Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Oakeysi™ opstrammende top

Af: Oakeysi

0.00$

Størrelse :


Farve :


Materiale :


Antal

Tilføj til kurv

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Oakeysi opstrammende top kan hjælpe med at stramme mave og talje op. Der er mange der føler at de ikke kan bære tætsiddende tøj fordi de får buler i tøjet, dette problem kan løses med denne opstrammende top der kan være med til at stramme op. Toppen kan hjælpe med at give en mere slank og fast mave og talje.

 • Kan ikke ses under tøjet
 • Oakeysi opstrammende top fås i Milkofil-garn og Bambus
 • Kan hjælpe med at opstramme mave og talje
 • Stramme elastikbånd rundt om brysterne og mellemgulvet forhindrer toppen i at rulle op

Oakeysi opstrammende top kan bæres under hverdags tøjer eller festtøjet uden det kan ses. Så hvis man ikke bryder sig om at tage en kjole på fordi man synes den sidder lidt for stramt, så kan løsningen være denne opstrammende top fra Oakeysi. Den fås i flere farver så man kan vælge den farve der matcher til tøjet.

Denne opstrammende top kan som sagt hjælpe med at opstramme omkring maven og taljen. Der er mange kvinder der ikke bryder sig om at bære kjoler pga. man nogle gange får buler af nylonstrømperne, men med denne top kan du skjule de uønskede buler og bære den kjole man vil. Derudover har Oakeysi opstrammende top en push-up effekt på barmen så den kan virke mere fast. Toppen findes i to forskellige materialer milkofil og bambus, selvom det lyder til at være ubehageligt at bære er materialerne bløde og behagelig at have på.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er shapewear?

Om man kalder det shapewear eller opstrammende tøj er lige meget, det betyder det sammen. Shapewear er tøj der kan være med til at stramme bestemte områder op, så kroppen virker mere slank og fast. Der findes mange producenter af shapewear og mange af dem laver forskellige udgaver. Et af de populære mærker er det italienske mærke Oakeysi som bl.a. har Oakeysi opstrammende top, shorts og BH.

Hvad er Oakeysi opstrammende top lavet af?

Denne top findes i to materialer, der begge giver komfort.

Milkofil er garn der er produceret af mælkefibre og bomuld. Det består af 35% mælkefibre og 65% bomuld. Det kan godt lyde mærkelit at stoffet er lavet af mælkefibre, men disse fibre er med til at gøre at toppen kan øge blodcirkulationen, hvilket kan være med til at mindske cellulite. Derudover er materialet åndbart, så man ikke behøver at bekymre sig om at den er for varm at have under tøjet. Oakeysi opstrammende top i milkofil har en naturligt antibakterielt funktion der hjælper med at holde huden fri for bakterier.

Bambus er garn der er produceret af fibrene fra bambus. Selvom det er lavet af bambus, så er shapewear i dette materiale blødt og behageligt at have på. Oakeysi opstrammende top har også en antibakteriel egenskab der gør at huden bliver holdt rent fra bakterier. Derudover er toppen lavet med små huller i toppen så huden kan ånde og mikro rum så toppen på den måde kan absorbere sveden fra kroppen.

Hvordan adskiller Oakeysi sig fra andre på markedet?

Oakeysi opstrammende top er anderledes i forhold til mange andre, da de er produceret af milkofil eller bambus. Disse materialer er med til at gøre produkterne unikke. Oakeysi er ikke blot shapewear der kan hjælpe med at stramme bestemte områder af kroppen op, men det kan også hjælpe med at mindske appelsinhud. Grunden til at det kan være med til at mindske dette er at det kan hjælpe med at øge blodcirkulationen.

Hvilke størrelser og farver fås Oakeysi opstrammende top i?

Toppen fås i farver hvid, beige eller sort og den fås i fem forskellige størrelser S, M, L, XL og XXL. Det anbefales at man kigger nedenstående størrelsesoversigt igennem, så du på den måde finder frem til den rigtige størrelse.

Billede af størrelsesoversigt

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (0% baseret på 0 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.07% baseret på 304 )

Skriv en anmeldelse klik her

*Resultater kan variere fra person til person