Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Skinny Detox™ Udrensning af kroppen

349.00 kr.

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os.

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Skinny Detox™ udrensning af kroppen fjerner toksiner, ophobet affald og giftstoffer. Detox din krop med simple og naturlige tabletter, hvilket kan hjælpe med at rense kroppen for kemiske affaldsprodukter og er en effektiv måde at hjælpe med at afbalancere kroppens pH-niveauer og skabe balance i tarmfloraen.

 • Kan fremme et naturlig vægttab
 • Hjælper til øget fedtforbrændingen
 • Fyldt med antioxidanter
 • Hjælper mod oppustethed & forstoppelse
 • Skinny Detox kan effektivt hjælpe dig til at tabe sig
 • Hjælper til udrensning af kroppen
 • Indeholder acai
 • 100% naturlig uden tilsætningsstoffer
 • Kan føre til effektiv vægttab på så lidt som 3 uger

Skinny Detox™ støtter en udrensning af kroppen og fjerner affaldsstoffer og toksiner, så du kan komme i gang med dit vægttab. Det effektive slankemiddel kan hjælpe med at øge dit stofskifte og med et øget stofskifte forbrænder din krop automatisk flere kalorier, hvilket ofte fører til et øget vægttab.

Vi sender til hele Europa og Skandinavien samt Grønland

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Skinny Detox?

Skinny Detox er et internationalt verdenskendte slankemiddel og et af de mest populære vægttab produkter til detox på det internationale marked. Dette detox kosttilskud voksede hurtigt i popularitet da det blev varmt anbefalet af den amerikanske læge Dr. Oz i hans populære tv-show.

Skinny Detox har de fantastiske egenskaber, fordi sammensætningen af dens ingredienser støtter en komplet udrensning af kroppen og samtidig stabiliserer dit fordøjelsessystem. Den mest effektive ingrediens i Skinny Detox er acai bær. Denne effektive detox med acai er kendt for sit høje indhold af antioxidanter og dens vidunderlige evne til at hjælpe med at udrense din krop.


Hvad kan en udrensning med Skinny Detox gøre for mig?

Ikke alle forstår vigtigheden i at udrense sin krop for ophobede affaldsstoffer, giftstoffer og toksiner. Hvad en detoxkur som denne kan hjælpe med at gøre for kroppen og vores velfærd er fantastisk! Skinny Detox kan hjælpe med at øge dit stofskifte og dermed føre til effektivt vægttab. Vores moderne levevis har ført til store mængder af toksiner som ophober sig i vores kroppe. Giftstoffer fra luften, forarbejdede fødevarer, stress og endda noget så almindeligt som almindeligt postevand er på sin vis skidt for kroppen.

En udrensning af kroppen med Skinny Detox er til gavn for alle, der ønsker at øge deres trivsel og tabe sig. Udrensningskuren er i tablet form og hjælper kroppen med at slippe af med toksiner og affaldsstoffer som har ophobet sig i kroppen. Dette omfatter ofte fedt, som kroppen ikke har brug for og således kan Skinny Detox hjælpe dig med at tabe sig. Skinny Detox er designet specielt til at hjælpe med at udføre en effektiv indvendig rengøring af din krop, hvor resultatet både vil blive at se på uden på kroppe og føles indvendigt. Nogle af de bedste fordele ved Skinny Detox er:

 • Renser tarmene for toksiner og affaldsstoffer
 • Udrensning af kroppen
 • Kan give dig et øget velvære
 • Effektiv til øget vægttab

Hvad er fordelene ved acai bær?

Skinny Detox er en detoxkur som er baseret på ingrediensen acai bær. Nogle undersøgelser viser, at frugtkødet fra acai er endnu rigere på antioxidanter end tranebær, hindbær, brombær, jordbær og blåbær. Dette forklarer let, hvorfor denne udrensning er blevet så populær og er så effektiv, når netop Skinny Detox indeholder ren koncentreret acai.

Acai bær er klassificeret som et effektiv superfood, der ofte bruges til at bekæmpe en række helbredsmæssige problemer, herunder vægttab og forhøjet kolesteroltal. Acai er også kendt for at forbedre hudens udseende og struktur, fordøjelsessystemet og forbedre din generelle sundhed. Acai bær indeholder antioxidanter, fibre og sunde fedtstoffer, som er godt for hjertet.

Skal jeg følge en speciel diæt, når jeg tager Skinny Detox?

Vi anbefaler at kombinere Skinny Detox med en sund kost og regelmæssig motion for at få den maksimale effekt fra din detoxkur. Drik gerne 1-2 liter om dagen, for at holde kroppen aktiv og undgå dehydrering.

Tag 2 tabletter om dagen sammen med mad og drikke og få hjælp til en komplet udrensning af kroppen. Din krop vil takke dig!

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (93.33% baseret på 6 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (91.25% baseret på 375 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * God udrensningskur. Jeg anbefaler den gerne.
 • * Hurtigt leverening En god hjemme side, og meget hurtig levering. Alt var som det skulle være. giver 5 stjerner da alt gik som det skulle
 • * Mega god Anden gang, meget let og virker.
 • * Super god service Super god service og levering
 • * Super godt Varen kom før lovet tid!! Fantastisk! Produktet virker.. Perfekt
 • * Super god udrensningskur. Jeg køber det gerne igen!!!
*Resultater kan variere fra person til person