Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

    Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

  • Tilfredse kunder

    Fremragende kundeanmeldelser

KRE-Alkalyn®

Juster din søgning

KRE-Alkalyn® er et korrekt pH form af kreatin tilskud. På grund af sin høje pH-værdi, øges optagelseshastigheden af kreatin til musklerne. Kre-Alkalyn findes i flere forskellige tilskud, som hjælper dig med at optimere din præstation under høj intensitet træning.
KRE-Alkalyn® er et korrekt pH form af kreatin tilskud. På grund af sin høje pH-værdi, øges optagelseshastigheden af kreatin til musklerne. Kre-Alkalyn findes i flere forskellige tilskud, som hjælper dig med at optimere din præstation under høj intensitet træning.

Kre-Alkalyn ® er en producent af høj kvalitet kreatin. På grund af sin høje pH-værdi er producentens produkter ideel for dem, der ønsker at maksimere deres muskelmasse og få mest muligt ud af deres træning. Produkterne øger fysiske præstationer på kort sigt og forbedrer fysiske præstationer i kombination med høj intensitet motion og hjælper dig på længere sigt med at maksimere og få mest muligt ud af din træning.

Dette er et registreret varemærke af patenterede produkter. Kosttilskudene er kendt for at være i stand til at maksimere resultaterne og hjælper professionelle atleter og fitness-entusiaster i hele verden.

Hvad er fordelene ved Kre-Alkalyn ®?

Kreatin øger fysiske præstationer i ved høj intensitet motion, sport og styrketræning. Kre-Alkalyn kan bruges af alle der mangler bedre restitution og ydeevne, specielt atleter, der dyrker fitness eller sport, hvor kreatin er perfekt til at yde din præstation. Produkterne anbefales ikke, hvis du har nyre- eller leverproblemer. Anbefales ligeledes ikke til gravide kvinder. Som med alle produkter der indeholder kreatin, anbefales det stærkt at du drikke masser af vand.

Historien ®

I slutningen af 1990'erne var der en banebrydende udvikling i sundhed og sports ernæring industrien som Kre-Alkalyn ® blev tilgængelig for bodybuildere og fitness af mennesker verden over. NIR teknologien blev opfundet og gav uovertruffen præcision for evalueringen af ingrediensernes kvalitet. Ved udvikling af kosttilskud inden for muskler og idræt, er denne imponerende teknologi ideel sikre kvaliteten under produktionen. Alle mærker med urteekstrakter skal opfylde strenge certificeringer, der giver sikkerhed for, at disse urtekosttilskud er rene og indeholder 100% naturlige ingredienser.

Med den nye teknologi og kravene til certificering, er mange store producenter af forskellige kreatin tilskud sårbare. Kre-Alkalyn ® har bestået alle tests, og er nu solgt over hele verden takket være sin stærke egenskaber, som gør, at virksomheden er blandt de mest populære og konkurrencestærke producenter af kreatin tilskud.

En række negative milde bivirkninger kan forekomme ved øget kreatin niveau, disse omfatter; mavesmerter og oppustethed, diarré, væskeophobning, dehydrering, hovedpine og lever- og nyreproblemer. Disse bivirkninger er forårsaget af kroppens indre mekanisme og selvforsvar, som reagerer negativt, hvis du ikke indtager tilskuddet med rigeligt vand. For at undgå at få bivirkninger, dehydrering og negative bivirkninger, så det er vigtigt at drikke nok vand, når du tager kreatin kosttilskud fra Kre-Alkalyn ®.

Fakta

Det menneskelige legeme producerer selv ca. 2 gram kreatin dagligt. Så med et bidrag fra yderligere 2-400 mg Kre-Alkalyn ® giver det en stigning af 10-20% sammenlignet med, hvad din krop selv producerer naturligt. Det meste af kreatinen i kroppen går tabt, når man drikker vand i modsætning til disse kosttilskud, som giver dig en komplet og stabil optagelse af ren kreatin med ingen tilsætningsstoffer.

Kre-Alkalyn ® er den revolutionerende teknologi inden for kreatin tilskud. Det er simpelthen en mere effektiv, sikrere og bedre form for kreatin end, hvad du ellers finder på markedet. Du får bedre resultater med ingen af de negative bivirkninger. Fordelene varer længere med dette kosttilskud og er meget mere overkommelig. Ud over dette er Kre-Alkalyn ® i specielt udvalgte kapsler, som optages hurtigt og nemt i kroppen uden nogen form for bivirkninger, da de er lavet af naturlige ingredienser.

Fem års intensiv forskning og udvikling, tog det forskerne at udvikle og optimere Kre-Alkalyn ® med de mest kraftfulde funktioner og fordele. Det øger din styrke og du får den maksimale effekt ud af din træning ved dette naturlige supplement, der styrker kroppen indefra og ud.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.