Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic

Af: Digestive Science

39.85$

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Kender du til vigtigheden af probiotika? Probiotika er bakterier, der er kendte for at være gode for din fordøjelse. Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic kan hjælpe dig med at holde dit fordøjelsessystem sundt og velfungerende.

 • Kan hjælpe med at opretholde et sundt tarmsystem
 • Indeholder 10 gode bakterier
 • Maximum Digestion Probiotic kan holde mavefloraen i balance
 • Kan hjælpe med at eliminere de dårlige bakterier
 • Stimulerer dit immunforsvar

Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic er en 10 dagskur, som opretholder mængden af gode bakterier i din mave og dit tarmsystem. Ved at fremme de gode bakterier såvel som at minimere de skadelige bakterier som salmonella og colibakterier, vil du kunne opleve en klar forbedring af din fordøjelse.

Probiotika kan indtages på flere måder bl.a. i yoghurt, kapsler, pulver samt i flydende form; de kan slå de skadelige bakterier som salmonella ihjel, og hjælpe med at opretholde en sund tarmflora. Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic kan være med til at balancere den naturlige flora, der er i din mave, hvilket kan resultere i at dine tarmes vigtige funktioner forbedres. Det vil sige, at tarmenes evne til bl.a. at absorbere vitaminer fra maden, eliminere farlige bakterier og patogener som salmonella samt stimulere dit immunforsvar alle kan blive forbedret med Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvorfor har jeg brug for gode bakterier?

Hvis de dårlige bakterier får overtaget i din krop, kan det skade din sundhed, da kroppen kommer i ubalance, og dit immunforsvar vil være modtageligt overfor sygdomme. En sund mave bør bestå af tusinde gavnlig og gode bakterier, der kan hjælpe med at styrke dit immunforsvar og forbedre din maves og tarmsystems funktioner.

Hvad gør Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic?

Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic indeholder 10 probiotiske mikrober (gavnlige bakterier) alle valgt på grund af deres kendte evne til at balancere din maves flora. Denne balance er vigtig, da den hjælper tarmsystemet med at fungere optimalt. Disse probiotika er kendte for at kunne bekæmpe eventuelle skadelige bakterier og dermed sænke antallet af dem, så du bliver mindre modtagelig overfor forskellige mave- og tarmsygdomme. De hjælper desuden på at mindske mavens permabilitet (porøsitet) og forhindre lækager, derudover har de vist sig at kunne styrke immunforsvaret.

Hvordan skal jeg tage det?

Tag en hver dag sammen med et glas vand, og helst 30 minutter efter et måltid, da mavesyren vil være reduceret af maden.

Hvilke ingredienser er der i Digestion Probiotic?

Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salvarius, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Fructooligosaccharider (FOS), cellulose, siliciumdioxid, vegetabilsk stearate.

Hvordan bestiller jeg?

Det er nemt, sikkert og hurtigt at bestille Digestive Science® Maximum Digestion Probiotic fra WeightWorld. Husk at du kan modtage dem allerede i morgen, da vi har dag-til-dag levering (gælder alle ordrer placeret mandag-torsdag inden kl.16) Du skal ganske enkelt trykke ’køb’, forsætte til kassen og du kan få hjælp til at opretholde et sundt tarmsystem.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (0% baseret på 0 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.75% baseret på 348 )

Skriv en anmeldelse klik her

*Resultater kan variere fra person til person