Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Somatox Mr. T-Tox | Detox te for øget stofskifte

Af: Somatox

37.30$

  (4 Kundeanmeldelser)

Det er desværre ikke muligt at købe Alli™ i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Mr. T-Tox fra Somatox er en Detox Te specielt designet at hjælpe med at øge stofskiftet. Det er en seriøs vægtregulerende te!

Mr. T-Tox kan hjælpe dig med at øge dit energi niveau, øge dit stofskifte og rense dit fordøjelsessystem til at hjælpe med at forbrænde fedt og reducere oppustethed.

 • Kan hjælpe dig med at øge dit stofskifte
 • Kan øge dit energi niveau
 • Er en detox te egnet til mænd og kvinder
 • Kan udrense, genoplive og forynge din krop
 • Kan reducere følelsen af oppustethed
 • 14 dags & 28 dags udrensningskur
 • Kan hjælpe dig med at øge dit vægttab
 • Håndplukkede planter og urter
 • Ingredienser fra alle verdens hjørner

Mr. T-Tox Detox Te er 100% naturlig og kan hjælpe dig med at opnå dit ønskede vægttab. Teen er til dig der gerne vil opnå sit ønskede vægttab hurtigt og let. Forbered teen og tag den med dig i din termokande eller drik den til en god ostemad om morgen.

Vi sender til hele Europa.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvem er Somatox?

Order "Soma" betyder at presse juice fra planter og ordet "Tox" stammer fra ordet Detox. Sammen giver det dig mærker "Somatox".

Folkene bag Mr. T-Tox er en lidenskabelig gruppe der elsker alt der er sundt og godt for vores krop. De elsker alle de vidunderlige fordele ved slanke te, men de har de har bemærket, at det danske marked mangler en mere specialiseret urtete med flere specifikke formål.

Somatox rejste i et år fra land til land for at indsamle forskellige urter fra forskellige kulturer og lande og tilføjede dem til deres samling. Efter at have indsamlet diverse planter og urter fra alle verdens hjørner begyndte arbejdet med den helt rette sammensætning af råvarer.

Mr. T-Tox er 100% naturlig og indeholder et hav af forskellige urter. Mr. T-Tox er det slanke te produkt der indeholder flest og de mest eksklusive planter af alle. Resultatet af sammensætning af disse planter og urter er fantastisk!

De te plantager Somatox anvender er placeret tæt på ækvator, hvilket betyder, at alle te afgrøder i Mr. T-Tox har et naturligt højere indhold af antioxidanter end andre teer.

Alle teens er håndplukket og kun de bedste planter og urter bliver sorteret fra. Somatox er den ultimative detox og vægttabs produkt.Sådan drikker du Mr. T-Tox

Tag din Teatox tepose og kom den i din kop eller i termokanden! Hæld næsten kogende varmt vand i koppen og lad teen trække i 3-5 minutter. Drik både Mr. T-Tox hver morgen og hver anden aften. Du kan tilføje både citron, kanel eller honning og få lige den te smag du bedst kan lide!

14 dags detox kur:

Indeholder 14 dags forbrug af Mr. T-Tox Morgen Te og 7 dags forbrug af Mr. T-Tox Aften Te. Drik morgen-teen hver morgen og aften-teen hver anden aften over 14 dage.

28 dags detox kur:

Indeholder 28 dages forbrug af Somatox Mr. T-Tox Morgen Te og 14 dags forbrug af Somatox Mr. T-Tox Aften Te. Drik morgen-teen hver morgen og aften-teen hver anden aften over 14 dage.


Fordelene ved Somatox ingredienserne

Ashwagandha rod Et væsentligt element og bedre kendt som Ginseng. Ashwagandha roden er en indisk urt, der har været anvendt i århundreder til at bekæmpe mange typer af lidelser. Det kan hjælpe med at nedsætte stress hormoner, forebygger sygdomme og hjælper med vægttab. Det kan også hjælpe med at forbedre den fysiske energi og samlet atletiske evner. Det kan også hjælpe med at regulere blodsukkeret, som hjælper med at undertrykke sukker trangen og kan nedsætte din appetit, så du undgår at overspise! Den indeholder også anti-aging og foryngende egenskaber.
Cassia frø Denne ingrediens er kendt for at kunne behandle almindelige problemer forbundet med nyre, tarm og lever. Det har også andre egenskaber så som at kunne hjælpe dig med at sænke dit blodtryk og kolesterol og kan hjælpe mod forskellige hud lidelser.
Selleri frø Indeholder en stor mængde af aminosyrer, er rig på C-vitamin der kan hjælpe mod for højt kolesteroltal, reducere højt blodtryk og forbedre den generelle sundhed. Selleri blade indeholder også vitamin A, B1, B2, B6 og E som alle bidrage til at styrke kroppen og holde dig ren og sprængfyldt med energi
Kamille Kamille er kendt blandt mange og er en beroligende og afslappende te, men det gør så meget mere end man lige går og tror, da Kamille kan hjælpe med at mindske stress og angst, kan bekæmper en almindelig forkølelse og støtter dit immunforsvar. Kamille kan bekæmper søvnløshed, dårligt humør og søvnløse nætter for at give din krop ordentlig hvile!
Mælkebøtte blade Fremmer udrensning og afgiftning af kroppen, understøtter din lever og stimulerer din blære til at arbejde på en sund måde. Mælkebøtte blade indeholder vitaminerne A, B, C og rigeligt med antioxidanter. Det er en naturlig kilde af mineraler såsom kalium, fosfor, calcium, zink og jern. Mælkebøtte kan også bidrage til at bekæmpe infektioner.
Goji bær Goji bær er en superfood! Ekstremt høj i vitamin A og en god kilde til Zeaxanthin som findes i grøntsager som grønkål, spinat og broccoli. Faktisk indeholder Goji bær mere jern end der findes i spinat og 21 andre vigtige spormineraler. Goji bær har alle 18 aminosyrer, B1, B2, B6 og vitamin E. Goji bær kan hjælpe med at fremme vægttab, kan øge dit immunforsvar, styrke dine muskler samt din hud og hår.
Gotu Kola Dette er en total overset ingrediens, som ellers har utrolig gode egenskaber for dig og din krop. Det rygtes at Gotu Kola kan hjælpe dig din hukommelse, men dette er selvfølgelig ikke bevist med undersøgelser. Desuden kan Gotu Kola have en anti-aging effekt, kan hjælpe med at øge dit immunforsvar og udrense din krop.
Ginseng te Ginseng dyrkes i Østen og er kendt for sine rige sundhedsmæssige fordele. Dette skyldes de naturligt forekommende kemikalier kaldet Ginsenosides, som kan hjælpe med at forbedrer fordøjelsen, reducerer oppustethed og øge immunforsvaret. Ginseng kan også hjælpe dig med at slappe af og beroliger kroppen.
Citron græs Denne ingrediens har mange antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber. Det har et højt jern indhold samt folat, kalium, magnesium, zink og fosfor. Det er rig på vitamin A og C, vitamin B6, riboflavin og niacin. Alle disse fordele vil medvirke til at sænke kolesterol, holde dit hjerte sundt, reducerer stress, bekæmpe infektioner ved at fjerne uønskede giftstoffer og afgifte kroppen. Det kan også hjælpe med at opnå vægttab ved at ”smelte” væk uønsket fedt.
Lakrids rod Vi kender alle lakrids og det smager jo utrolig lækkert! Men det smager ikke kun godt, det har også et par af sine fordele. Lakrids rod kan hjælpe med at lindre hoste og virae infektioner og ondt i halsen!
Long Jing grøn te Også kendt som Drage te. Et effektiv blad af grøn te familien. Det har alle de sædvanlige fordele af grøn te. Det er ikke kun er høj i C-vitamin, men også i aminosyrer og indeholder også katekiner - og derfor har det et højt indhold af det fantastiske koffein og kalorie-brændende ingredienser. Lad os ikke glemme, at dette blad også kan have en anti-aging effekt og kan hjælpe med at fjerne giftstoffer i kroppen. Det er også kendt som et naturligt middel mod hoste og forkølelse.
Lotus blade Blade taget fra den hellige Lotus plante har været anvendt i traditionel kinesisk medicin i århundreder til at behandle forskellige sygdomme. Lotus kan hjælpe med at støtte et naturligt vægttab ved at øge dit stofskifte.
Oolong Oolong findes både i grøn og sort te. Det er et af de mest gavnlige te blade i te familien. Samtidig med at have et højt koffein indhold samt anti inflammatoriske effekter, så er teen utrolig afslappende. Oolong indeholder store mængder af antioxidanter og siges at kunne hjælpe med at øge dit vægttab.
Pepper mynte blade Pepper mynte er rig på antioxidanter, hvilket kan hjælpe med at forebygge sygdomme og har store sundhedsfremmende egenskaber. Det er rig på æteriske olier, vitaminer og fiber, som alle hjælpe med at kontrollere dit blodtryk og kolesteroltal. Det kan også hjælpe mod irritabel tyktarm. Den bedste fordel af alle er, at det også stimulerer din energi og holder din ånde frisk!
Pureh blade Kan hjælpe med at stimulere din nervesystem, hjerte og muskler. Det hjælper med at holde din krop sund og i gang. Det siges at have gode anti-aging effekter og kan medvirker til at rense din krop for toksiner og affaldsstoffer.
Dadler Betragtes som en superfood og betragtes af kineserne som "kongen af nødder 'for deres super næringsværdi. De har 70-80 gange højere niveauer af C-vitamin-indhold end æbler eller vindruer og de også indeholder masser af vitamin A, B1, B2, protein, calcium, phosphor, jern og magnesium. De kan stimulere produktionen af hvide blodlegemer i kroppen, som hjælper med at forbedre immunitet og beskyttelse af leveren.
Rose blade Ikke alene har denne ingrediens sin naturlige egenskaber med sin store anti-aging egenskaber og naturlig fugtgivende indhold, men det hjælper også med toning og teint af huden ved at stramme porerne og genoprette smidighed. Det har store mængder af C-vitamin og kan derfor hjælpe med at bekæmpe infektioner og øge dit immunforsvar. Det kan også hjælpe med at fremme vægttab med sin store udrensende egenskaber ved at fjerne uønskede giftstoffer fra kroppen.
Roselle Mere almindeligt kendt som Hibiscus. Det kendt for sin unikke sundhedsmæssige fordele siden oldtiden for at have både høj metabolisk-regulering og lever-beskyttende potentiale. Det kan hjælpe med at reducere fedme, fedt og kan understøtte leveren og derved opnå en sund afbalanceret vægt.
Sencha grøn te Stammer fra Japan og har et naturligt forekommende af antioxidanter, vitaminer, såsom vitamin C. Den grønne te indeholder også polyphenoler som epigallocatechingallat (bare rolig, hvis du ikke kan udtale det - alt du behøver at vide er, at det forhindrer træthed). Og med koffein og kalorie-forbrændende catechiner i sin blanding er denne fantastiske te vigtig fordi det kan hjælpe dig med at stimulere dit stofskifte og hjælpe med at forbrænde kropsfedt.
Senneps blade Senneps blade kan hjælpe dig med at fremme sundheden i dine tarme. Det har mange anti-inflammatoriske egenskaber og det er i sandhed en god udrensnings kur!

Er der nogle bivirkninger med teen?

Vores tee har en effektiv udrensende effekt og du kan derfor opleve, at din mave vil opføre sig anderledes end normalt. Vi anbefaler ikke, at drikke teen hvis du er gravid eller ammende.

Vær opmærksom på, at hvis du har nogle former for allergiske reaktioner på Somatox teen og du samtidig tager svangerskabsforbyggende medicin - så vær her opmærksom på allergiske bivirkninger som opkast og diare.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (100% baseret på 4 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.1% baseret på 305 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Super god service Super god service og levering
* Igen er alt gået som det skulle. Super hurtig levering og green coffee er et super produkt.
* Super service Servicen var rigtig god og jeg fik mine varer før forventet med gratis levering! Glæder mig til at komme i gang :)
* Super godt Varen kom før lovet tid!! Fantastisk! Produktet virker.. Perfekt
*Resultater kan variere fra person til person