Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

MYPROTEIN – L Glutamine | Glutamin pulver

Af: MyProtein

8.40$

:


Størrelse

Glutamin er en vigtig aminosyre, kroppen kræver for at fungere optimalt og er en af de vigtigste byggesten til at danne de proteiner, der vedligeholder den cellulære sundhed og reparation af muskelceller og væv. Glutamin findes i varierende mængder i det meste kød og fisk samt i mindre omfang i grøntsager og bælgfrugter dog i små mængder. Hvis man skal ernæres tilstrækkeligt af Glutamin, så skal man spise uendelige mængder af de naturlige kilder.

 • Genopbygger glykogen niveauer
 • Kan fremme restituering
 • Populær semi essentiel aminosyre
 • Hjælper til øget udholdenhed
 • Kan øge cellevækst i muskler
 • Hjælper med at forbedre immunsystemet

Enhver der er involveret i høj-intensiv træning med udgangspunkt i udholdenhed kan få gavnlige resultater af et L Glutamine tilskuddet fra MyProtein. Glem tanken om træthed og kom tilbage i form med hjælp af Glutamin. Tag bare 5g en til tre gange om dagen for et energi boost.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvordan virker L Glutamine?

Glutamin er en semi essentiel aminosyre, som kroppen er i stand til at producere i små mængder, men det meste af det skal komme fra kosten. Det er nødvendigt for hypertrofi og det spiller også en vigtig rolle i at reparere beskadiget væv.

Fordelene ved L Glutamine

Glutamin kan øge muskelvæksten på grund af, at restitutionen bliver forbedret. L- Glutamine virker direkte på produktionen af muskelceller på grund af den bedre optagelse af vigtige aminosyrer. Det kan også stimulere dannelsen af væksthormon.

Kan forbedre den fysiske kapacitet og styrke således, at du får ekstra ordinær styrke og udholdenhed. Et højere indtag af Glutamin ernærer kroppen for ekstra energi og giver kroppen rådighed over et ekstra energi lager.

Symptomer på træthed skyldes et fald af Glutamin niveauet der er rådighed for kroppen. Ved at have et højt niveau af Glutamin kan du forbedre kroppens restitutionstid.

Glutamin er også kendt for sine fedtforbrændende egenskaber, især når det får lov til at arbejde under søvn.

Hvem er L Glutamine egnet til?

Glutamin anses for at være nyttigt for alle personer, der træner og især dem som dyrker sport, hvor i udholdenhed er en vigtig faktor såsom styrketræning, fodbold, løb og cykling. Det kan bidrage til at reducere forekomsten af kramper forårsaget af gentagne bevægelser. Netop fordi Glutamin kan hjælpe i denne henseende, er det også anbefalet til ældre mennesker, der lider af kramper og regelmæssig muskelsmerter som et naturligt alternativ til smertestillende medicin.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.8% baseret på 350 )

Skriv en anmeldelse klik her

* God kvalitet til prisen
*Resultater kan variere fra person til person