Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Tilfredse kunder

  Fremragende kundeanmeldelser

Hoodia-Force™ appetitnedsættende spray

295.00 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os.

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Hoodia-Force er en ny kraftfuld appetitnedsættende spray, der kan hjælpe dig med at opnå kontrol over appetitten, når du er på farten. Det er lavet med det fineste Hoodia Gordonii-ekstrakt, som er et naturligt appetitnedsættende middel. Bare tag et sprøjt af Hoodia-Force før måltider og snacks for at kunne gøre din slankekur og dine vægttabsmål lettere at opnå.
 • Naturligt appetitdæmpende spray
 • Hurtigtvirkende flydende formular
 • Kan gøre det meget lettere for dig at holde dig til din slankekur
 • God mod den søde tand
 • Kan holde dig væk fra søde sager
 • Spray på samme måde som med en mundspray

Hoodia-Force er en helt naturlig formular tilgængelig i en spray, som indeholder det fineste Hoodia Gordonii ekstrakt i dets biologisk aktive form. Hoodia-Force er produceret ved hjælp af en eksklusiv udblødningsprocess ved lav temperatur, der hjælper med at bevare de naturlige egenskaber i dets ingredienser. Brug Hoodia-Force sprayen før måltider, som en mundspray, der kan hjælpe med at dæmpe din appetit og lettere opnå dine vægttabsmål.

Hoodia-Force indeholder flydende Hoodia-ekstrakt, der er biologisk aktivt. Hoodia er et naturligt planteekstrakt, som kan hjælpe med at kontrollere appetitten ved at kunne ændre blodsukkerniveauerne i din hjerne og ved at narre hjernen til at tro, du er mæt. Flydende Hoodia kan virke hurtigere sammenlignet med andre former for Hoodia på grund af dets omgående frigivelse.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Er det sikkert at tage Hoodia-Force appetitnedsættende spray?

Hoodia-Force er en helt naturlig vægttabsformular og er fuldstændig sikker at bruge.

Hvis du er gravid eller ammer, bør du ikke bruge Hoodia-Force. Det anbefales heller ikke at personer under 18 år bruger dette tilskud. Patienter med eksisterende sygdomme såsom diabetes og hypoglykæmi (lavt blodsukker) bør ikke tage nogen former for Hoodia-tilskud, eftersom Hoodia kan forøge blodsukkerniveauer for at kontrollere appetitten.

Hvordan bruger jeg Hoodia-Force appetitnedsættende spray?

Hoodia-Force bør sprøjtes 15 minutter før morgenmad, frokost og aftensmad. Den normale dosis er 2 sprøjt; overskrid ikke den bestemte dosis, da det ikke vil give dig hurtigere resultater og eventuelt hæmme dit vægttab på lang sigt.

Behøver jeg at dyrke motion og gå på diæt, selv hvis jeg bruger Hoodia-Force appetitnedsættende spray?

Hoodia-Force er et hjælpemiddel, der kan øge dit vægttab, så du kan opnå dine mål meget hurtigere. Livsstilsændringer, en fornuftig kost og motion er et must for at opnå og bevare et vægttab. Hoodia-Force alene vil ikke give dig tilfredsstillende resultater.

Hvad er ingredienserne i Hoodia-Force spray?

Den aktive ingrediens i Hoodia-Force er Hoodia Gordonii 20:1 ekstrakt 2X. Andre inaktive ingredienser er glycerin, økologisk alkohol 9 % viv og renset vand.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (91.52% baseret på 441 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Virkelig lækkert produkt
 • * God til den søde tand
 • * Jeg er ikke så glad for piller, så for mig var dette det rigtige produkt - jeg oplever mindre lyst til de små snacks i dagligdagen. Jeg kan kun anbefale spray til andre der har for meget appetit:-)!
*Resultater kan variere fra person til person