Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Native Remedies Detox Slim

Af: Native Remedies

209.00 kr.
279.00 kr.
Du sparer:  70.00 kr.

Native Remedies Detox Slim er et naturligt supplement til naturligt vægttab. Ingredienserne i dette produkt er kendt for deres positive virkninger på kroppens sundhed, især leveren. Produktet består af urter og planter, der er effektive til detox og til at udrense kroppen naturligt. Detox Slim er udviklet til at give et naturligt vægttab gennem detox, og kan derfor være lige, hvad du søger, hvis du ønsker at øge dit vægttab og nå dit mål på en naturlig måde.

 • Detox din krop
 • Udrenser din krop for toksiner og affaldsstoffer
 • Støtter leverfunktionen
 • Fremmer fordøjelsen
 • Støtter et naturligt vægttab
 • Forbedre kroppens sundhed og immunsystem
 • Øget fedtbrændingen
 • Velegnet til vegetarer og veganere

Native Remedies Detox Slim er et effektiv og kraftfuld supplement, der kan hjælpe dig med at nå dit ønskede vægttab ved naturlig detox for vægttab. Ingredienserne i Detox Slim er 100% naturlige og er blevet udvalgt for deres sunde egenskaber af både velbefindende og for at øge kroppens stofskifte og forbrænding. Ingredienserne bidrager til at udrense og afgifte kroppen ved gennem leveren og tarmene. På denne måde vil Detox Slim hjælpe med at forbedre kroppens sundhed.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Native Remedies Detox Slim?

Detox Slim er et stærkt supplement til vægttab. Kosttilskudet består af en blanding af urter og naturlige planteekstrakter. Detox Slim er udelukkende sammensat af eksperter i medicin. Detox Slim indeholder et udvalg af urter, som er kendt for at fremme fordøjelsen, og naturligt udrensning af din krop til at hjælpe dig med at tabe kilo uden at forårsage nogen skadelige bivirkninger på helbredet. Ved at kroppen bliver udrenset fra toksiner og affaldsstoffer gør, at kroppen bliver mere modtagelig over for de sunde fødevarer og ingredienser du indtager således, at du vil få større effekt af de ingredienser, der fremmer dit vægttab således et optimalt vægttab vil opnås.

Detox Slim fungere som detox til vægttab og kan også kombineres med Native Remedies Bellyflat til at maksimere dit vægttab. Disse to produkter supplerer hinanden og bidrager til at stimulere en langsom fordøjelse og kan samtidig øge stofskiftet.

Detox Slim er lavet af naturlige ingredienser, der øger stofskiftet og forbrænding. Alle produkter fra Native Retsmidler, herunder Detox Slim er produceret med høje kvalitetsstandarder under tilsyn af en sagkyndig gruppe af sundhedseksperter, naturlæger, homøopater og apotekere. Detox Slim er et supplement til vægttab bestående af 100% naturlige ingredienser, og dette tilskud er kendt for at fungere som en effektiv hjælp i dit vægttab program. Fremstillingen af dette produkt til vægttab er lavet af kvalitets ingredienser godkendt i laboratorium under FDA, som i væsentlig grad reducerer sandsynligheden for bivirkninger, og sikrer også, at alle de aktive ingredienser, der indgår i denne formel er perfekt afbalanceret for de bedste resultater og for den bedste detox til vægttab.

Hvordan virker Detox Slim?

Dette naturlige supplement gør det muligt at hjælpe kroppen til at tabe sig hurtigt med sin naturlige detox og udrensning ved at fjerne giftstoffer og affald ophobet i kroppen. De naturlige ingredienser i Detox Slim arbejder sammen for at skabe balance i kroppen. Det anbefales at holde en sund, varieret og afbalanceret kost og udføre regelmæssig fysisk aktivitet for at få det maksimale ud af dit vægttab.

Hvad er ingredienserne i Detox Slim?

Kosttilskuddet indeholder 100% naturlige ingredienser, der er specielt udviklet i en dosis, der vil optimere resultaterne, så du kan få mest muligt ud af Detox Slim og dit vægttab.

 • Cascara, kendt for at fremme udrensning af kroppen og bruges ofte i detox til vægttab. Nylige undersøgelser har vist, at Cascara er effektiv til at fjerne affald og giftstoffer, der findes i tyktarmen og forbedrer trivsel og reducere oppustethed, hvilket gør det til kraftfuld ingrediens i Detox Slim.
 • Frisk glat burre, er kendt for sin evne til at støtte fordøjelsen og afgifte kroppen samt hjælpe dig med at tabe kilo hurtigt. Glat burre er en bitter urt, der er kendt for at stimulere mavesafter og støtter dermed fordøjelsen.
 • Skræppe har længe været anvendt som et afføringsmiddel til at tabe sig hurtigt og er en essentiel ingrediens i Detox Slim. Det kan hjælpe med at udrense leveren og renser ligeledes blodet i kroppen. Dette planteekstrakt kan også fjerne affald findes, som i væv, galdeblære og lever.
 • Drue plante rod er kendt for at hjælpe med at lindre smerter i nyrerne, urinveje og mave-tarmkanalen. Roden er også kendt som for at udrense kroppen og hjælper ligeledes til vægttab. Denne rod er kendt for at arbejde med at styrke leverfunktionen, god fordøjelse og også bidrage til at rense tyktarmen, der gør denne ingrediens vigtig for Detox Slim.
 • Mælkebøtte rod, kendt for en fremme funktionen af leveren og fordøjelsessystemet. Det er også en meget rig kilde til vitaminer og mineraler, der styrker immunsystemet og er kendt for at have en positiv indvirkning på naturligt vægttab.
 • Rødkløver, har været anvendt i traditionel kinesisk medicin i hundreder af år, fordi det hjælper til at støtte leveren. Det er bruges til at rense og hjælpe kroppen med at fjerne giftstoffer og til at tabe sig hurtigt.
 • Ingefærrod, kendt for at afgifte urinvejene og hjælper med at rense hele kroppen i almindelighed. Rig på vitaminer og mineraler og styrker kroppens sundhed og øger kroppen energi niveau og fedforbrænding.

Hvor ofte skal jeg tage Detox Slim?

2 ml. per dag. Dette supplement er meget let at tage for at tabe sig hurtigt, det er så simpelt som tre dråber i lidt vand eller juice. Ved at følge denne dosis bør din flaske Detox Slim vare omkring 30 dage. Det anbefales ikke at indtage Detox Slim, hvis du oplever mavesmerter, kvalme, eller hvis du er tilbøjelige til at opkastning eller diarré. Dette kosttilskud til vægttab er ikke anbefalet til gravide eller ammende kvinder.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (86.67% baseret på 3 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (92.14% baseret på 527 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Kan godt anbefales
 • * Fint produkt, når man ikke er så meget til piller.
 • * Virker som det skal
*Resultater kan variere fra person til person