud).
 • Tag en lille håndfuld af Body Blendz Oats Oats.
 • Gnid produktet ind i krop i bløde, cirkulære bevægelser med hænderne.
 • Lad den virke på din krop i 5-10 minutter.
 • Skyl din krop grundigt og tør den.
 • Voila! Din hud er renere og blødere end nogensinde før.

Du bør opbevare din Body Blendz Oats Oats til tør hud et køligt og tørt sted væk fra direkte sollys.

Kan alle bruge denne den?

Body Blendz Oats Oats kan anvendes af alle, men denne er specielt designet til følsom og tør hud. Læs ingredienserne igennem før brug, for at finde den body Scrub som passer bedst på dig og din hud.

*Resultater kan variere fra person til person.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.1% baseret på 305 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Super dejlig scrub! Jeg bruger den hver gang jeg er i bad :)
* Super Meget tilfreds. Jeg bestilte mit produkt søndag eftermiddag, og modtog det tirsdag formiddag. Jeg kunne tracke min pakke hele vejen.
* Meget diskret.... Dejlig diskret hjemmeside at handle på. Desuden nem og overskuelig hjemmeside at finde rundt på, hvilket gør at jeg ihvert fald vil handle der igen.
*Resultater kan variere fra person til person