Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

MYPROTEIN - Impact Whey Protein™

Af: MyProtein

Det er desværre ikke muligt at købe Alli™ i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

MYPROTEIN - Impact Whey Protein™ er økologisk proteinpulver, som er fremstillet af valleprotein koncentrat i fineste og højeste kvalitet uden tilsat sukker. Fremstillet i Europas bedste faciliteter kommer Impact Whey Protein™ med et proteinindhold på hele 82% og indeholder alle essentielle aminosyrer samt talrige ikke-essentielle aminosyrer. Ønsker du det bedste proteinpulver med en fantastisk smag, er Impact Whey Protein™ det rigtige for dig.

 • Europas bedst sælgende proteinpulver
 • Over 80% protein per portion
 • Højeste biologiske værdi af alle proteiner
 • Optimerer musklernes restitution
 • Øger muskelmassen effektivt
 • Forbedrer præstation under træning
 • Hurtigt optageligt valleprotein
 • Velegnet til både mænd og kvinder
 • Velegnet for vegetarer

Hvis du søger en formular på det bedste proteinpulver, er du landet det rigtige sted. MYPROTEIN har eksisteret siden 2004 og sælger proteinpulver i over 50 lande med verdens største sortiment. På trods af dette unikke økologiske proteinpulver er prisen overkommelig.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

MYPROTEIN proteinpulver og vægttab

Når man snakker om muskelvækst er et højt proteinindtag et vigtigt element, og det samme gør sig gældende ved et vægttab. Det er i hverdagen svært at opnå den optimale proteinmængde gennem almindelig kost og er desuden dyrt og tidskrævende. MYPROTEIN - Impact Whey Protein™ er en nem, bekvem og billig løsning og kilde til proteinpulver til vægttab med en enestående aminosyreprofil. Med MYPROTEIN får du det bedste proteinpulver med sin kilde fra mælkeproduktion i en vandig masse, hvorefter det økologiske proteinpulver går gennem mikro- og ultrafiltrering, som til sidst tørres til pulver.


Fordelene ved Impact Whey Protein™

Proteinpulver fra MYPROTEIN er en rig kilde til valleprotein koncentrat fra vegetarisk sød mælk, som er produceret i egne faciliteter godkendt af de største anerkendte kvalitetskontrol i Europa.

Det økologiske proteinpulver indeholder 82g protein pr 100g og er lav på fedt og laktose samt rig på calcium. Impact Whey Protein™ er det bedste proteinpulver med den højeste biologiske værdi af alle kendte proteiner.

MYPROTEIN valleprotein er en fremragende kilde til vigtige aminosyrer og indeholder et højt niveau ikke-essentielle og essentielle aminosyrer samt en af de højeste mængder af forgrenede aminosyrer (BCAA), som findes i naturligt protein.

Impact Whey Protein™ er tilgængelig i 7 smagsvarianter, så der er til enhver smag. Ingen smagsvarianter er tilsat sukker – MYPROTEIN går ikke på kompromis med kvaliteten.

Hvem er Impact Whey Protein™ er egnet til?

Impact Whey Protein™ er velegnet for alle og især for atleter og fitnessudøvere, som et tilskud, der hjælper til bedre restitution, muskelopbygning og fedttab. Impact Whey Protein™ er godt at tage efter træning og generelt hele dagen. Proteinpulveret er gluten fri og vegetarisk.

Hvad er valleprotein?

Valleprotein, også kaldt whey protein, er et energiholdigt næringsstof, som kroppens funktioner er afhængige af for at fungere optimalt. Proteiner er byggesten for kroppens hormoner og muskler samt et væsentligt næringsstof i forskellige enzymreaktioner. Et proteinmolekyle består af hele 20 aminosyrer, og netop valleprotein er det mest komplette protein og den fordelagtige blanding af aminosyrer med bedst optagelighed.

Dosering

For at opnå det bedste resultat med det bedste proteinpulver på markedet, anbefaler vi at anvende 1 stor scoop svarende til 25g i 150-250ml vand eller mælk i en shaker. For at få proteinpulver til at bidrage bedst muligt til muskelvækst og vægttab, anbefaler vi at drikke din shake 30 minutter før eller efter træning eller som et mellemmåltid.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (91.85% baseret på 481 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Virkelig en god pris og mange varianter.
*Resultater kan variere fra person til person