Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Konjac Sponge ® til kroppen | Natural

Af: Konjac Sponge

109.00 kr.

:


Farve

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os.

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Konjac Sponge til kroppen er god og effektiv hjælp til dehydreret hud! Denne fantastiske svamp, er helt specielt udviklet til uren, tør og knoppet hud på kroppen. Med Konjak svamp bliver din krop eksfolieret, gennemfugtet og renset på én og samme tid. Se og mærk resultaterne efter blot få ganges brug.

 • Naturlig rensesvamp baseret på konjak
 • Hjælp til dehydreret hud
 • Renser huden i dybden
 • Ideel til Keratosis Pilaris, taglknopper eller bakterier på kroppen
 • Velegnet til sensitiv, tør og uren hud
 • Velegnet til både babyer, mænd og kvinder
 • Konjac Sponge til kroppen består af 100% naturlige vegetabilske fibre fra Konjac planten
 • Indeholder vitaminer og mineraler
 • Svampen er udformet perfekt til brug i badet

Konjac Sponge til kroppen giver dig en dyb eksfoliering og giver dig hjælp til dehydreret hud. Denne svamp er helt ideel, hvis du føler din krop mangler ekstra pleje og omsorg. Køb Konjac Sponge svamp og rens din hud på en naturlige måde.

Læs mere
Type: Svamp
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Konjac Sponge til kroppen?

Konjak planten stammer fra en kartoffel lignende plante i Asien som er dyrket og vokser vildt i bjergene. Japanerne har i mere end 1500 år anvendt Konjak til utallige skønhedsbehandlinger. Konjac svampen er lavet af vegetabilske fibre fra Konjac planten sammen med ler og bambus. Som resultat vil du få hjælp til dehydreret hud med den blide og skånsomme rensning.

Hvordan virker Konjak til hjælp til dehydreret hud?

Køb Konjac Sponge svamp og få en blid eksolieret krop ved at fjerne de døde hudceller på den mest skånsomme måde. Den bløde tekstur fra svampen betyder, at det er okay at bruge på alle kroppens dele og endda på småbørn også! Konjac Sponge til kroppen er super let at tage med i badet og vil eksfoliere og blødgøre din hud på kun få minutter.

Hvordan anvender jeg Konjac Sponge til kroppen?

Når du første gang modtager din naturlige Konjac Svamp vil den være tør og hård. Derfor er det nødvendigt, at du fugter den med varmt vand indtil den er helt gennemblødt og blød. Når den er våd og oppustet skal du blot massere din hud i cirkulære bevægelser med den bølgede side ind mod kroppen. På denne måde fjerne du skidt og snavs, eksfoliere huden og får hjælp til dehydreret hud. Din hud vil blive fornyet og blive stimuleret.

Køb Konjac Sponge svamp – men husk at gør den ren!

Hvis du gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra, så kan du også bruge en lækker sæbe sammen med din Konjac Sponge til kroppen. Det er dog ikke nødvendigt, da alle ingredienserne nok skal forkæle din krop rigeligt. Faktisk kan det ske, at sæben kan forkorte din svamps ”levetid”. Derfor er det vigtigt, at du husker at rense svampen med vand efter hvert brug og lader den tørre.

Lige som alle gode ting, så kommer de altid til en ende – og din svamp vil med god behandling holde i cirka 3 måneder. Derfor skal du sikre, at svampen tørre ud mellem brug og du aldrig må vride din svamp som en karklud. For at passe endnu bedre på din Konjac Sponge til kroppen kan du også desinficere den ved at komme den i kogende vand i et par minutter cirka hver anden uge.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (0% baseret på 0 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (91.52% baseret på 441 )

Skriv en anmeldelse klik her

*Resultater kan variere fra person til person