Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Xanthadrene™ Intens fatburner med fucoxanthin

Af: Newton-Everett Biotech

51.80$

  (11 Kundeanmeldelser)

Mængderabat
Køb 2Spar 10%
Køb 3Spar 20%
Køb 4+Spar 25%

Antal

Tilføj til kurv

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Xanthadrene er et appetitnedsættende supplement, der kan hjælpe dig med at smide de overflødige kilo du gerne vil af med. Xanthdrene består af naturlige ingredienser, hvor en af ingredienserne er fucoxanthin bedre kendt som brun tang, der er kendt for at kunne hjælpe med at forbrænde fedt specielt omkring maven.

 • Fatburner til mænd og kvinder
 • Kan øge fedtforbrændingen
 • Kan give hurtig muskelmarkering
 • Kraftfuld blanding af ingredienser
 • Effektiv appetitnedsættelse
 • Kan give mere energi
 • 100% naturlige ingredienser

Xanthadrene er et supplement, du kan tage for at hjælpe dit vægttab på rette vej. Hvis du har svært ved at tabe dig eller du bare trænger til en kickstarter, så du får mere energi, så kan Xanthadrene være ideel til dig. Xanthdrene kombinerer naturlige ingredienser, der kan hjælpe dig med at få mere energi, styre appetitten og med at forbrænde fedt meget hurtigere.

Læs mere
Varighed: 30 dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Xanthadrene?

Supplementet består af naturlige ingredienser, der kan hjælpe dig med dit vægttab ved at kunne undertrykke din appetit, øge dit energiniveau og øge forbrændingen af fedt specielt omkring maven.

Der er rigtig mange, der kender problemet med at have lidt for meget fedt omkring maveregionen, og det kan være rigtig svært og komme af med fedtet igen, når det først har sat sig. Maven er ikke det nemmeste sted at tabe sig, men Xanthadrene kan hjælpe dig med dette problem, da blandingen af de naturlige ingredienser har vist sig at kunne hjælpe med lige netop dette .

Hemmeligheden bag dette produkt er dets evne til at kunne hjælpe dit stofskifte og dermed kunne hjælpe dig med at forbrænde fedt i stedet for at optage det i fedtceller. Xanthadrene indeholder kun naturlige ingredienser, nogle af disse ingredienser er:

Fucoxanthin findes i de brune alger og er kendt for at øge dit stofskifte, så du på denne måde kan forbrænde fedt meget hurtigere.

Hoodia er en kaktuslignende plante, der gror i Sydafrika, som er blevet brugt af lokalbefolkningen i årtier til at nedsætte appetitten. Derfor bliver det i dag brugt i produkter, der hjælper dig til vægttab, da det kan hjælpe dig med at kontrollere appetitten.

Grøn te er i mange år blevet brugt af kineserne til deres medicin. Nogle af de egenskaber grøn te har er, at det kan hjælpe med at forbedre stofskiftet og nedsætte din appetit, så du på den måde får god hjælp til at kunne opnå dit vægttab.

Hvordan tager jeg Xanthadrene?

Det anbefales, at du tager supplementet 3 gange om dagen, hvilket kunne være 1 kapsel om morgen sammen med mad og et glas vand, 1 kapsel midt på dagen sammen med mad og et glas vand og 1 kapsel om aftenen sammen med mad og et glas vand. Det anbefales at du ikke tager supplementet for sent på aftenen, da der er meget koffein i. Derudover anbefales det, at du ikke overstiger den anbefalet daglige mængde. Xanthadrene bør tages sammen med en varieret og sund kost samt at du dyrker regelmæssig motion for at opnå de bedste resultater.

Hvad er hovedingredienserne i Xanthadrene?

Xanthadrene slankemiddel indeholder fucoxanthin-ekstrakt udledt af brunt tang. Hovedingredienser inkluderer ellaginsyre, som er udledt af granatæbleekstrakt, grøn te ekstrakt med koffein og certificeret Hoodia Gordonii pulver. Andre ingredienser i Xanthadrene er gelatine, cellulose, magnesiumstearat, siliciumdioxid og stearinsyre.

Da dette supplement er produceret af naturlige ingredienser bør du ikke opleve nogle bivirkninger. Er du i tvivl om du er allergisk overfor nogle af ingredienser anbefaler vi at du spørger din læge til råds inden du starter med at tage dem.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (87.27% baseret på 11 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.51% baseret på 335 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Det giver mig meget energi og kan mærke at jeg ikke længere er konstant sulten, men er ikke begyndt at se noget vægttab
* Pakken kom aldrig frem og skal nu vente på en ny pakke... det er krise tid! Alle de julefrokoster.. Men kundeservice hjalp heldigvis hurtigt
* Læste om fucoxanthin på nettet og forsøgte derfor med zanthadrene og må indrømme at det er virkelig nogle piller som sparker røv
* Virker som det skal og som det beskrives, ganske tilfreds
* Virker skide godt til at fjerne den søde tand og giver god enerig
* Endelig noget der virker :-)
* Rart med lidt hjælp til at forbrænde fedt
* jeg føler mig helt på toppen, jeg har tabt rigtig mange kilo og det er på grund at dette fantastiske produkt
* jeg har været så frustreret over min blævre mave og har ikke kunne finde en løsning der virker, indtil for en måned siden hvor jeg fik dette skønne produkt. Indtil videre har jeg tabt 5 kilo og jeg stopper ikke her, jeg vil tabe 12 kilo og jeg ved at dette produkt hjælper mig hurtigt med at opnå mit mål!
* jeg taber så mange kilo, tak Xanthadrene det er fantastisk
* Vi har taget de her piller i efterhånden 3 uger og især min kone begynder nu at se effekten - dejligt. venlig hilsen Henrik
*Resultater kan variere fra person til person