Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Oxotrim | Forhøjet stofskifte

Af: Newton-Everett Biotech

44.80$

  (3 Kundeanmeldelser)


Antal

Tilføj til kurv

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Det er ikke nemt at tabe sig. Få hjælpen allerede i dag! Med blot 3 kapsler Oxotrim om dagen kan du få et forhøjet stofskifte og kan øge din fedtforbrænding. Dette kosttilskud af høj kvalitet er lavet med 7-Keto DHEA, et stof, som ikke er at finde i nogle andre slankeprodukter. Det er en effektiv termogeniske metode, som kan øge din kropstemperatur langsomt, således at dit stofskifte kan arbejde hurtigere.

 • Kan øge produktionen af termogenese
 • Kan fremme dit stofskifte og din fedtforbrænding
 • Kan give dig mere energi
 • Kan virke appetitnedsættende
 • Indeholder den aktive ingrediens 7-Keto DHEA
 • Kan hjælpe dig med at få et forhøjet stofskifte
 • Fremstillet af naturlige ingredienser

Oxotrim indeholder et stof kaldet 7-Keto DHEA, som ikke er at finde i andre fedtforbrændings produkter. Derfor er dette kosttilskud er lidt dyrere end andre midler. Det kan hjælpe din krop til at forbrænde mere fedt. Produktet indeholder ni andre midler, der kan give, for eksempel mere energi og kan hæmme din appetit. Oxotrim er kombinationen af udvalgte materialer som kan hjælpe dig med at opnå optimale resultater.

Læs mere
Antal: 150
Dosering: 3 kapsler om dagen
Varighed: 50 dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Oxotrim?

Oxotrim er et produkt, der kan hjælpe dig med at få et forhøjet stofskifte og give dig mere energi. Er du en af de mennesker, der kan lide at snack mellem måltiderne? Oxotrim kan tilfredsstille din trang og hjælpe med at undertrykke din søde tand ved hjælp af dens indhold, nemlig stoffet kaldet 7-Keto DHEA. På den måde kan din krop også forbrænde mere fedt. Alt i alt kan du kan styre din vægt bedre og tabe dig.

Hvad er 7-Keto DHEA?

Den vigtigste ingrediens i Oxotrim er 7-keto DHEA, der fungerer som termogen agent. Den hjælper med at give dig et forhøjet stofskifte. Den virker derved naturlig i din krop og kan støtte arbejdet i af forbrænde mere fedt. Dette gør Oxotrim ved at stimulere den termogeniske proces, hvor din kropstemperatur bliver hævet en smule. Dette giver dit et forhøjet stofskifte og din krop kan forbrænde mere fedt.

De øvrige indholdsstoffer i kapslerne Oxotrim 7-Keto kan også give dig mere energi og kan også hjælpe med at forhindre lysten til søde sager.

Hvordan tager man Oxotrim?

Tag tre af kapslerne én gang om dagen. Den bedste måde at gøre dette er med et glas vand før 17:00 fordi Oxotrim med 7-Keto DHEA indeholder lidt koffein. Hvis du i øjeblikket tager medicin skal du kontakte din læge før brug. Gravide eller ammende kvinder bør ikke tage dette kosttilskud.

Vi anbefaler, at du altid kombinerer dine kosttilskud med motion og en afbalanceret kost. Disse to vigtige faktorer kan hjælpe dig til at opbygge muskler samtidig med dit vægttab.

Hvilke ingredienser findes i Oxotrim for at få et forhøjet stofskifte?

Oxotrim med 7-Keto DHEA er sammensat af 10 aktive ingredienser, der alle arbejder sammen om at hjælpe dig med at gå ned i vægt. Formålet med sammensætningen er at kunne øge dit stofskifte og dermed den hastighed, hvormed din krop omdanner kalorier. Desuden indeholder Oxotrim stoffet Serotin, som kan have en euforisk effekt. Du vil føle dig mere motiveret til at udholde dit vægttab - fordi en nem og hurtig løsning eksisterer desværre ikke.

Hovedingredienserne i Oxotrim er:

 • Citrus Aurantium som bedre er kendt som appelsinskal. Denne ingrediens blev tilføjet, da appelsinens bitre stof Synephrine er yderst effektiv når det gælder om at øge sin fedtforbrænding. Endvidere kan Synephrine også virke appetitnedsættende.
 • Theobroma cacao også bedre kendt som kakao træet indeholder theobromin, et alkaloid, som sammen med sine termogene egenskaber kan hjælpe dig med at få et forhøjet stofskifte. Samtidig med dette vil enzymerne i stoffet hjælpe dig med at forbrænde mere fedt.
 • Grøn te som har eksisteret i mere end 5000 år og er en mere stor kilde til antioxidanter. Det indeholder naturlig koffein og Epigallocatechingallat (EGCG) som fungerer som et termogen. Din kropstemperatur vil derved forhøjes og du vil få et forhøjet stofskifte.

Findes der nogle bivirknigner med Oxotrim?

Da Oxotrim med 7-Keto DHEA produceres af naturlige ingredienser, har vores kunder ikke rapporteret nogen bivirkninger. Hvis du skulle være allergiker, så tjek ingrediens beskrivelsen på produktet, før brug.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (86.67% baseret på 3 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.1% baseret på 305 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Det er klart min opfattelse, at Oxotrim medvirkede til mit betydelige vægttab
* Har før prøvet at tabe mig uden bemærkelsesværdige resultater. Denne gang kunne jeg nemt mærke, at Oxotrim bidrog til, at jeg har tabt mig 21 kg!
* Anbefalelsesværdigt produkt som hjalp mig med mit vægttab
*Resultater kan variere fra person til person