Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Cleanse-Rite™ Udrensningskur, 7-dages detox kur

Af: Newton-Everett Biotech

299.00 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os.

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Cleanse-Rite Tarmrensning hjælper dig med en komplet udrensning af kroppen. En af de bedste og mest effektive måder at bevare din sundhed på er ved at rense din krop og tarm engang i mellem, på den måde kommer du af med affaldsstoffer og toksiner, der har ophobet sig i kroppen.

 • Hjælper med at afgifte tyktarmen og hjælper kroppen med at komme tilbage i balance
 • Kan lindre mavebesvær, forstoppelse og luft i maven
 • Kan forbedre optagelsen af næringsstoffer og andre kosttilskud og øger deres effektivitet
 • Hjælper med at øge kroppens stofskifte og naturlige fedtforbrænding
 • Cleanse-Rite Tarmrensning er en nem og simpel 7 dags kur
 • Kan give dig mere energi
 • Hjælper med at reducere symptomer som træthed, uro, muskelsmerter og lavt stofskifte
 • Kan give pænere hud, negle og hår
 • Hjælper med at rense toksiner ud af kroppen

Cleanse-Rite Tarmrensning er en 7 dags kur, der kan hjælpe dig med at få balance i kroppen igen. Hvis kroppen er i ubalance oplever man ofte symptomer som træthed, dårlig ånde, sløvhed, hovedpine, muskelsmerter, lavt stofskifte, uren hud, skørenegle, tyndt hår, dårlig kropslugt m.m. Denne 7 dages kur kan hjælpe dig med at rense kroppen for dårlige toksiner og på den måde få din krop i balance igen.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvorfor skal jeg rense mine tarme?

Dagligdagsmiljøet kan være hårdt for kroppen. Vi er næsten konstant udsat for forurening, og vi har det med nogle gange at spise ting, som ikke er gode for vores krop. Af disse grunde ophober der sig toksiner i kroppen, som tærer på energiniveauet og svækker immunforsvaret. Ved at udføre en tarmrensning en gang i mellem vil du få renset din krop og kan opleve et større velvære. Cleanse-Rite Tarmrensning er desuden et godt og billigt alternativ til en professionel tarmskylning. Så kan du bruge pengene på at forkæle dig selv på andre måder i stedet for.

Hvad er Cleanse-Rite Tarmrensning?

Denne form for udrensning består af en række kapsler med et højt fiberindhold og velkendte afføringsmidler, som tilsammen giver en effektiv udrensning af dine tarme og kan hjælpe dig til en komplet afgiftning af din krop. Hvis du lider af luft i maven eller forstoppelse kan en udrensning af tarmene hjælpe dig. Samtidig med at Cleanse-Rite Tarmrensning kan hjælpe til at afgifte din krop og dine tarme, kan det også genoprette dine tarmes naturlige balance.

Denne form for udrensning skal tages som et supplement, du skal ikke stoppe med at spise din sunde kost ved denne form for udrensning af tarmene. Cleanse-Rite tarmrensning består af 21 pakker med kapsler der skal tages i 7 sammenhængende dage

Du indtager 1 pakke midt på morgenen, 1 pakke midt på eftermiddagen og 1 pakke inden du går i seng

Det anbefales at du spiser en sund og fornuftig kost, hvor der indgår masser af frisk frugt og grønsager, da du på denne måde får alle de vigtige vitaminer og mineraler du har brug for. Du skal også sørge for at drikke rigeligt med vand i den periode hvor du udfører din tarmrensning.

Det anbefales at du ikke indtager mere end 3 pakker af Cleanse-Rite Tarmrensning om dagen. Det anbefales at du renser dine tarme 1-2 gange om året for at forblive sund og frisk. Husk at læse vejledningen på produktet grundigt før du begynder på tarmrensningen.

Cleanse-Rite Tarmrensning er en kraftfuld og effektiv kombination af helt naturlige ingredienser og er sikkert at bruge for voksne. Personer under 18 år bør ikke bruge denne behandling. Folk med et sart fordøjelsessystem anbefales at bruge dette produkt med forsigtighed. Det anbefales ikke at bruge dette produkt hvis du har mavesmerter, diarré eller løs afføring. Denne behandling anbefales ikke til gravid eller ammende kvinder. Cleanse-Rite Tarmrensning indeholder nødder og bør derfor ikke bruges hvis man har nøddeallergi.

Hvad indeholder Cleanse-Rite Tarmrensning?

Ingredienserne i denne effektive udrensning er:
Hørfrø, psylliumskaller, sort valnød, cape aloe, cascara sagrada, spirulina, senna blade, fennikel frø, afrikansk fuglepebber, hvidløg, rød kløver, bukkehorn, Quassia træ, sort sølvlys pulver, rød salvie, gyldensegl og gummi arabicum pulver.

Kapselskallen inkluderer gelatine, magnesiumstearat og stearinsyre.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (83.33% baseret på 18 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (91.55% baseret på 445 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Hurtig service fra firmaet. Varerne var hurtigt fremme. Kuren vil jeg anbefale til andre. Den er effektiv. Føler mig mindre oppustet og træt efter 7 dage med denne kur.
 • * Jeg tager en gang eller to om året en udrensningskur , og har før prøvet ved at følge en bestemt madplan, og jeg har prøvet te og alt muligt andet. Jeg kan dog fortælle, at det aldrig har været så nemt, som at tage disse piller - og så virker det bare!! Det er vigtigt for mig at tage en udrensning en gang i mellem for at bevare en pæn ud og får at min krop kan optage fx protein som støtte til min træning
 • * Den bedste udrensningskur jeg har prøvet! helt sikkert noget jeg vil anbefale
 • * meget hjælpsom personale og hurtig levering. produktet lever op til mine forventninger (5 dage inde i forløbet - og kan allerede mærke at jeg føler mig mindre oppustet og at min forbrænding er steget)
 • * Ikke sidste gang jeg handler hos Weightworld. jeg er super spændt på at se resultaterne efter 10 dage.
 • * Hold nu op hvor er den god! Jeg har længe følt konstant hovedpine og krampe i nakken. Min kostvejleder anbefalede mig denne udrensningskur, som hun selv havde brugt! - Den er alle pengene værd
 • * Kan man blive vanedannet af at udrense sig. haha. Jeg føler mig så frisk og overlagt igen. Slut med konstant luft i maven og træthed
 • * lidt store kapsler men ellers meget nemt. Og dejligt at det kun er en 7 dages kur. jeg er ved dag 4 nu, og forsøger at spise rigtig let mens jeg er på kuren. Jeg kan mærke at jeg er mindre oppustet og har kanp så meget luft i maven som jeg ellers har haft problemer med
 • * Meget større end forventet. Jeg synes man får meget for pengene!
 • * Sød og meget hjælpsom kundeservice. Leveringen var hurtigere end forventet. Produktet lever op til alle foventeninger. Vil helt sikkert handle her igen !!
 • * Jeg følte mig total udrenset og frisk
 • * Kan varmt anbefales hvis din krop trænger til en udrensning.
 • * Meget effektiv på kroppen. Jeg vil anbefale at bruge den et par gange om året, da den virkelig renser igennem. (et lille problem med leveringen, men vi fandt ud af det)
 • * +++++ den bedste kur jeg endnu har forsøgt mig med
*Resultater kan variere fra person til person