Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Effektiv fedtforbrænding - kombinationspakke Active T5 Plus + Belly XS + Intensive Colon Cleanse

699.00 kr.
877.00 kr.
Du sparer:  178.00 kr.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Effektiv fedtforbrænding – kombinationspakke kombinerer tre stærke produkter, så du kan tage kampen op mod fedt og vinde! Pakken indeholder tre af vores mest populære produkter, der alle er fremstillet til at arbejde sammen om at afgifte kroppen fra toksiner og skadelige stoffer samt forbrænde overflødigt fedt. Denne kraftfulde kombinationspakke omfatter produkterne Active T5 Plus, Belly XS og Intensive Colon Cleanse.

 • Kan øge stofskiftet og fedtforbrænding
 • Kan afgifte kroppen uden at beskadige nyttige bakterier
 • Indeholder tre produkter kombineret til at bekæmpe fedt
 • Kan virke appetitnedsættende og øge dit vægttab
 • Sikre og naturlige ingredienser
 • Velegnet til vegetarer og veganere

De tre produkter i ”Effektiv fedtforbrænding – kombinationspakke” er alle fremstillet af højeste kvalitet og ved hjælp af udelukkende naturlige ingredienser, så du kan sikre, at din krop opnår den bedste fedtforbrænding. Produkterne arbejder alle sammen i harmoni om at få din krop til at yde sit bedste. Anvend først Intensive Colon Cleanse som et 10-dages forløb for at afgifte tyktarmen og fjerne skadelige giftstoffer. Active T5 Plus og Belly XS hjælper derefter med at genopbygge nødvendige og gavnlige mineraler, øge stofskiftet og fremme kroppens naturlige fedtforbrænding. Kombinationspakken bidrager til den bedste fedtforbrænding for din krop.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Active T5 Plus?

Active T5 Plus et af de mest effektive termogene produkter på markedet i dag, når det gælder effektiv fedtforbrænding. Produktet øger kroppens stofskifte ved sikkert og forsigtigt at øge den interne temperatur i kroppen. Dette hjælper med at nedbryde fedt, som din krop har lagret i fedtdepoterne, og i stedet omdanne fedtstofferne til energi. Når kroppens temperatur og stofskifte accelererer, kan kroppen forbrænde det lagrede fedt, som oftest findes i problemområder såsom mave, lår og arme, og som kan være svære at opretholde udelukkende ved at motionere. Active T5 Plus gør det nemmere at tabe kropsfedt. Derudover kan Active T5 endda øge dit energiniveau (når dit fedt forbrændes, omdannes det til enten varme eller energi). Brug dette nye energioverskud til at træne endnu hårdere i træningscenteret og være stolt af resultaterne.

Hvad er Belly XS?

Belly XS er et effektivt kosttilskud, som fokuserer på den bedste fedtforbrænding i maveregionen, kaldet det abdominale fedt. Belly Fat Burner bidrager med at øge kroppens stofskifte og resulterer i en nemmere og hurtigere fedforbrænding. Produktet er specifikt rettet mod maven, da dette oftest er et problemområde, da ophobningen af fedt omkring maven er mere tilbøjelig til at resultere i sundhedsmæssige problemer. Kosttilskuddet indeholder udelukkende naturlige ingredienser, herunder guarana, som er et kraftfuldt og koffeinholdigt superfood, der sætter skub i stofskiftet og fedtforbrændingen. Belly XS bidrager til en effektiv fedtforbrænding og gør det nemmere for dig at opnå en flad mave og en sund krop.

Hvad er Intensive Colon Cleanse?

Dette unikt udviklede supplement hjælper dig med at passe på dit fordøjelsessystem og holde din krop stærk og sund. Intensive Colon Cleanse er en effektiv 10-dages detoxbehandling, der fungerer ved at afgifte tarmene og skille sig af med toksiner og skadelige bakterier, samtidig med at det beskytter de gavnlige bakterier i tarmfloraen. Derudover kan Intensive Colon Cleanse også hjælpe dig til et øget vægttab. Et sundt og udrenset fordøjelsessystem giver kroppen mulighed for at optage størstedelen af de vigtige vitaminer og mineraler, som kommer fra den mad, du spiser. Dette har vist sig at bidrage til en bedre styring af vægten.

Sikre og naturlige ingredienser

Belly XS, Active T5 Plus og Intensive Colon Cleanse er samlet til at give dig en effektiv fedtforbrænding. Produkterne er alle fremstillet af 100 % naturlige og sikre ingredienser, som har til formål at gavne og styrke din krop. Der bør ikke opstå nogen negative bivirkninger i forbindelse med indtagelse af kombinationspakken. Vi anbefaler, at du altid kontrollerer ingredienslisterne for at se, om du skulle være allergisk for nogle af ingredienserne. Det anbefales desuden ikke at anvende din Colon Cleanse tarmrens i mere end 10 dage ad gangen.

 


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (92.4% baseret på 555 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Dejlig god pakke med gode produkter - jeg synes virkelig at jeg kan mærke en forskel i min krop efter halvanden måned hvor jeg først har startet med detox-produktet og begyndt på de fedtforbrændende bøtter
*Resultater kan variere fra person til person