Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

RelaxMaternity™ top til gravide

Af: RelaxMaternity

14.85$

  (1 Kundeanmeldelser)


Størrelse :


Farve :


Antal

Tilføj til kurv

RelaxMaternity™ top til gravide er en tank top der kan hjælpe med at støtte maven og barmen under graviditet. Toppen er lavet i bomuld hvilket betyder at den er åndbar og den kan hjælpe med at holde en normal kropstemperatur. Toppen er syet med sømløse sting, hvilket gør at man kan bære den diskret under tøjet.

 • Kan hjælpe med at yde støtte til kroppen under graviditeten
 • Kan bæres diskret under hverdagstøjet
 • RelaxMaternity top til gravide er behagelig at have på
 • Toppen er lavet af bomuld
 • Fås i flere farver og størrelser

RelaxMaternity™ top til gravide giver støtte under hele graviditeten. Toppen har stretch hvilket betyder at den sidder tæt til kroppen og følger kroppen når den udvikler sig under graviditeten. Derudover kan toppen også bruges efter graviditeten som en opstrammende top, der kan hjælpe med at støtte kroppen efter graviditeten.

RelaxMaternity støttende bodystock for gravide - banner

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er RelaxMaternity?

Dette mærke laver undertøj til gravide og til nybagte mødre. Kvaliteten af dette undertøj er i top og takket være den teknologi de anvender kan de tilbyde kvinder maksimal funktionalitet, komfort og hygiejnisk beskyttelse. Det beskytter huden, som kan blive mere følsom under graviditeten. Man kan bl.a. få RelaxMaternity top til gravide som yder støtte under graviditeten.

Hvad er RelaxMaternity top til gravide?

Denne top er lavet til at give støtte under gravidteten, den støtter både maven og barmen. Toppen er lavet i bomuld hvor der er stretch i, hvilket gør at toppen sidder tæt til kroppen uden at pose. I det at den sidder tæt til kroppen, gør det at man kan bære den under hverdagstøjet og samtidig få den fulde støtte fra RelaxMaternity top til gravide. Udover bomulden har stretch er det også åndbart hvilket betyder at man ikke behøver bekymre sig om at det er for varmt at have på.

Hvordan virker RelaxMaternity top til gravide?

Under og efter graviditeten vil kroppen gradvist ændre sig og typisk bliver både maven og barmen blive større som graviditeten skrider frem. Denne top er lavet med stretch så den følger udviklingen af kroppen, på denne måde behøver man ikke bekymre sig om at skulle købe støttende toppe i flere forskellige størrelser. Bomuldsfibrene kan hjælpe med at gøre toppen åndbar, svedabsorberende og har en antibakteriel funktion der kan hjælpe med at holde huden ren og fri for bakterier. RelaxMaternity top til gravide er lavet med sømløse sting hvilket betyder at der ikke er nogle syninger der sidder og irriterer huden.

Hvilke størrelser findes RelaxMaternity top til gravide i?

Denne top fås i farverne hvid, beige og sort hvilket betyder at du kan bære den under stort set hvilken som helst farve tøj. Derudover fås den i størrelserne small, medium, large og ekstra large. Det anbefales at du kigger nedenstående størrelsesoversigt igennem for at finde frem til den størrelse der passer til dig.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.07% baseret på 304 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Lækkert produkt, ville gerne have haft dette produkt under min første graviditet.
*Resultater kan variere fra person til person