Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

7 fordele ved klorofyl og hvordan du får det!

Hvis du er en af dem, der aldrig har hørt ordet klorofyl før, så er du gået glip et magisk naturprodukt.

Det kan næsten garanteres, at alle, der læser dette har indtaget klorofyl utallige gange uden at være klar over det. Den simple forklaring er, at klorofyl er den grønne pigment, man finder i planter. Klorofyl er en vigtig faktor i fotosyntesen, som tillader planterne at optage energi fra sollyset. Når blade og planter begynder at ældes og miste deres flotte grønne farve, transformeres klorofyl til farveløse blandinger kaldet tetrapyrroler.

Når vi nu har styr på det tekniske, kan vi tale om den fantastiske påvirkning klorofyl har på din krop. Klorofyl optages optimalt i små doser som fx gennem grøntsager, men det kan også indtages i koncentrerede mængder, hvilket har den største effekt. Du kan købe chlorella klorofyl tabletter her på siden, som indeholder en koncentreret mængde af det magiske klorofyl. Derudover tilbyder vi også en række andre produkter, som indeholder klorofyl:

Super Barley Grass

99.00 kr.

Tilføj til kurv

Super Chlorella Tablets

189.00 kr.

Tilføj til kurv

Super Moringa

189.00 kr.

Tilføj til kurv

De vigtigste fordele ved klorofyl er som følger:

  1. Det er godt for fordøjelsen

 • Klorofyl bekæmper væksten af dårlige bakterier, stimulerer sund tarmbevægelse og reparerer tarmvævet. Klorofyl indeholder også magnesium, som er godt for fordøjelsessystemet.
 • 2. Det er en naturlig deodorant

 • Det er måske den bedste gave fra klorofyl. Klorofyl arbejder mod dårlig kropslugt indefra, og kan beskrives som en mynte pastil for hele kroppen. Kropslugten bliver renset indefra og resulterer i bedre ånde og kropslugt. Denne positive virkning har en direkte sammenhæng med klorofyls positive indflydelse på tarmsystemet.
 • 3. Mange fordele for immunforsvaret

 • Klorofyls mange fordele opleves mest ved indtagelse og har en effektiv virkning på kroppens immunforsvar, men det kan også bruges på eksterne sår og skader. Der findes flydende former for klorofyl som kan sprayes på sår.
 • 4. Det er en super antioxidant

 • Vi flokkes alle om antioxidanter, og det er der en grund til. Antioxidanter bekæmper toksiner og ophobet giftstoffer samt affaldsstoffer, som skader vores celler og krop generelt.
 • 5. Det fungerer som en detox og reparerer de røde blodceller

 • Klorofyl indeholder en stor mængde magnesium på grund af dets magnesium indhold. Magnesium er - sammen med mange andre positive komponenter i klorofyl - en vigtig rolle i en naturlig sund detox. Det fungerer meget effektivt og har kræftforbyggende virkninger. Endvidere øger klorofyl antallet af røde blodlegemer. Faktisk oplevede man i forsøg med dyr, som var ekstremt anæmiske (blodmangel), at antallet af røde blodlegemer blev normaliseret efter 4-5 dages indtag af klorofyl.
 • 6. Energi

 • Klorofyl giver os en naturlig dose af, hvad vi har mest brug for i hverdagen: ENERGI! Det er en sundere form for energi sammenlignet med virkningen af 6 kopper kaffe.
 • 7. Klorofyl er godt for frugtbarheden

 • Det høje indhold af magnesium fra klorofyl er rigtig godt for frugtbarheden. Magnesium er nemlig vigtigt for de enzymprocesser, som bruges til at danne kønshormoner.

Hvor får man så sit klorofyl indtag fra?

Man kan købe klorofyl i forskellige former, men flydende klorofyl eller i pilleform er den bedste måde at indtage det på. Endvidere er det klart koncentrerede mængder, som har den bedste effekt. Hvis du ikke er så meget til koncentrerede supplementer, skal du bare kigge efter alt det grønne i supermarkedet som fx kål, spinat, asparges, ærter og endda dild – som nævnt er klorofyl nemlig den grønne pigment i dine grøntsager. Kaster du dig ud i de koncentrerede mængder, anbefales det at tage én servering om morgenen og én om aftenen før kl. 20, fordi det virkelig giver energi, så pas på med at tage det for tæt på sengetid. Her på siden kan du købe klorofyl i pulverform, som skal opblandes med vand eller opblandes i en smoothie således, at det optages flydende for bedste effekt. Det bedste kosttilskud vi har i pulver form er vores byggræs pulver.