Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

ChinUp Mask Effektiv og naturlig ansigtsløftsbehandling

Af: ChinUp

259.00 kr.

:


Pakke

Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Den revolutionerende Chinup Mask hjælper til at fjerne dobbelthage og give et effektivt ansigtsløft. Masken er særligt egnet til at kunne give et halsløft og generelt ansigtsløft og den er ganske enkelt at anvende. Chinup Mask er et perfekt alternativ til plastikkirurgi, hvis du ønsker at slippe af med kalkunhage, dobbelthage eller generelt slap hud på halsen. Masken er blevet populær i hele verden, og den revolutionerende teknologi er blevet kendt i alle internationale aviser. Virksomheden bag produktet er så sikker på, at produktet giver resultater, at de har vedlagt et målebånd, så man selv kan opmåle!

 • Kan løfte og forme halsen
 • Kan reducere kalkunhage
 • Kan give et effektivt halsløft og ansigtsløft
 • Kan forbedre produktionen af kollagen
 • Kan øge fedtforbrændingen i hudceller
 • Kan hydrere, rense og tone huden
 • Kan reducere dobbelthage
 • Naturligt ansigtsløft og sikkert produkt

Chinup Mask bruger en avanceret teknologi, som kan dig tilbyde den mest effektive og innovative ansigtsløft behandling, som ikke er plastikkirurgi. Masken er ikke skadelig og giver ingen bivirkninger, hvoraf den naturlige formular sikrer, at du aldrig skal tænke på at beskadige din hud eller krop. Masken er for alle tynde som store. Selv den tyndeste person vil opleve, at hagen vil blive mere markeret og flot med Chinup Mask.

Behandlingerne tager ikke længere end 30 minutter, og du kan undgå at gå til plastikkirurgi. Du kan slippe af med din løs hud på halsen og få et halsløft mere effektivt end nogensinde før.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

ChinUp Mask Trial Pack

299.00kr.

Køb

ChinUp Mask Starter Pack

499.00kr.

Køb

ChinUp Mask Refill Pack

599.00kr.

Køb

Hvad er Chinup Mask Ansigtsløft behandling?

Chinup Mask er en maske, som effektivt kan reducere kalkunhage, dobbelthage og generelt løs hud på halsen. Ved hjælp af få behandlinger på 30 minutter kan du pludselig begynde at se din hals blive mere fast og flot. Da den kan forbedre produktionen af kollagen, øge fedtforbrændingen samt hydrere huden kan du hurtigt opleve et effektivt ansigtsløft med produktet.

Chinup Mask kommer i 3 forskellige pakker, som hver er designet til at give dig de bedste resultater til dit behov til den bedste pris. Chinup Mask findes i Trial Pack, Starter Pack og Refill Pack, som adskiller sig for antal behandlinger, der er inkluderet.

Hvad er fordelene ved Chinup Mask?

Masken arbejder på alle hudlag for at give det bedste resultat. Ved at masken går ind og arbejder på selv det bagerste hudlag gør, at resultaterne kan blive permanente og mere effektive, som netop gør, at Chinup Mask skiller sig ud fra andre ansigtsløft behandlinger.

Du kan ikke kun opleve øjeblikkelige visuelle og kosmetiske resultater, men din hud kan blive mere effektiv til at producere kollagen og hudceller. Du kan hurtigt opleve at huden omkring halsen kan blive mere tonet, defineret og løftet, som for alvor kan give dig en anti-age effekt.

Chinup mask kan have kraftfulde vægttabsfremmende egenskaber og har en særlig positiv effekt på fedtforbrændingen. Derudover kan kroppen opleve, at stofskiftet bliver forøget således, at du ikke kun forbrænde fedt omkring halsen.

Ansigtsløft masken indeholder ingredienser, som kan have både antioxidant og antimikrobielle egenskaber, som kan fugte, udglatte, hydrere og rense huden.

Ved at masken kan udrense huden for ophobet affaldsstoffer og giftstoffer gør, at hudcellerne omkring halsen kan fungere optimalt således, at regenerering af nye hudceller kan øges samt der tilføres fugt og hudens struktur kan forbedres for det bedste ansigtsløft.

god og glat hud
 • Glatter huden
 • Styrker cellerne
 • Antioxidante fordele
 • Reducerer fedt

Videnskaben bag Chinup Mask

I modsætning til mange andre masker, som har til formål at give et ansigtsløft, målretter Chinup Mask fedt i ansigtet og halsen. Almindelige behandlinger dækker kun de skønhedsmæssige fejl midlertidigt og giver derfor kun midlertidige resultater. Ved at ansigtsløft masken kan gå ind i de bagerste hudlag og arbejde med hudcellerne samt at den kan øge produktionen af kollagen kan du opleve et permanent og effektivt resultat. Formularen er avanceret og helt unik kombineret for at de enkelte næringsstoffer bidrager til hinandens virkning. I kombination af de terapeutiske naturlige frugtekstrakter og 4 centrale ingredienser findes, vitamin E, Corum 9235, Q10 Coenzym og Skintronic Serum.

Klinisk bevist effekt

Selvom resultater varierer fra person til person, da graden af dobbelthage, kalkunhage og generelt slap hud på halsen er forskellig, kan vi dog stadig næsten garantere resultater fra ansigtsløft behandlingen. Chinup Mask er blevet klinisk bevist til at give positive resultater og er blevet demonstreret på et stort testpanel. Du skal derfor ikke bekymre dig, om du tager den rigtige beslutning ved at købe denne ansigtsløft behandling.

*Resultater kan variere fra person til person

Udtalelser og anbefalinger

Chinup Mask ansigtsløft behandling er brugt af tusinde mænd og kvinder verden over, og det er ganske forståeligt. Som det hurtigst voksende brand inden for ansigtsløft på verdensplan har denne maske formået at gøre personer, der søger at fjerne dobbelthage og kalkunhage glade og lykkelige. Se selv hvad store personligheder og almindelige mennesker fortæller på Twitter, Instagram og andre sociale medier. Nedenfor kan du læse vores tidligere kunders oplevelse med Chinup Mask, og de taler for sig selv.

Jeg bruger min @ChinUpMask inden jeg skal i byen. Det virker virkelig, og jeg føler mig meget mere sikker på mig selv.

Fantastisk! Har lige brugt min anden maske, og det virkede endnu bedre end første gang!

Min kæreste @alicerxgers_ har givet mig @Chinupmask i mens vi kører hjem - og vi tabte begge 3cm inden vi kom hjem.

Hvordan bruger jeg Chinup Mask?

1Juster længden

Mål din hage fra øre til øre; både rundt om hagen og under hagen ved halsen med målebåndet.

2Påfør masken

Åben og tag masken. Påfør masken på ansigtet, så det dækker halsen, kinderne og hagen.

3Juster remmen

Juster remmen under hagen, så den farvede side vender ud.

4Stram remmen

Juster remmen, så ørene passer til hullerne.

5Fastgør remmen

Stram remmen godt til over hovedet og fastgør.

6Vent 30-40 min.

Lad den være i 30-40 minutter før du tager masken af langsomt.

7Massér ansigtet

Massér kæbe og hals området forsigtigt ind til den resterende creme er absorberet.

8Opmål resultatet

Opmål resultatet omkring din hage og under hagen for at se, hvor meget du har tabt.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (95% baseret på 8 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (92.34% baseret på 551 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Det med de 30 minutter er faktisk ikke bare for sjov - kunne virkelig se forskel!
 • * Det er helt perfekt og nødvendigt nu hvor man kommer lidt op i alderen og får lidt mere fedt på halsen. Jeg kom dog til at påføre den forkert de to første gange og så føler man jo lidt at det er spild og ærgerligt
 • * Rigtig tilfreds med virkningen på det overflødige fedt
 • * Super og opfindsomt produkt som jeg ikke har set før - fantastisk idé! Glad for at videnskaben og forskningen hele tiden skrider fremad så man kan opfinde sådanne produkter
 • * Stor anbefaling her fra Fyn. vi er glade for produktet
 • * Varmeste anbefalinger herfra. Virker som beskrivet.
 • * Startede med trial pakken, da jeg var lidt skeptisk, men efter da kæresten og jeg prøvede de to masker skulle vi simpelthen have flere. Så vi har bestil refill pakken og er ganske tilfredse
 • * Så lækkert et produkt! Det virker virkelig med det samme og det holder ved
*Resultater kan variere fra person til person