Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

MYPROTEIN – L-Carnitine™ 500mg

Af: MyProtein

10.35$

  (1 Kundeanmeldelser)


Tablets :


Antal

Tilføj til kurv

For at transportere fedt ind i cellernes fedtbrænding, er det er en nødvendighed for kroppen at have L-Carnitin. Det vitaminlignende stof produceres allerede i kroppen, men for at stoffet kan give en fedtforbrændende effekt kræves en højere koncentration af L-Carnitin i kroppen.

 • 500 mg. L-Carnitin per tablet
 • Øger fedtforbrændingen effektivt
 • Hjælper til et vægttab
 • Anti-age egenskaber
 • Forbedrer din mentale ydeevne
 • Øger musklernes udholdenhed og præstation
 • Reducerer mælkesyre ophobning
 • Til mænd og kvinder

L-Carnitin er et vitaminlignende stof, der er nødvendigt for at fedt kan passere ud af kroppen. Det er bevist, at en øget koncentration af L-Carnitin i kroppen øger fedtforbrændingen. Personer som dyrker sport eller motion vil få stor gavn af L-Carnitin på grund af sine egenskaber, som forbedrer musklernes udholdenhed og ydeevne.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er L-Carnitin?

L-Carnitin produceres i kroppen af aminosyrerne lysin og methionin. Det skabes hovedsageligt i leveren og nyrerne, hvor de transportere væv og fedt væk. I og med at kroppen selv producerer L-Carnitin, betegnes stoffet som et naturligt næringsstof, men skabes kun i mindre mængder. L-Carnitin er især vigtig i en tilstrækkelig koncentration for muskelopbygning.

Fordelene ved L-Carnitin

L-Carnitin har anti-age effekter, som gør, at din hud bliver pænere.

Øger musklernes ydeevne og udholdenhed.

Bidrager til et effektivt vægttab.

Reducerer mælkesyre ophobning i kroppen.

Er der bivirkninger ved L-Carnitin?

Selv ved meget højere doseringer end den anbefalet har L-Carnitin ingen bivirkninger. I og med stoffet er naturligt og kroppen selv generer det er der ingen fare for bivirkninger ved anvendelse af L-Carnitin. Det har altid været kendt for at være et sikkert kosttilskud, ligesom hele MYPROTEINs sortiment og er naturligvis lovligt at sælge og indtage.

Dosering og ingredienser

Vi anbefaler at tage L-Carnitin som et kosttilskud 2 tabletter 2 til 3 gange dagligt. Drik tabletterne i forbindelse med et måltid og et glas vand for bedste effekt. En portionsstørrelse svarer til 2 tabletter. En bøtte L-Carnitin med 90 tabletter svarer til 3 ugers forbrug og en bøtte med 180 tabletter svarer til 6 ugers forbrug.

Kosttilskuddet fra MYPROTEIN indeholder L-Carnitin L-tartrat, fyldemiddel (Mikrokristallin cellulosa, kalciumfosfat), klumpforebyggende middel (Magnesiumstearat, Stearinsyre, kiseldioxid) og overfladebehandling (Hydroxipropylmetylcellulosa, Glycerin, Karnaubavax).


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.07% baseret på 304 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Billigt og lækkert
*Resultater kan variere fra person til person