Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Proto-col l-Carnitine | Muskelopbygning med aminosyre

Af: proto-col

Proto-col l-carnitine er et effektivt slankemiddel der kan hjælpe dig med at reducere fedt i kroppen og er effektiv for god muskelopbygning med aminosyre. Ud over at reducere fedt og opbygge muskler, så øger Proto-col l-carnitine også dit energi niveau.

 • Kvalitets aminosyre
 • Kan øger din fedtforbrænding ved at øge dit energi niveau
 • Kan virke appetitnedsættende
 • Hjælper din krop under muskelopbygning
 • Virker fedt reducerende
 • Øger dit energi niveau
 • Glutenfri og laktose fri
 • Velegnet for veganere & vegetarer

Få større muskelopbygning med aminosyre!

Proto-col l-carnitine er til dig der gerne vil øge din muskelopbygning med aminosyre. Proto-col er effektive slankemidler med naturligt indhold.

Vi sender til hele Europa og Skandinavien samt Grønland

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Proto-col l-carnitine?

Proto-col l-carnitine findes naturligt i kroppen og består af aminosyrer, lysin og methionin. Disse stoffer hjælper kroppen med at øge anvendelsen af fedt som energikilde ved at transportere fedtsyrer ind i dine mitokondrier. Ved at anvende fedt som energikilde, får du en større fedtforbrænding.

Den menneskelige krop er kun i stand til at producere en vis mængde af l-carnitine. Stoffet kan øges naturligt ved at spise store mængder af mejeriprodukter, rødt kød og avocadoer. Dog er store mængder af rødt kød ikke sundt for kroppen – og derfor er Proto-col l-carnitine den bedste mulighed for dig der gerne let, hurtigt & effektivt vil opnå en større muskelopbygning, forbrænde mere fedt og øge dit energi niveau.

Hvad er aminosyre?

Aminosyre er sammensætningen af en lang række proteiner og kan optages og forekommer i alle organismer i kroppen. Aminosyre er en af de grundlæggende komponenter i hele kroppens struktur. Aminosyre virker som stimulatorer for stofskifte processen og udgør en byggesten for musklernes proteiner. Aminosyre spiller en stor rolle for dig, som gerne vil have større muskelopbygning. Aminosyre er lettere at optage i kroppen og er lette at fordøje. Aminosyrerne går hurtigt fra mavesækken og ud i blodbanen og er derved en stærk proteinkilde.

Fordele med Proto-col l-carnitine?

Proto-col l-carnitine fremme en normal sundhed, vækst og udvikling i kroppen. Produktet kan hjælpe dig med at opbygge muskler og kan gøre din slankekur mere udholdelig. Proto-col l-carnitine kan virke appetitnedsættende, så du undgår at spise unødvendige snacks og måltider. Proto-col l-carnitine kan også hjælpe med at øge dit stofskifte og omdanner fedt til energi. Proto-col l-carnitine indeholder aminosyre.

Sådan tager du Proto-col l-carnitine

Du skal blot tage 1-2 kapsler af Proto-col l-carnitine om dagen. Tag kapslet 30 minutter før du skal træne eller yde fysisk aktivitet. Hvis ikke du træner eller yder fysisk aktivitet hver dag, så kan du sagtens tage kapslet mellem dine hovedmåltider. Tag 1 eller 2 kapsler af Proto-col l-carnitine efter behov. Tag din ikke mere end 4 kapsler om dagen!

Opbevar Proto-col l-carnitine i en køligt og tørt sted.

Er der nogle bivirkninger med Proto-col l-carnitine?

Proto-col l-carnitine er et slankemiddel for dig der gerne vil opnå større muskelopbygning. Indholdet i Proto-col er stoffer der allerede findes i menenske kroppen og derfor findes der ingen registrerede bivirkninger. Det anbefales ikke at tage Proto-col l-carnitine, hvis du er gravid eller ammende. Tag ikke Proto-col l-carnitine, hvis du har lever eller nyrer problemer.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (96.67% baseret på 6 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.51% baseret på 335 )

Skriv en anmeldelse klik her

* jeg bliver SÅ klar til sommer nu ;-)
* mere end TILFREDS :-) Hjemmesiden er nem og overskuelig :-), da jeg bestilte gik der 5-7 dage og så fik jeg produkterne :-) dette var ikke første gang jeg bestilte noget herfra - jeg er glad og tilfreds hver gang :-)
* God service. Hurtig og kvik betjening.
* Super service Servicen var rigtig god og jeg fik mine varer før forventet med gratis levering! Glæder mig til at komme i gang :)
* Hurtig og korrekt levering God information på hjemmesiden
* Super godt Varen kom før lovet tid!! Fantastisk! Produktet virker.. Perfekt
*Resultater kan variere fra person til person