Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

ColoFlush™

Af: Native Remedies

209.00 kr.
279.00 kr.
Du sparer:  70.00 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os.

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

ColoFlush™ kan hjælpe kroppen til naturligt at rense tyktarmen fra toksiner uden at forstyrre balancen i tarmfloraen. Tarmen har nemlig stor betydning for vores immunsystem og helbred. Hvis du lider af tarm problemer såsom forstoppelse, oppustethed og gas kan ColoFlush™ være lige, hvad du har brug for at rense kroppen for samtidig at fremme dit velvære mod oppustet mave.

 • Kan fungere som en naturlig detox og udrensning af kroppen
 • Kan befrie kroppen for toksiner
 • Hjælper med at opretholde en sund tarmflora
 • Kan understøtte normal fordøjelse
 • Gluten og laktosefri middel som hjælper mod forstoppelse
 • Lavet af naturlige urter
 • Kan tages af både vegetarer og veganere

ColoFlush™ er et middel mod forstoppelse, som kan hjælpe dig med at rense din krop fra tilstedeværelsen af giftige rester fra rå eller ufordøjelig kost. Produktet kan tage sig af din krop indefra, hvilket er en forudsætning for en velfungerende tarm. Når tarmen er overbelastet øges risikoen for forstoppelse. ColoFlush™ fungerer også mod den opsvulmede mave, da det kan hjælpe processen i sin naturlige fjernelse af affald og giftstoffer i tarmen.

Læs mere
Type: Kapsel
Antal: 60
Dosering: 6 kapsler om dagen
Varighed: 10 dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvorfor rense kroppen med ColoFlush™?

Den vigtigste funktion af tarmen er at absorbere vand og mineraler i fødevarer og derefter udskille dem i form af afføring 1-3 gange om dagen, sædvanligvis efter måltider. Over tid, mister dine tarme effektiviteten og opfylder ikke deres hovedopgave og slipper derved ikke af med affald fra kroppen. Dette kan skyldes dårlig kost, manglende motion, stress eller din livsstil. Når tarmene mister deres effektivitet, bliver tarmene fyldt op med affald og forårsager blandt andet forstoppelse og opsvulmet mave. ColoFlush™ er et middel som kan hjælpe mod forstoppelse og som er blevet udviklet, så du kan rense din krop og dine tarme. Dette effektive middel mod forstoppelse og imod den opsvulmede mave kan også bruges som et alternativ til tarmudrensning, detox kur eller andre typer af behandlinger til at rense tarmen.

Hvordan tages ColoFlush™?

ColoFlush™ er urtemedicin kan hjælpe mod forstoppelse for folk, der ønsker at rense deres fordøjelsessystem effektivt og naturligt og er på udkig efter et produkt til opsvulmet mave. Produktet består af specifikke urter, der bidrager til en god fordøjelse og kan virke afgiftende mod toksiner uden at forårsage mavekramper. Dette middel mod forstoppelse kan hjælpe med at rense væggene i tyktarmen og dermed fjerne forurenende stoffer og toksiner i kroppen. ColoFlush™ middel mod forstoppelse er blevet udviklet fra naturlige ingredienser således, der ingen bivirkninger er. Ingredienser består af: Cascara, psylliumskaller, kinesisk kanel og magnesiumstearat.

Det anbefales at tage 1-2 kapsler 3 gange dagligt efter behov.

Hvor lang tid tager det, før jeg kan se resultater?

De naturlige ingredienser vil blive optaget af din krop næsten øjeblikkeligt. Tilføjelsen er et middel mod forstoppelse taget i kapselform, som muliggør en hurtig absorption af supplementet gennem blodbanen af tarmkanalen og tyktarmen. Det tager dog mindst en måneds tid til at drage fordel af den fulde virkning af behandlingen, men ofte kan du mærke effekten kort tid efter du har taget pillen, som det fungerer effektivt mod blandt andet den opsvulmede mave.

Det er en god ide at drikke masser af vand, hvis du har problemer med forstoppelse - dette vil hjælpe med at skylle affald ud. Du kan også spise frugt og grøntsager og generelt øge dit indtag af fibre, så du automatisk fremmer kroppens evne til at skille sig af med toksiner og affaldsstoffer.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (90% baseret på 2 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (91.55% baseret på 445 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Har hjulpet mod forstoppelse for mig et par gange nu uden nogle bivirkninger
 • * Har hjulpet mig ud af nogle pinlige situationer
*Resultater kan variere fra person til person