Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Body Boutique Wrap Factor m. cellulitecreme | Deluxe Bodywrap

44.80$

Normal pris: 74.75$   Du sparer: 29.95$ (40%)

  (8 Kundeanmeldelser)


Antal

Tilføj til kurv

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Body Boutique Wrap Factor til kvinder med cellulite er en body wrap, der kan hjælpe dig med at mindske appelsinhuden, få en glattere og strammere hud samt øge dit vægttab. Føler du dig ofte tung, hævet eller oppustet? Spiser og drikker du i perioder dårligt og undlader motion? Så kan der på kort tid ophobes en del affaldsstoffer i kroppen. Denne behandling kan virke afgiftende på hud, celler, væske og affaldsstoffer, da leret som indgår i behandlingen kan udtrække toksiner fra kroppen. Når du har fjernet bandagerne fra området du ønsker at behandle, smører du ganske enkelt cellulite cremen ud på området. Du kan bruge denne detox (afgiftning) behandling hjemme i trygge rammer.

 • Hjemmebehandling
 • Kan reducere appelsinhud
 • Effektiv og naturlig slankebehandling
 • Du kan opnå resultater efter kun 45 minutter
 • Body wrap er kendt for at kunne hjælpe dig med at tabe cm efter én behandling
 • Kan øge kroppens elastin og opstramme huden
 • Kan stimulere lymfesystemet og lade dig slippe af med ophobninger af affaldsstoffer
 • Giver en afslappende spabehandling i hjemmets rolige omgivelser

Body Boutique Wrap Factor til kvinder med cellulite kan give dig muligheden for at stramme, tone og tabe dig på lårene samtidig med, at du kan reducere den irriterende appelsinhud. Du kan nu nyde en body wrap behandling der hjemme i stille og rolige og velkendte omgivelser til en billigere pris end skønhedsklinikkerne.

Læs mere
Type: Wrap
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er cellulite?

Cellulite er hvad vi normalt kalder appelsinhud. Der er rigtig mange kvinder der lider af appelsinhud, ca. 90% af de danske kvinder. Så du er langt fra alene om at have denne hudtilstand. Man har endnu ikke fundet den præcise grund til hvorfor så mange har appelsinhud, men man ved at nogle af de typiske grunde er dårlig cirkulation i fedtvævet og affaldsstoffer er hober sig op i de ramte områder. Body Boutique Wrap Facor Til Kvinder m. cellulite kan hjælpe dig med at komme af med nogle af affaldsstofferne.

Hvad er Body Boutique Wrap Factor Til Kvinder m. cellulite?

Denne body wrap til kvinder er en detoxificerende behandling med en cellulite creme. Sættet indeholder en naturlig ler, der er kendt for sine udrensende egenskaber, og som kan hjælpe med at trække toksiner ud af huden. Dette kan efterlade din hud fastere og glattere. Body Boutique Wrap Factor til kvinder m. cellulite indeholder også en cellulite crème, som du påfører efter endt behandling for at mindske apelsinhuden.

Body Boutique Wrap Factor til kvinder m. cellulite indeholder:

 • 4 poser detox ler
 • 2 bandager der kan genbruges
 • 100 ml. cellulite creme
 • Manual
 • Målebånd

Hvordan virker Body Boutique Wrap Factor til kvinder m. cellulite?

Denne body wrap fungerer som et omslag, og kan trække toksiner ud af kroppen gennem huden. Behandlingen kan resultere i, at det underliggende væv falder sammen og bliver komprimeret, dette kan få huden til at synes fastere.

Hvilke ingredienser er der i leret og cellulite cremen?

Både leret og cellulite cremen indeholder mange naturlige ingredienser. Nogle af ingredienserne i leret er:

Bentonit ler er en naturlig ler, der kommer fra vulkanaske. Det bliver normalt brugt i ansigtsmasker og det er kendt for at kunne absorbere olie, skidt og toksiner fra huden.

Juniperus Communis også kendt som enebær. Bærrene fra denne plante indeholder en essentiel olie, der er kendt for sin rensende, stimulerende og kølende effekt.

Nogle af ingredienserne cellulite cremen indeholder er:

Damascenerrosernes olie er god til tør og aldrende hud, men er også kendt for at kunne hjælpe på dårlig cirkulation.

Koffein er oftest kendt som et nydelsesmiddel. Men selvom du bruger det på kroppen i stedet for at drikke det i kaffen kan det hjælpe dig med at øge niveauet af cirkulerende fedtsyrer, hvilket betyder at du kan øge fedtforbrændingen.

Hvordan bruger jeg Body Boutique Wrap Factor til kvinder m. cellulite?

Du kan anvende din body wrap på 2 forskellige måder. Den ene måde er beskrevet under Body Boutique Wrap Factor til kvinder, den anden metode får du her:

Trin 1 forberedelse: Du starter helt simplet med at åbne dit Body Boutique Wrap Factor til kvinder m. cellulite og tager 2 bandager ud og ligger dem i en skål der kan tåle kogende vand. Bandagerne skal stadig være sammenrullet. Derefter koger du noget vand og hælder det over bandagerne så de er tildækket med det kogende vand og lader det trække i 10-15 min.

Trin 2 mål: Tag det vedlagte målebånd og mål det område du ønsker at bruge din body wrap på. Du kan evt. sætte en streg på kroppen hvor du måler så du er sikker på at du måler det samme sted for at få det mest præcise mål.

Trin 3 indpakningsprocessen: Åbn en pakke ler og massér leret ind i huden på det ønskede område. Når bandagerne har trukket i 10-15 min. tjekker du vandets temperatur, det må ikke være kogende, men stadig varmt. Du kan altid tilsætte koldt eller varmt vand til at få den rigtige temperatur. Derefter binder du det ønskede område ind, men du må ikke sætte det for stramt da du på den måde kan stoppe for blodomløbet. Husk altid at starte nedefra. Til sidst tager du enten husholdningsfilm med huller eller et tungt håndklæde omkring det indbundet område for at holde det varmt. Det er vigtigt at din hud stadig kan ånde. Derefter nyder du behandlingen med din Body Boutique Wrap Factor til kvinder m. cellulite i 60 min.

Trin 4 udpakningsprocessen: Pak dig selv ud forsigtigt igen. Hvis der er noget overskydende ler gnubber du dette ind i huden. Til sidst måler du samme sted som inden behandlingen og ser dit resultat.

Efter din body wrap behandling

Efter du er færdig med din body wrap tager du cellulite cremen og smører ca. 1 teskefuld creme ind i det behandlede område.

Det anbefales at du bruger cellulite cremen 2 gange om dagen.

Da Body Boutique Wrap Factor til kvinder m. cellulite ikke er en body wrap der kun dræner dig for vand som så mange andre, anbefales det at du drikker mindst 2 liter vand om dagen i 3-4 dage efter behandlingen. Vandet er med til at kroppen fortsætter med at rense ud.

Efter du er færdig med din body wrap behandling vaskes bandagerne. Du kan enten håndvaske dem eller bruge vaskemaskinens håndvask program.

Har produkterne nogen bivirkninger?

Hverken cellulite cremen eller de andre dele af Body Boutique Wrap Factor til kvinder m. cellulite sættet burde ikke forårsage nogen bivirkninger, hvis du følger brugsanvisningen korrekt. For at forhindre reaktioner eller hudirritationer bør du ikke påføre de varme bandager på hud med åbne sår. Har du følsom hud anbefales det at du tester ingredienserne inden du går i gang med din body wrap. Det kan du gøre ved at gnubbe en smule af leret ind i huden på et mindre område.

*Resultater kan variere fra person til person


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (90% baseret på 8 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.1% baseret på 305 )

Skriv en anmeldelse klik her

* lige lidt start vanskeligheder.. engelsk brugsanvisning... men 3 1/2 cm mindre på overarmen skønt
* Bedste body wrap jeg har prøvet!
* Jeg blev virkelig overrasket over resultatet med den her bodywrap. Havde regnet med bare at få lidt blødere hud osv., men var faktisk blevet slankere. :D det varer nok ikke for evigt, men lige nu føles det godt nok lækkert!
* Lækker behandling, min hud føles meget blød og har tabt et par cm. Er meget tilfreds. Nu håber jeg cellulite cremen virker.
* For mig er det bare ren forkælelse. 5 Stjerner!
* Jeg var lige i tvivl om hvordan jeg skulle bruge det i starten, men ringede op til weightworld og fik rigtig god vejledning. Jeg er meget tilfreds med jeres kundeservice og synes også at produktet lever op til mine forventninger. Vil helt klart handle her igen.
* spændende. nu håber jeg det kan fjerne min appelsinhud på lårene. det føles som om man er til rigtig behandling på klinik, bare derhjemme. Jeg er meget tilfresd.
* Jeg fik min første body wrap hos en kosmetolog og syntes det var virkelig lækkert. Fik så af vide af en veninde at man selv kan gøre det derhjemme til en brøkdel af prisen. Nu sparer jeg en masse penge og forkæler mig selv derhjemme. Fantastisk! Tak for god service i øvrigt.
*Resultater kan variere fra person til person