Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

RelaxMaternity™ støttende trusser for gravide kvinder

Af: RelaxMaternity

13.35$

  (1 Kundeanmeldelser)


Størrelse :


Farve :


Antal

Tilføj til kurv

RelaxMaternity støttende trusser til gravide kvinder kan hjælpe med at give støtte under en graviditet. Trusserne støtter både mave og bagdel hvilket kan gøre det mere behageligt. De er lavet af bomuld hvilket gør at de er behagelige at bære, desuden kan du bære dem under tøjet uden de er synlige.

 • Elastiklag støtter din mave uden at trykke på babyen
 • RelaxMaternity støttende trusser er fremstillet af let bomuld
 • Kan hjælpe med at give støtte til maven under din graviditet
 • Kan bæres under tøjet uden de ses
 • Kan beskytte huden for at blive sart

RelaxMaternity støttende trusser til gravide kvinder kan hjælpe med at yde støtte under graviditeten. Nogle graviditeter kan desværre forvolde problemer, i form af rygsmerter, strækmærker og generel gene, da man tager flere kilo på end man vejer normalt. Disse trusser kan være med til at yde støtte så din graviditet bliver mere behagelig.

Støttende gravid trusse banner

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er RelaxMaternity?

RelaxMaternity producerer undertøj til gravide og nybagte mødre. Undertøjet er specielt designet til at hjælpe kvinder med de fysiske forandringer der sker ved en graviditet. Det kan bl.a. hjælpe med at understøtte kroppen når vægten stiger, kan hjælpe med at støtte kroppen så man bevarer en god kropsholdning og kan hjælpe med at beskytte huden for bl.a. infektioner. Der findes flere modeller indenfor undertøj til gravide, RelaxMaternity laver Body stokke, bælter og RelaxMaternity støttende trusser, som kan hjælpe med at bevare den naturlige elasticitet i huden.

Hvad er RelaxMaternity støttende trusser?

Disse trusser er produceret af bomuld og kan hjælpe med at give støtte til maven. De kan hjælpe med at yde støtte til maven nedefra og op, på denne måde rykker de noget af støtten til ryggen og hofterne, så man ikke kun bruger maven til at bære den ekstra vægt der kommer ved en graviditet. Lårene i trusserne er meget elastiske så blodcirkulationen i benene bliver ikke generet eller hævet. RelaxMaternity støttende trusser er produceret af bomuld.

Hvordan virker RelaxMatenity støttende trusser?

Den støttende trusse fra RelaxMaternity kan sidde bekvemt under dit tøj og hjælpe til at støtte maven, taljen og ryggen. Elastikken i trusserne kan udvide sig, så efterhånden som babyen og maven vokser behøver man ikke bekymre sig om at købe trusser i flere forskellige størrelser. I det at trusserne udvider sig i takt med maven vokser giver de en effektiv støtte til maven gennem hele graviditeten, i mens man kan føle sig mere afslappet, idet man ved at trusserne ikke vil trykke på maven.

Selvom graviditet er en magisk oplevelse, kan det nogle gange være en smule ubehageligt, når dele af kroppen begynder at udvide sig hurtigt. Nogle kvinder føler sig nedtrykket når det tøj man plejer at bære ikke passer mere. RelaxMaternity støttende trusser er lavet med et sømløst design hvilket betyder at du diskret kan bære det under tøjet, da de ikke kan ses. Derudover er trussen blød, eftergivende og bekvem. Den støttende trusse holder maven og taljen under kontrol uden at trykke ned på maven. Denne trusse giver ikke blot huden mulighed for at ånde med dets lette bomuldsfibre, men indeholder også avancerede antibakterielle egenskaber, der kan eliminere enhver form for bakteriel opbygning.

Hvilke størrelser og farver fås de støttende trusser i?

RelaxMaternitys støttende trusser fås i størrelserne small, medium, large og ekstra large. Derudover fås den i farverne i hvid, beige og sort. Det anbefales at se nedestående størrelsestabel igennem inden bestilling, så du på den måde finde frem til den rigtige størrelse.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.1% baseret på 305 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Er bestemt rare at have på, og egentlig ganske god kvalitet.
*Resultater kan variere fra person til person