Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Naturasil Immune Renew™ Styrker dit immunforsvar

Af: Naturasil

249.00 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Naturasil er et naturligt supplement til genopbygning og styrkelse af dit immunforsvar. Produktet indeholder otte forskellige, økologiske og gavnlige svampe, som til sammen har den fælles effekt, at de er helt fænomenale til at hjælpe din krops immunforsvar nemt og enkelt.

 • Forstærker dit immunforsvar
 • Bekæmper begyndende infektioner
 • 100% naturligt
 • Ingredienser af højeste kvalitet
 • Ingen bivirkninger
 • Brugbar for vegetarer

Naturasil Immune Renew™ er et klinisk testet produkt, der med stor effektivitet kan bekæmpe og fjerne vorter, herpes, interne parasitter og helvedesild, og generelt styrke dit immunforsvar. Produktet fungerer som kosttilskud, hvis du ikke formår at få nok vitaminer gennem din normale kost.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Naturasil Immune Renew™

Dette produkt kan gennem naturlige ingredienser tilføre din krop de vitaminer, som den mangler, så den er bedre rustet til at modstå infektioner og almindelige vira. Naturasil er lavet på naturlige ingredienser. Nemlig otte forskellige svampearter, som alle er særligt udvalgt, på baggrund af deres enkelte helbredsmæssige effekter på dit immunforsvar. Nemlig at holde balance i dit kolesterolniveau, sikre dit leverhelbred og vækste dine celler. Produktet er let at bruge, og du skal blot indtage 1-2 kapsler om dagen. Så gør produktet selv resten.

Fordele ved Naturasil Immune Renew™

Naturasil Immune Renew™ kombinerer hindeagtig astragelekstrakt med et svampeblend med højt beta-glucanniveau. Denne mikstur støtter kroppens immunsystem på en naturlig facon.

Flere studier viser, at blandingen af otte forskellige svampearter giver kroppen diverse ekstrakter, der tilfører den beta-glucan, som den mangler grundet nutidens kostvaner, mens astragelekstrakt støtter flere dele af dit immunsystem.

Studier viser, at den særlige form for beta-glucan 1.3 er særligt god til både medfødt og adapteret immunforsvar.

Altså den måde dit immunforsvar opfører sig på baggrund af miljøet. F.eks. nedsætter rygning dit immunforsvar.

Anvendelse

Naturasil er let anvendeligt. Indtag blot 1-2 kapsler om dagen, og du vil på kort tid opleve en tydelig forbedring af dit immunsystem.

Dit immunforsvar vil ved behandling med Naturasil opleve en hurtig forbedring. Særligt mindre og almindelige sygdomme holdes effektivt nede.

Sikkert og naturligt

Produktet er som nævnt 100% naturligt, hvilket sikrer, at din krop ikke bør opleve nogle bivirkninger. Som altid anbefaler vi dog, at du læser indlægssedlen og sikrer dig, at du ikke er allergisk over for nogen af ingredienserne.

Ingredienser

Naturasil indeholder et mikstur af otte gavnlige svampeekstrakter og et astragelekstrakt. Opskriften er særligt rig på terpenoider og 1.3 beta-glucan. Udover en forbedring af dit immunforsvar hjælper disse også på kolesteroltallet, hjertefunktionen og blodsukkerniveauet. Derudover er der blandet astragelrod, siliciumdioxid, magnesiumstearat og cellulose i miksturen. Disse ingredienser arbejder alle sammen for at styrke dit immunsystem hurtigt og sikkert.

Hvor køber jeg Naturasil Immune Renew™?

Hos WeightWorld.dk fører vi naturligvis selv produktet, hvorfor du slipper for at skulle søge nettet rundt for at finde det. Du kan nemt og hurtigt bestille produktet her på siden, og hvis du bestiller inden kl. 17 på en hverdag, kan vi levere dit produkt på næste arbejdsdag. Ellers tilbyder vi gratis levering med PostNord ved køb for mere end 499 kr. Husk desuden at WeightWorld.dk er en e-mærket webshop, hvilket sikrer dig og dine oplysninger ved en eventuel handel.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (0% baseret på 0 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (92.14% baseret på 527 )

Skriv en anmeldelse klik her

*Resultater kan variere fra person til person