Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Tilfredse kunder

    Fremragende kundeanmeldelser

MYPROTEIN

Juster din søgning

MYPROTEIN er vokset fra et voksende fitness brand i Storbritannien til at være nummer 1 i Europa. Som Europas største fitness brand sælger MYPROTEIN til mere end 50 lande i verden. De sidste 11 år har virksomheden leveret en stor værdi, kvalitet og innovation til fitness branchen og lancerer et nyt produkt hver uge.
MYPROTEIN er vokset fra et voksende fitness brand i Storbritannien til at være nummer 1 i Europa. Som Europas største fitness brand sælger MYPROTEIN til mere end 50 lande i verden. De sidste 11 år har virksomheden leveret en stor værdi, kvalitet og innovation til fitness branchen og lancerer et nyt produkt hver uge.

Om os

Myprotein har været igennem en rivende udvikling på bare få år. En gang var selskabet blot et lille et af slagsen med vækst på ét enkelt marked, nemlig England. I dag er Myprotein nummer 1 i hele Europa.

Brandet er dog ikke færdige med at vokse endnu, og der er stadig meget potentiale i resten af verdenen for det eksklusive fitness brand. De er i fuld gang med at udvide og ekspandere til USA og mange andre markeder på flere kontinenter. Ambitionerne er store og målet er simpelt; Myprotein vil være det største Sports Nutrition Brand i verden inden 2020.

Unik produktion i en klasse for sig

Hos Myprotein sættes der en ære i at have de nyeste og bedste faciliteter. De har investeret stort i denne del af kompetencen og som resultat, kan de prale af at have de bedste faciliteter i Europa.

The British Retail Consortium har certificeret Myprotein med karakteren A for håndtering af fødevarer og i skrivende stund er brandet en af de utroligt få med dette kvalitetsstempel i Europa.

Karakteren bliver uddelt af en uafhængig tredjepart ud fra en skala, hvis standard er langt over de juridiske krav og forventninger til produktionsprocedurer.

Produktion

Myprotein sørger for at gennemgå produktionen i sømmende og der gøres alt, hvad der kan for at sikre, der holdes en konsekvent høj kvalitet. Derfor har man investeret i maskiner, som konstant tester og sørger for produkternes kvalitet er i top og de bedste i Europa. Som en del af dette har de implementeret maskinen FT-NIR (near infra red) 2 steder i den omfattende produktion. Ikke alene testes hver eneste ingrediens inden, selve produktionen sættes i gang, men også alle færdige produkter gennemgår tests for at sikre kvaliteten gennem hele processen. Dette er en af årsagerne til, du kan være sikker på uanset hvilket produkt, du køber, er det af den højeste kvalitet og indeholder hverken mere eller mindre, end hvad der står på markeringen.

Konsekvent kvalitet

Når du køber et Myprotein produkt kan du altid regne med den smagsvariant, du har valgt. Vores produktionslayout indeholder nemlig maskiner, som smager og dufter til produkterne, for at sikre de alle smager fantastisk. Vores E-tongue og Nose Machine er fantastiske værktøjer, som hjælper os med at sikre, du aldrig oplever vores produkter som andet end verdensklasse. Produkterne er gennemtestet for kvalitet og smag fra første ingrediens til det færdige produkt, og derfor kan man sikre dig produkter af højeste klasse.

Konstant test af produkterne

LabDoor er et uafhængigt selskab, som tester produkter og giver karakterer, så forbrugerne kan fortage velovervejede beslutninger i deres køb af kost- og sportssupplementer. Myprotein holder førstepladsen for både kvalitet og værdi for vores Whey Isolate samt førstepladsen for værdi med produktet Creatine Monohydrate.

For at sikre deres test af produkterne har man udformet et samarbejde med ALS. De tester os uafhængigt og sikre, at virksomheden lever op til kravene iht. ISO17025, og at alle produkter er i overensstemmelse med vores kvalitetskrav. Ethvert brand kan påstå at være af højeste kvalitet, men man bliver ikke stemplet som Europas bedste uden konstant eksekvering. Hos Myprotein soves der aldrig, og der stræbes konstant for at vedligeholde og forbedre kvaliteten af vores produkter, og de er kompromisløse i denne sammenhæng. Intet andet end det bedste er godt nok til os, og derfor har Myprotein også henvendt sig eksternt for at kvalitetssikre produktionen.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.