Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Tilfredse kunder

    Fremragende kundeanmeldelser

Fordelene ved Body Wraps

Den populære spa-behandling er både godt for dig og din krop. Læs med her for de 5 bedste og vigtigste fordele ved Body Wraps.

Alt om Body Wraps

Body Wraps er et af de mest populære former for spa behandlinger i øjeblikket. Du har måske allerede hørt om det før og du har måske endda set plakater eller tv-reklamer tale om de mirakuløse slankende fordele af disse behandlinger. Den slankende body wrap behandling tilbyder dig at forbedre din krops former, hudlidelser og appelsinhud. Endvidere kan body wraps trække giftstoffer ud af kroppen via leret der anvendes. Konklusionen på dette er, at body wraps kun kan give dig utallige fordele for dig og din krop.

De 6 bedste fordele ved body wraps

1. Reducerer appelsinhud

Mange mennesker der får foretaget sig en body wrap forsøger at forbedre deres udseende til en særlig lejlighed, som et bryllup eller en charter ferie. Body wrap er det perfekte værktøj for dig der gerne vil se øjeblikkelige resultater. Med body wraps kan du opstramme din hud, reducerer appelsinhud og tone din krop.

2. Eksfolierer

Leret i body wrap har en udtrækkende effekt og kan derfor udrense din hud for toksiner gennem dine porer. For at få det bedste og meste ud af din body wrap er et lille tip lige hvad du mangler. Efter din body wrap er tør og du er ved at tage den af igen – så lad være med bare at skyld den af med vand. Brug din hånd og brug resten af leret som en body scrub og få samtidig eksfolieret din hud.

3. Blødgørende

Ligegyldigt hvilken slags body wrap du bruger, vil din hud altid ende med at blive super blød og fugtgivet. Body wraps, uanset deres nøjagtige ingredienser, er altid super fugtgivende – men de bedste body wraps er dem med ler. Ler er naturlig fugtgivende på kroppen. Når du pakker dig selv ind i leret og derefter foliet vil varmen det gengiver kun forstærke disse virkninger. Hvis du så også efter body wrap behandlingen smører dig selv ind i lotion, så vil du helt sikkert ende op med en hud så blød som en baby.

4. Udrensning

Det kan anses som en lille smule kontroversiel, men det er bevist, at visse materialer der anvendes i body wraps (såsom ler, mudder, tang og alger) vil "trække" toksiner ud af kroppen.

5. Vægttab

Øg dit vægtab med Body Wraps. Ler er absorberende, hvilket gør det effektivt at absorbere overskydende vand fra huden og skaber tomme lommer mellem væv lag. Trykket af en ler body wrap komprimerer lagene af væv, hvilket resulterer i tonet hud og tab af centimeter på kroppen.

6. Afslapning

Afslapning er nok den body wrap fordel, at de fleste mennesker vil sætte størst pris på. I hverdagens stress og jag skal man huske at forkæle sig selv. Body wrap er giver dig muligheden for at tilbringe kvalitetstid alene, lytte til beroligende musik i en duftende, lavt oplyst rum. Selvfølgelig, hvis du er helt klaustrofobisk det ville absolut ikke være behageligt at blive pakket ind som en mumie og efterladt i et mørkt rum for en halv time. Men de fleste mennesker nyder en smule selvforkælelse i ny og næ.