Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Oakeysi™ opstrammende shorts til mave og lår

Af: Oakeysi

0.00$

  (4 Kundeanmeldelser)


Størrelse :


Farve :


Materiale :


Antal

Tilføj til kurv

Oakeysi opstrammende shorts kan hjælpe med at stramme op omkring lår og maven. Mange kender den følelse af at tøjet ikke sidder som man gerne vil, specielt omkring maven har mange problemer med at man får små håndtag på siden når man tager et par stramt siddende bukser på. Det kan man nu undgå ved at bære opstrammende shorts til mave og lår, da de er med til at give udtrykket af en mere slank og fast krop.

 • Lavet med en livvidde og dobbelte lag af elastikbånd, som forhindrer bukserne i at rulle op
 • 100 % usynlig under tøjet
 • Oakeysi opstrammende shorts kan købes i milkofil-garn og bambus garn
 • Kan hjælpe med at kroppen virker mere tonet og fast.
 • Fås i flere farver og størrelser

Oakeysi opstrammende shorts kan man bære under tøjet uden at man kan se det. Disse shorts kan hjælpe med at opstramme lår og maven, hvilke er nogle af de områder mange er kede af. Hvis du også er en af de mange kvinder der er utilfredse med kroppen kan shapewear fra Oakeysi været svaret på problemet.

Med kendte såsom Katy Perry, Beyoncé og Eva Longoria, der alle går ud offentligt iført slankende bodysuits, er flere og flere kvinder over hele verden begyndt at tage opstrammende tøj til sig og bruger det i deres dagligdag.

Shapewear findes i flere former, størrelser og med forskellige formål. Man kan bl.a. få opstrammende BH’er, shorts og toppe hvilke kan hjælpe med at opstramme kroppen så den virker mere fast og slankere. Der findes også mange producenter af shapewear, hos WeightWorld fører vi det italienske mærke Oakeysi. Dette firma tilbyder bl.a. Oakeysi opstrammende shorts, BH og top.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Oakeysi opstrammende shorts?

Disse shorts er shorts der kan hjælpe med at stramme dine lår op samt stramme maven op. Når de strammer lår og mave op kan det være med til at give kroppen et mere fast og slankere udseende. Shortsene er behagelige at have på og de kan ikke ses igennem tøjet, hvilket gør at man kan have dem på indenunder hverdagstøjet eller festtøjet.

Hvad er Oakeysi opstrammende shorts lavet af?

Disse shorts fås i to forskellige materialer, milkofil og bambus.

Bambus, dette garn er lavet af fibrene i bambus og selvom det er lavet af bambus som man ofte forbinder med noget hårdt er dette materiale blødt og behageligt at bære. Oakeysi opstrammende shorts har en antibakteriel egenskab der gør at området bliver holdt fri fra bakterier.

Milkofil garn er lavet af 65% bomuld og 35% mælkefibre. Denne form for stof kan hjælpe med at øge cirkulationen i blodet, det er åndbart så man ikke behøver at tænke på om det er for varmt at bære under tøjet. Oakeysi opstrammende shorts i milkofil har en egenskab af antibakteriel, så man holder området rent for bakterier.

Hvordan hjælper Oakeysi opstrammende shorts mig med at se slankere ud?

Oakeysi opstrammende shorts til lår og mave kan hjælpe med at give en slankere figur. Der er elastikbånd i delene ved talje/mellemgulv og ben, hvilket kan hjælpe til at uønsket fedt og kurver gemmes væk. Hvad enten man har en kjole, jeans eller bukser på, så kan disse opstrammende shorts betyde, at man kan se fantastisk ud og føle sig godt tilpas uden hele tiden at bekymre sig om, hvordan tøjet sidder.Er Oakeysi opstrammende shorts noget for mig?

Hvis man er særligt bekymret mht. overskydende vægt på lårene, maven eller hofter, så kan disse shorts hjælpe. Hvis den daglige rutine forhindrer dig i at spise en sund, afbalanceret kost eller i at besøge fitnesscenteret så ofte, som du gerne ville, så kan disse slankende shorts hjælpe til at give dig illusionen af en slankere figur.

Hvordan adskiller Oakeysi sig fra andre produkter på markedet?

Oakeysi opstrammende shorts er anderleders i forhold til andre slankende shorts der er tilgængelige i øjeblikket pga. de unikke fibre de er lavet af. Mikofil- og bambusteknologi tager slankende shapewear til det næste niveau, ved ikke blot at virke slankende på taljen, men kan også give en fordelagtig cirkulation og behandling af din hud. Milkofilteknologien er kendt for at kunne reducere cellulite, da mælkegarnet i fibrene kan hjælpe til at stimulere blodcirkulationen som kan hjælpe med at reducere cellulite.

Hvilke størrelser og farver fås de opstrammende shorts i?

Oakeysi opstrammende shorts til lår og mave fås i farverne sort, hvid og beige og fås i fem forskellige størrelser S, M, L, XL og XXL. Vi anbefaler at du kigger på nedenstående størrelsesoversigten inden du vælger din størrelse.

Billede af størrelsesoversigt

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (95% baseret på 4 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.07% baseret på 304 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Meget behagelig at have på
* Rigtig god service! kundeservice jeg snakkede med var meget hjælpsomme og venlige. Tak!
* hejsa - jeg kan bestemt anbefale oakeysi til andre. Virkelig dejlig kvalitet og så var jeg glad for den hurtige levering.
* Helt sikkert lækkert produkt, holder også formen efter vask. Mine bedste anbefalinger til andre derude.
*Resultater kan variere fra person til person