Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

MYPROTEIN – Creatine Monohydrate™ | Kreatin kur

Af: MyProtein

Det er desværre ikke muligt at købe Alli™ i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

Tag det næste skridt med Kreatin Monohydrat som øger din muskel kapacitet i især korte, intensive træningsøvelser såsom styrketræning og generel sport, som får kroppens muskelceller til at vokse. Gør din træning mere effektiv og intens med en kreatin kur uanset, hvilken form for fysisk aktivitet det gælder. MYPROTEIN – Creatine Monohydrate™ hjælper dig med at præstere bedre ved selv de største belastninger under træning og dermed forbedre muskelvækst.

 • Booster ATP niveauet
 • Øger muskelvækst
 • Forøger fysisk kapacitet
 • Effektiv kreatin kur
 • Forbedrer musklernes ydeevne og udholdenhed
 • Giver et ’pump’ under træning
 • Indeholder kun ren Kreatin Monohydrat
 • Velegnet for vegetarer og veganere
 • Gluten fri

Kreatin Monohydrat er en af de mest populære kosttilskud på markedet og betragtes som det mest effektive supplement til atleter. Kreatin tilskuddets effekt er blevet bekræftet i mange undersøgelser, og en kreatin kur med Kreatin Monohydrat har en bevist virkning. Hvis du ønsker at tage det næste skridt med din træning og ønsker at være mere kraftfuld end nogensinde før, så er MYPROTEIN – Creatine Monohydrate™ lige noget for dig.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Kreatin Monohydrat?

Kreatin Monohydrat dannes naturligt af aminosyrer i kroppen. Det bindes til kreatinfosfat i muskelcellerne og virker som et lille men meget hurtigt tilgængeligt energilager. Når kroppen udsættes for stor fysisk belastning bruges kreatinfosfatet til et ekstra energilager, men det er relativt kortvarigt, da disse tømmes hurtigt og derved begrænser musklernes præstation og udholdenhed. Derfor er det særlig effektivt, hvis disse kreatinfosfat lagre fyldes med et ekstra tilskud ved hjælp af en kreatin kur, så dette ekstra energilager varer længere.

Når kroppen ernæres i en kreatin kur, vil muskelcellerne automatisk binde mere vand til sig således, at de begynder at svulme. Det giver muskelcellerne en stimuli, som får dem til at vokse mere, end hvad de ellers ville have gjort uden det ekstra tilskud fra en kreatin kur.

Fordelene ved MYPROTEIN – Creatine Monohydrate™

Forbedrer musklernes ydeevne.

Booster ATP niveauet og øger muskelvækst.

Forøger musklernes udholdenhed.

Klinisk bevist effekt.

Kreatin i naturlig form

I naturlig form findes kreatin monohydrat i forskellige animalske fødevarer. Dog er kreatin indholdet meget lavt, hvilket gør det svært at føre en kreatin kur med naturlige fødevarer. Et kilo oksekød indeholder eksempelvis kun 4 gram kreatin. Hvis du ønsker at indtage den anbefalede mængde af kreatin af 5 gram om dagen gennem kost alene, ville man være nødsaget til at spise mere end 1000 gram oksekød dagligt, hvilket ikke er sundt med et kalorieindhold på næsten 2500 kalorier og et fedtindhold på 150 gram. Derfor giver det mening for atleter eller sportsudøvere at føre en kreatin kur med Creatine Monohydrat som et kosttilskud.

Det anbefales dog ikke at gå ned på indtaget af naturlige fødevarer for at få den rigtige mængde kreatin. Naturlige fødevarer tilføjer mange vigtige næringsstoffer, som kroppen har brug for, for at holde kroppen sund og rask. Mange atleter aller fitness udøvere har svært ved at finde den rette balance med naturlige fødevarer og kosttilskud i sin kreatin kur eller hvilken som helst form for kost. Det er vigtig ikke at indtage for mange naturlige fødevarer for at opnå et bestemt antal proteiner eller kreatin, da det bliver for mange kalorier. På den anden side er der mange, som ikke spiser nok naturlige fødevarer, men ernærer alt gennem en kreatin kur og generelt kosttilskud.

Dosering

For at opnå de bedst mulige resultater med MYPROTEIN – Creatine Monohydrate™ kreatin kur er det vigtigt at indtage rigtigt. Eftersom kreatin fordøjes direkte efter indtagelse og transporteres via blodbanen til cellerne, er det mest effektivt at tage direkte efter træning eller fysisk aktivitet eller om morgenen før det første måltid på dagen i kombination med kulhydrater, hvor blodsukkeret er lavest og insulinfølsomhed er størst. MYPROTEIN – Creatine Monohydrate™ er 100% ren kreatin monohydrat. Pulveret er helt usmageligt og kan let blandes med vand eller juice. Tilføj halvanden lille scoop (5 g) i vand eller juice. Gør dette 1-2 gange dagligt. Efter 8 ugers kreatin kur tag 1 uge fri og begynd derefter igen.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (92.15% baseret på 522 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Fin side og billig pris på kreatin pulveret
*Resultater kan variere fra person til person