Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Native Remedies BellyFlat

Af: Native Remedies

209.00 kr.
279.00 kr.
Du sparer:  70.00 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Native Remedies BellyFlat er et naturligt supplement til flad mave og består af 100% naturlige ingredienser, der hjælper med at give balance i kroppen til at fremme en flad mave. Disse dråber opererer direkte i din krop med en bred vifte af sundhedsmæssige fordele. BellyFlat kan hjælpe dig med dit vægttab ved at øge mavens funktioner for at fjerne lagret fedt på dette niveau.

 • Fremmer vægttab
 • Afbalancerer krop og sukker niveauer
 • Hjælper kroppen håndtere stress
 • Reducerer din søde tand
 • Hjælpe dig med at få en flad mave hurtigt
 • Regulerer appetitten
 • Reducer oppustethed og øger forbrændingen
 • 100% naturlige ingredienser
 • Velegnet til veganere og vegetarer
 • Gluten og laktosefri

Native Remedies Bellyflat til flad mave kan med sine 100% naturlige ingredienser regulere dit stofskifte og bidrage til at øge fedtforbrændingen. BellyFlat bidrager til at reducerer kroppens fedtprocent mens din sukker trang forsvinder således Bellyflat hjælper til, at du får en flad mave hurtigt. Dette vægttab kosttilskud er en effektiv måde at reducere dit talje mål naturligt.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Native Remedies BellyFlat?

BellyFlat er et supplement, der har omhyggeligt udvalgte og unikke ingredienser til at give den bedste effekt på kroppens stofskifte og indeholder ingredienser, der er kendt for at give en flad mave. Dette kosttilskud er blevet udviklet af et team af eksperter i naturmedicin for at hjælpe mennesker over hele verden til at opnå eller genvinde en flad mave. Den koncentrerede formel hjælper kroppen håndtere stress og øge forbrændingen og reducerer ligeledes fedt ophobning i maven, reducerer trangen til sukker og ønsket om snacks og mellemmåltider i løbet af dagen.

Formlen i dette supplement fra helsekost mærket Native Remedies består af 100% naturlige ingredienser, der kan hjælpe dig og dit vægttab. Dette produkt har ingen kendte bivirkninger og de aktive ingredienser i denne formel er kombineret for det bedste resultat. Alle produkter fra Native Remedies, herunder BellyFlat er fremstillet under tilsyn af en ekspertgruppe af sundhedsmæssige eksperter, naturlæger, homøopater og apotekere fra FDA.

BellyFlat hjælper med at regulere kolesterol i blodet, og kan således reducere din søde tand og virker positiv i din håndtering af stress. De naturlige ingredienser i BellyFlat arbejder sammen om at skabe balance i din krop, så du kan opnå et bedre helbred og BellyFlat kan derved øge dit stofskifte og hjælper dig med at få en flad mave hurtigt.

Hvad er ingredienserne i BellyFlat?

BellyFlat indeholder 100% naturlige ingredienser og dosisen er blevet tilpasset specielt til dette supplement således, at det giver den bedste effekt for at opnå en flad mave hurtigt.

 • Skinnende lakporesvamp er kendt for at styrke immunsystemet og er en essentiel ingrediens i processen til at få en flad mave, men det har også traditionelt været brugt som et middel til at reducere stress og øge energi niveauet.
 • Ginseng er et populært supplement til dem, der ønsker at øge deres energi niveau naturligt og indgår derfor i supplementet. Dette ingrediens er også ofte brugt til at forbedre blodcirkulationen. Ginseng er kendt for sine rensende egenskaber og er effektiv for dem, der ønsker at få en flad mave hurtigt.
 • Blærebæger er en stedsegrøn busk, som er meget populær indenfor indisk medicin. Blærebæger fremmer søvn kvaliteten, afbalancere nervesystemet og giver kroppen styrke. Blærebæger hjælper også på stress.
 • Lakridsrod, fra en plante, der er blevet omfattende undersøgt i de senere år. Det viser sig, at roden har positive effekter for at fjerne kropsfedt, hvilket gør det til en vigtig ingrediens i BellyFlat ved desuden også at forbedre fordøjelsen og styrke immunforsvaret.
 • Grøn kaffe ekstrakt udvindes af disse rå kaffebønner inden de normalt bliver ristet så kan drikkes som almindelig kaffe er meget berømt blandt naturlige kosttilskud til vægttab, og er en essentiel element i processen til at gøre din mave flad hurtig. Når de har undergået en ristning bevares alle de vægtreducerende egenskaber, der virker direkte på et øget stofskifte for et mere effektiv vægttab.

Hvor ofte skal jeg tage BellyFlat?

Tag 1 ml (svarer cirka til 20 dråber) 2 gange dagligt i et halvt glas vand med Bellyflat. Ved at følge denne dosis vil flasken holde til omkring 30 dage. BellyFlat er meget let at tage; dråberne fortyndes ganske enkelt i lidt vand. For at maksimere effektiviteten anbefales det at forbruge BellyFlat til en flad mave sammen med Native Remedies AppetiGo.

Overdreven brug af BellyFlat til flad mave kan forårsage døsighed og mavesmerter. Det anbefales ikke, at gravide eller ammende kvinder indtager BellyFlat. Det anbefales tværtimod at spise en sund, varieret og afbalanceret kost og udføre regelmæssig fysisk aktivitet for at opnå maksimale og sunde resultater i kombination med BellyFlat til en hurtig flad mave.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (92.34% baseret på 551 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Virker virkelig godt på især taljen og maven!
 • * Fokuserer virkelig godt på maven, og giver gode resultater
 • * Har mistet 2-3 centimeter i taljen på 2 uger!
*Resultater kan variere fra person til person