Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Native Remedies Fat2Fit | Øget stofskiftet

Af: Native Remedies

209.00 kr.
279.00 kr.
Du sparer:  70.00 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Native Remedies Fat2Fit er et kraftfuld supplement designet til at hjælpe med at øge stofskiftet og kan fungere som en ekstra hjælp til dit ønskede vægttab og kan være et effektivt middel til at reducere fedtprocenten. Dette naturlige supplement er kendt for effektivt at det kan øge stofskiftet takket være den specielle blanding af urter, som kan bidrage til at øge vægttab ved at hjælpe med at øge forbrændingen.

 • Kan øge stofskiftet
 • Understøtter thyreoideafunktionen
 • Kan forbedre skjoldbruskkirtlen
 • Kan støtte fordøjelsen og øger forbrændingen
 • Kan bidrage til at opretholde energi niveauet
 • 100% naturlige ingredienser
 • Perfekt til dem der ikke kan lide at tage kapsler

Fat2Fit er afbalanceret på naturlige aktive ingredienser, der alle er kendt for deres individuelle egenskaber til at hjælpe dig med at skabe et effektivt vægttab og er ofte brugt som en ekstra hjælp til at tabe sig. Dette produkt har ingen bivirkninger og er helt naturligt og kombinerer de aktive ingredienser, så de fungerer i perfekt balance for dem, der ønsker hjælp til at opnå et effektivt vægttab.

Fat2Fit bruges ofte sammen med Native Remedies AppetiteGo som kan supplere til et effektiv vægttab ved at nedsætte appetitten til at hjælpe med sundt vægttab.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Fat2Fit?

Native Remedies Fat2Fit er en sikker, ikke-vanedannende, naturlig urtemedicin, der er specielt udviklet til at hjælpe med at støtte et sundt stofskifte og kan give yderligere støtte til slankende virkninger. Fat2fit kan desuden understøtte udholdenhed, når supplementet anvendes som rutine. Fat2Fit er et 100% naturligt kosttilskud og kan bidrage til at reducere fedtprocenten ved at hjælpe med at øge fedtforbrændingen. Supplementet er specielt udviklet til at kunne understøtte en sund forbrænding og kan bidrage til at opnå et effektivt vægttab. Fat2Fit kan bidrage til at styrke stofskiftet og samtidig støtte thyreoideafunktionen og skjoldbruskkirtlen. Dette produkt består af en blanding af urter, der er kendt for at kunne øge din energi og kunne øge din udholdenhed, som kan gøre det lettere at dyrke mere motion og derved muligt for dig at få et naturligt og sundt vægttab.

Fat2Fit og alle andre produkter fra Native Remedies er godkendt af FDA og er jævnligt under tilsyn af en sagkyndig gruppe af forskere og ansvarlige farmaceuter for at give kunderne tryghed ved produkterne. En sund, afbalanceret kost, tilstrækkelig søvn og regelmæssig motion er vigtige elementer for total velvære og et optimalt vægttab.

Hvad er ingredienserne i Fat2Fit?

Dette produkt indeholder en kombination af naturlige urter, som er kendt for at føre til et effektivt vægttab og øge forbrænding med grøn kaffebønne ekstrakt, guarana, jod, colanød, blærebæger og søgræs. Disse ingredienser i Fat2Fit er en optimal blanding som kan øge kroppens stofskifte og fremskynde fedtbrændingen, der gør supplementet til et effektivt kosttilskud til at hjælpe med at tabe sig naturligt, takket være ingrediensernes tilhørende egenskaber.

Grønne kaffebønner

Grøn kaffe er anvendt i adskillige vægttabs supplementer og ligeledes kendt for naturligt at kunne øge fedtforbrændingen naturligt samt energiniveauet. Dette er en af de mest berømte kosttilskud til at kunne øge stofskiftet og er meget essentielt i Fat2Fit.

Guarana

Guarana er en unik plante, der vokser vildt i Amazonas i Brasilien og Paraguay. Planten stammer fra frø af Paullinia cupana og er kendt for at øge energi-niveauet og forbrændingen naturligt. Guarana har også rensende egenskaber, der kan fremme thyreoideafunktionen og skjoldbruskkirtlen samt en sund fordøjelse, der hjælper med at understøtte et naturligt vægttab. Disse egenskaber har vist at detoxe kroppen og føre til øget styrke og energi, der er mere fordelagtig for dem, der ønsker at opnå naturligt vægttab med motion ved siden af.

Jod

Jod er kendt for sine fordele for skjoldbruskkirtlens sundhed, mens det kan styrke immunforsvaret og øge forbrændingen på samme tid, der gør ingrediensen til et effektivt middel til vægttab. Jod arbejder også på at hjælpe med at fremme et sundt stofskifte, og det er derfor en essentiel ingrediens i Fat2Fit.

Colanød

Dette er en af de mest respekterede og kendte energigivende urter. De aktive ingredienser i Colanød er mineralerne calcium, jern og selen samt vitaminer ascorbinsyre og betacaroten. Virkningen af disse kan give mere energi og bedre udholdenhed samtidig med, at det kan virke stressreducerende.

Blærebæger

Blærebæger er en stedsegrøn busk, som er meget populær indenfor indisk medicin. Blærebæger er en af de mest berømte Ayurvedic urter og kaldes også "indisk ingefær". Ingrediensen kan understøtte energi og udholdenhed. Ved regelmæssig brug kan det have en styrkende virkning på immunsystemet og vil øge forbrændingen.

Kelp

Kelp er en form for søgræs, der har været anvendt medicinsk i tusinder af år, især i traditionel kinesisk medicin takket være dets forbrændings effekter og evnen til at styrke immunforsvaret.

Hvordan tager jeg Fat2Fit?

Tilsæt et par dråber i et halvt glas vand eller juice 2 gange dagligt. Fortsæt i 3-4 uger. Du kan fortsætte efter en uges pause. I en flaske vil der være til ca. 30 dage. Det anbefales at bruge Fat2Fit kombineret med AppetiteGo for det bedste resultat og vægttab.

Bemærk: Tillægget indeholder naturligt forekommende spormængder af koffein. Det anbefales ikke til dem med autoimmune sygdomme eller følsomhed over for koffein. Langvarig brug uden en hvileperiode på en uge efter et måneds forbrug anbefales ikke og vil ikke øge effekten yderligere. Hvis du er gravid eller ammer, bør konsultere du læge før brug. Hold Fat2Fit utilgængeligt for børn.

Hvor lang tid tager det, før jeg kan se resultater med Fat2Fit?

Det varierer fra person til person før du se resultater fra Fat2Fit eller andre naturlige kosttilskud afhængigt af individuelle forhold, livsstil og kost. Nogle kan opleve en øget forbrændingen efter en uge, mens det for andre kan tage længere tid, før en mærkbar effekt mærkes.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (92.34% baseret på 551 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * ganske tilfreds
 • * Altid været fan af native remedies og deres produkter
 • * SÅ godt, tak!
*Resultater kan variere fra person til person