Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

MYPROTEIN – My Bar Zero™ | Proteinbar, 12 stk.

Af: MyProtein

Det er desværre ikke muligt at købe Alli™ i øjeblikket. Herunder kan du se et udvalg af andre lignende produkter.

My Bar Zero proteinbar har et unikt indhold af næringsstoffer, som er sammensat for at skabe den bedste proteinbar med et højt proteinindhold. Pakken indeholder 12 My Bar Zero barer og det perfekte produkt til personer, der ønsker en alternativ kilde til protein uden at gå på kompromis med smag. My Bar Zero kommer i to forskelige smagsvarianter med et højt indhold af protein fra mælkeprotein, der bidrager til det usædvanlige indhold af aminosyrer. I modsætning til mange andre billige proteinbarer, er der ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

 • 20 gram protein per bar
 • Øger muskelvækst
 • Forbedrer muskel restitution
 • Meget lavt fedt- og sukker indhold
 • 2,6 gram kulhydrater per bar
 • Højt indhold af fibre
 • Ideel som mellemmåltid eller i forbindelse med træning
 • Sund løsning til den søde tand
 • Ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler
 • Intet tilsat sukker
 • Øger energi og udholdenhed
 • Fantastisk smag med kun 200 kalorier per bar

My Bar Zero proteinbar indeholder 20 gram protein per bar, hvilket vil bidrage til øget muskelmasse og optimeret restitution. De indeholder et meget lavt indhold af fedt og 90% færre kulhydrater end en typisk billig proteinbar. Disse faktorer gør, at My Bar Zero til en ideel snack til at øge dit proteinindtag.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Den bedste proteinbar med MYPROTEIN™

My Bar Zero er en velsmagende og billig proteinbar med højt proteinindhold, hvilket gør det perfekt til dig, som ønsker en alternativ kilde til protein, når du er på farten. My Bar Zero er især egnet til personer, som søger at holde en lav fedtprocent. Med sit lave indhold af fedt, sukker og kulhydrater ernæres kroppen for en unik sammensætning af næringsstoffer med et formål om, at give din krop det bedste udgangspunkt for et sundt helbred og flot krop. My Bar Zero er den bedste proteinbar, hvis du ønsker at have tonet og markeret muskler.

Fordelene ved My Bar Zero

Lavt fedtindhold.

Højt fiber indhold.

Fantastisk smag.

Ideel til muskelmarkering.

Hvorfor skal du købe netop My Bar Zero?

Du får billige proteinbarer uden at gå på kompromis med kvalitet og smag. My Bar Zero vil bidrage til vækst og opretholdelse af muskelmasse og er især god til at kontrollere appetitten eller den søde tand. Med sit lave indhold af fedt og 90% færre kulhydrater end en standard proteinbar gør My Bar Zero til den ideelle snack til fitness eller vægttab. Det høje proteinindhold kommer fra mælkeprotein, som bidrager til den gode aminosyre profil. Hos WeightWorld får du den bedste proteinbar til den bedste pris. Køb en pakke med 12 proteinbarer af 65 g. stykket til kun 159 kr. svarende til kun 13 kr. per bar.

Tilberedelse af My Bar Zero

Hvis du ønsker at være kreativ med dine proteinbarer findes der flere måder at tilberede My Bar Zero. Forsøg at opvarme dem ved at fjerne emballagen, læg dem på bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn på 180 grader i et par minutter eller sæt dem i mikrobølgeovnen i omtrent 20 sekunder. Ved at sætte dem i ovnen, vil du gøre baren blod og lækker til en sund dessert eller ekstra ordinær snack.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.51% baseret på 335 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Virkelig en lækker smag og god pris på barene
*Resultater kan variere fra person til person