Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Proto-col™ Kulhydratblokker

36.85$

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Proto-Col Kulhydratblokker er måske den perfekte løsning til dig der ikke kan undvære kulhydrater. Dette supplement hjælper dig og din krop med at omdanne de overskudende kulhydraterne til energi i stedet for at sætte sig som fedt. Hvilket kan hjælpe dig med bedre at opnå dit mål med dit vægttab.

 • Er velegnet til dig der ikke kan undvære kulhydrater
 • Kan reducere optagelsen af kulhydrater
 • 100% naturprodukt
 • Proto-col Kulhydratblokker kan hjælpe dig med dit vægttab
 • Omdanner de overflødige kulhydrater til energi
 • Indeholder bønne ekstrakt og B-vitamin
 • Egnet for diabetikere
 • Ingen kendte bivirkninger

Proto-col Kulhydratblokker er en slankepille der går ind og blokkere for at de overskydende kulhydrater omdanner sig til fedt, i stedet bliver de omdannet til energi. Der er rigtig mange der gerne vil leve en sundere livsstil eller gerne vil smide et par kilo, men det der med helt og undvære kulhydraterne kan være rigtig svært. Proto-col Kulhydratblokker kan hjælpe dig med at du ikke behøver at undvære kulhydraterne, da det går ind og blokkere for de overskydende kulhydrater og omdanner dem til energi.

Læs mere
Type: Kapsler
Antal: 120
Dosering: 2-6 om dagen
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er kulhydrater?

Kulhydrater er en del af det der hedder organiske stoffer, men i den daglige tale kalder vi det ofte for sukker. Der findes 3 grupper indenfor kulhydrater, kostfibre, stivelse og sukker. Det er meget forskelligt hvordan vi optager disse grupper, kostfibrene optager kroppen ikke, de udskilles sammen med afføringen, stivelsen kan være svær at optage for kroppen, hvorimod kroppen nemt kan optage sukkeret. Proto-col kulhydratblokker kan hjælpe dig med at kroppen ikke optage alle de unødige kulhydrater.

I 2014 blev den daglige anbefalede mængde af sukker reduceret fra 10% til 5%. Det vil sige at det anbefales at 5% af energiindtaget må være sukker. Vi kan finde kulhydrater i rigtig mange forskellige madvarer, blandt andet i pasta, ris, brød og sukker.


Hvad er Proto-Col Kulhydratblokker?

Dette supplement er et populært kosttilskud, der er designet til at begrænse de funktioner vi har i kroppen der er med til at omdanne kulhydrater til fedt.

Proto-col kulhydratblokker er kendt for at udskille nogle af de kulhydrater du spiser ufordøjet igennem dit system i stedet for at blive absorberet. Det er lidt ligesom om du er på en kur der er baseret på få eller ingen kulhydrater, men med dette supplement behøver du ikke fjerne denne mad gruppe.

Hvordan virker Proto-Col Kulhydratblokker?

Det er en kendt fakta, at hvis du gerne vil tabe dig, kan det hjælpe at skære ned på kulhydraterne. Det er langt fra en nem opgave at fjerne kulhydraterne fra kosten, både fordi de er i mange madgrupper, men også fordi de er i mange af de madvarer vi ofte spiser og helst ikke vil undvære. Med Proto-col kulhydratblokker behøver du ikke fjerne dine kulhydrater fra kosten. Grunden til dette er at dette supplement hjælper din krop med at blokere for det enzym der går ind og omdanner de unødvendige kulhydrater til fedt. Det kan også være med til at forhindre nogle af de kulhydrater du spiser til at blive optaget i kroppen, så de passere gennem din krops system uden at blive fordøjet. Dette er med til at kunne hjælpe dig med at opnå dit ønskede vægttab gradvist, da du alligevel på denne måde skærer ned på dine kulhydrater uden at skulle undvære maden, men det skal dog siges at du ikke bare kan leve af hvidt brød og McDonalds mad, du bør stadig spise en sund og varieret kost sammen med Proto-col Kulhydratblokker.

Kan jeg få gavn af at tage Proto-Col kulhydratblokker?

I en ideel verden ville vi alle spise en afbalanceret kost og dyrke regelmæssig motion, men i dagens Danmark virker det til at vi alle har travlt med hektiske arbejdsskemaer og andre forpligtelser. Hvis du ønsker at kontrollere dit kalorieindtag gennem en diæt med få kulhydrater kan Proto-Col Kulhydratblokker hjælpe dig. Ligeledes er det brugt af personer der lider af diabetes, da det tillader dem at tabe sig uden at forstyrre insulinniveauet.

Ingredienser i Proto-Col Kulhydratblokker

Dette supplement indeholder naturlige ingredienser, såsom:

 • Hvide Kidney bønne ekstrakt (500mg) kan hjælpe med at blokkere for kulhydraterne.
 • C-vitamin (300mg) er kendt for sine mange forskellige fordele, bl.a. kan det hjælpe med at få balance i kroppen.
 • Guarana P.E (22% koffein, 80mg) er rig på koffein. Denne frugt bruges ofte i energidrikke, da den er kendt for at kunne øge dit energiniveau.
 • Chrom (50mkg)er kendt for at hjælpe med at stabilisere stofskiftet og kan hjælpe med at omdanne kulhydrater til energi i stedet for fedt.

Er Proto-Col kulhydratblokker sikkert at tage?

Dette supplement er lavet af naturlige ingredienser og har ingen rapporterede tilfælde at bivirkninger, men det anbefales dog at du læser listen med ingredienser igennem inden brug. Hvis du føler ubehag anbefaler vi at du kontakter en læge.

Hvor mange Proto-Col Kulhydratblokker kapsler skal jeg tage?

Det anbefales at du tager 2 kapsler 2 gange om dagen 10-15 min før et måltid. 2 kapsler sammen med et glas vand inden du spiser mad der indeholder kulhydrater eller hvis det er et måltid der indeholder meget stivelse. Det anbefales at du ikke overstiger den anbefalede mængde.

Hvordan bestiller jeg Proto-col Kulhydratblokker?

Når du vil bestille klikker du blot på knappen ”Køb” og når du er færdig med at handle går du videre til kassen hvor du kan vælge hvilen levering du ønsker. Hvis du bestiller inden kl. 16 mandag – torsdag kan du modtage dine varer allerede dagen efter.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (96% baseret på 5 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.8% baseret på 350 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Hvor sejt er det lige, at man kan få et produkt som blokerer for kulhydrater?!!
* Jeg har taget kulhydratblokkeren i 3 måneder nu og mærker virkelig forskel. Har tabt mig 7,5 kg
* Denne fantastiske kulhydratblokker blokerer virkelig kulhydrater. Jeg troede det var en myte, men det virker!!
* Jeg er virkelig glad for produktet. Det kom dagen efter jeg bestilte. Siden jeg startede har det stoppet min sukkertræng og det forbrænder fedt. Super!
* Bruger flere produkter fra proto-col og jeg syntes da lige jeg vil anbefale dem til andre på internettet:-)
*Resultater kan variere fra person til person