Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Somatox Skinnytox | Slanke-te

55.55$

:


Pakke

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Somatox Skinntytox Slanke Te kan hjælpe dig med at øge dit vægttab og give dig og din krop en følelse af balance og velvære.

Denne slimming tea består af en eksklusiv kombination af verdens mest effektive urter, ekstrakter og tesorter, som kan hjælpe med at fremme din krops naturlige forbrændingsproces, øge dit energiniveau, og nedtrykke sukker og fedt appetit.

 • Intensiv slanke te
 • Kan øge dit stofskifte
 • Kan undertrykke din appetit så du undgår usunde mellemmåltider
 • Kan udrense, genoplive og forynge din krop indefra og ud
 • 28 dages udrensningskur med Somatox Skinnytox
 • Kan hjælpe med at øge dit vægttab
 • Håndplukkede planter og urter

 • Ingredienser fra alle verdens hjørner
 • Vi gør opmærksomme på, at pakken med 14 dage er blevet udsolgt

Somatox Skinnytox Slanke Te er 100% naturlig og kan hjælpe dig med at opnå dit ønskede vægttab. Teen er netop så fantastisk fordi den kan øge dit stofskifte og samtidig virke appetitnedsættende.

Vi sender til hele Europa.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er somatox skinnytox tea?

Denne slankende slimming tea er en specielt designet vægttabregulerende te, som er lavet af 100% naturlige ingredienser. Pakken består 28 dages slimming tea, som hver er sprængfyldt med 14 fantastiske frugter, urter og ekstrakter. Skinnytox te består af en te som kan være energigivende og udrensende , som du skal drikke før eller i forbindelse med morgenmaden, efterfulgt af en fedtforbrændende aften te, som du skal drikke inden sengetid.

Hvad er fordelene ved Somatox Skinnytox tea?

Denne helt unikke vægttabsregulerende te, er specielt sammensat til at kunne øge din krops energiniveau og forbrændingshastighed. Med sine eksklusive ingredienser, såsom grøn te, mælkebøtte, sennep blade, goji bær og citrongræs er Somatox skinnytox tea en rig kilde til antioxidanter og næringsstoffer. Slimming tea giver din krop den balance, som den har brug for, for at komme af med de ekstra kilo. Udover at forsyne kroppen med et hav af næringstoffer og vitaminer, så kan denne slanke te også plejer din krop, udrense den for toksiner og fremskynde din forbrændingprocess.

De vægttabsregulerende fordele i Slimming tea ligger i dens evne til at kunne fremme en sund appetit, reducere unødvendige sukker- og fedt appetit, og omdanne fedt til energi i stedet for til fedtophobning. Ved hjælp af 100% naturlige ingredienser, kan denne kraftulde slankende te rense din krop og kan gøre den i stand til at blokere for fremtidig ophobning i kroppens fedtdepoter.

Det anbefales at kombinere Somatox Skinnytox tea med en sund kost, der består af sund morgenmad, frokost og middag sammen med regelmæssig motion. På denne måde kan du virkelig opleve fordelene af et boostet stofskifte og fedtforbrænding.

Ingredienserne i Somatox Skinnytox Slanke te

Skinnytox Slanke te om morgen:

 • Sennep blade
 • Goji bær
 • Lotus blade
 • Burre rod
 • Garcinia Cambogia
 • Citrongræs
 • Sencha grøn te
 • Puerh te blade

Skinnytox Slanke te om aften:

 • Sennep blade
 • Habiscus
 • Lakridsrod
 • Kamille
 • Lotus blade
 • Fennikelfrø
 • Rabarber rod
 • Pebermynte blade

Sådan anvender du din slimming tea:

Tag din skinnytox tea tepose og kom den i din foretrukne kop! Hæld kogende vand i kroppen og lad den trække lidt (ca. 3-5 minutters tid). Drik både Somatox Skinnytox tea hver morgen og hver anden aften. Du kan tilføje både citron, kanel eller lidt honning, hvis du ønsker at få en lidt sødere version. Undgå at tilføje sukker!

28 dags detox kur:

Indeholder 28 dages forbrug af Somatox Skinnytox Morgen Te og 14 dags forbrug af Somatox Skinnytox Aften Te. Drik morgen-teen hver morgen og aften-teen hver anden aften over 14 dage.


Fordelene ved Somatox Skinnytox tea ingredienserne

Ashwagandha rod Et væsentligt element i denne slimming tea og går også under navnet Ginseng. Ashwagandha roden er en indisk urt, der har været anvendt i århundreder til at bekæmpe mange typer af lidelser. Det kan hjælpe med at nedsætte stress hormoner, forebygger sygdomme og hjælper med vægttab. Det kan også hjælpe med at forbedre den fysiske energi og samlet atletiske evner. Det kan også hjælpe med at regulere blodsukkeret, som hjælper med at undertrykke sukker trangen og kan nedsætte din appetit, så du undgår at overspise! Den indeholder også anti-aging og foryngende egenskaber.
Cassia frø Denne ingrediens er kendt for at kunne behandle almindelige problemer forbundet med nyre, tarm og lever. Det har også andre egenskaber så som at kunne hjælpe dig med at sænke dit blodtryk og kolesterol og kan hjælpe mod forskellige hud lidelser.
Selleri frø Indeholder en stor mængde af aminosyrer, er rig på C-vitamin der kan hjælpe mod for højt kolesteroltal, reducere højt blodtryk og forbedre den generelle sundhed. Selleri blade indeholder også vitamin A, B1, B2, B6 og E som alle bidrage til at styrke kroppen og holde dig ren og sprængfyldt med energi
Kamille Kamille er kendt blandt mange og er en beroligende og afslappende te, men det gør så meget mere end man lige går og tror, da Kamille kan hjælpe med at mindske stress og angst, kan bekæmper en almindelig forkølelse og støtter dit immunforsvar. Kamille kan bekæmper søvnløshed, dårligt humør og søvnløse nætter for at give din krop ordentlig hvile!
Mælkebøtte blade Fremmer udrensning og afgiftning af kroppen, understøtter din lever og stimulerer din blære til at arbejde på en sund måde. Mælkebøtte blade indeholder vitaminerne A, B, C og rigeligt med antioxidanter. Det er en naturlig kilde af mineraler såsom kalium, fosfor, calcium, zink og jern. Mælkebøtte kan også bidrage til at bekæmpe infektioner.
Goji bær Goji bær er en superfood! Ekstremt høj i vitamin A og en god kilde til Zeaxanthin som findes i grøntsager som grønkål, spinat og broccoli. Faktisk indeholder Goji bær mere jern end der findes i spinat og 21 andre vigtige spormineraler. Goji bær har alle 18 aminosyrer, B1, B2, B6 og vitamin E. Goji bær kan hjælpe med at fremme vægttab, kan øge dit immunforsvar, styrke dine muskler samt din hud og hår.
Gotu Kola Dette er en total overset ingrediens, som ellers har utrolig gode egenskaber for dig og din krop. Det rygtes at Gotu Kola kan hjælpe dig din hukommelse, men dette er selvfølgelig ikke bevist med undersøgelser. Desuden kan Gotu Kola have en anti-aging effekt, kan hjælpe med at øge dit immunforsvar og udrense din krop.
Ginseng te Ginseng dyrkes i Østen og er kendt for sine rige sundhedsmæssige fordele. Dette skyldes de naturligt forekommende kemikalier kaldet Ginsenosides, som kan hjælpe med at forbedrer fordøjelsen, reducerer oppustethed og øge immunforsvaret. Ginseng kan i Somatox skinnty tea også hjælpe dig med at slappe af og beroliger kroppen.
Citron græs Denne ingrediens har mange antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber. Det har et højt jern indhold samt folat, kalium, magnesium, zink og fosfor. Det er rig på vitamin A og C, vitamin B6, riboflavin og niacin. Alle disse fordele vil medvirke til at sænke kolesterol, holde dit hjerte sundt, reducerer stress, bekæmpe infektioner ved at fjerne uønskede giftstoffer og afgifte kroppen. Det kan også hjælpe med at opnå vægttab ved at ”smelte” væk uønsket fedt.
Lakrids rod Vi kender alle lakrids og det smager jo utrolig lækkert! Men det smager ikke kun godt, det har også et par af sine fordele. Lakrids rod kan hjælpe med at lindre hoste og virus infektioner og ondt i halsen!
Long Jing grøn te Også kendt som Drage te. Et effektiv blad af grøn te familien. Det har alle de sædvanlige fordele af grøn te. Det er ikke kun er høj i C-vitamin, men også i aminosyrer og indeholder også katekiner - og derfor har det et højt indhold af det fantastiske koffein og kalorie-brændende ingredienser. Lad os ikke glemme, at dette blad også kan have en anti-aging effekt og kan hjælpe med at fjerne giftstoffer i kroppen. Det er også kendt som et naturligt middel mod hoste og forkølelse.
Lotus blade Blade taget fra den hellige Lotus plante har været anvendt i traditionel kinesisk medicin i århundreder til at behandle forskellige sygdomme. Lotus kan hjælpe med at støtte et naturligt vægttab ved at øge dit stofskifte.
Oolong Oolong findes både i grøn og sort te. Det er et af de mest gavnlige te blade i te familien. Samtidig med at have et højt koffein indhold samt anti inflammatoriske effekter, så er teen utrolig afslappende. Oolong indeholder store mængder af antioxidanter og siges at kunne hjælpe med at øge dit vægttab.
Pepper mynte blade Pepper mynte er rig på antioxidanter, hvilket kan hjælpe med at forebygge sygdomme og har store sundhedsfremmende egenskaber. Det er rig på æteriske olier, vitaminer og fiber, som alle hjælpe med at kontrollere dit blodtryk og kolesteroltal. Det kan også hjælpe mod irritabel tyktarm. Den bedste fordel af alle er, at det også stimulerer din energi og holder din ånde frisk!
Pureh blade Kan hjælpe med at stimulere din nervesystem, hjerte og muskler. Det hjælper med at holde din krop sund og i gang. Det siges at have gode anti-aging effekter og kan medvirker til at rense din krop for toksiner og affaldsstoffer.
Dadler Betragtes som en superfood og betragtes af kineserne som "kongen af nødder 'for deres super næringsværdi. De har 70-80 gange højere niveauer af C-vitamin-indhold end æbler eller vindruer og de også indeholder masser af vitamin A, B1, B2, protein, calcium, phosphor, jern og magnesium. De kan stimulere produktionen af hvide blodlegemer i kroppen, som hjælper med at forbedre immunitet og beskyttelse af leveren.
Rose blade Ikke alene har denne ingrediens sin naturlige egenskaber med sin store anti-aging egenskaber og naturlig fugtgivende indhold, men det hjælper også med toning og teint af huden ved at stramme porerne og genoprette smidighed. Det har store mængder af C-vitamin og kan derfor hjælpe med at bekæmpe infektioner og øge dit immunforsvar. Det kan også hjælpe med at fremme vægttab med sin store udrensende egenskaber ved at fjerne uønskede giftstoffer fra kroppen.
Roselle Mere almindeligt kendt som Hibiscus. Det kendt for sin unikke sundhedsmæssige fordele siden oldtiden for at have både høj metabolisk-regulering og lever-beskyttende potentiale. Det kan hjælpe med at reducere fedme, fedt og kan understøtte leveren og derved opnå en sund afbalanceret vægt.
Sencha grøn te Stammer fra Japan og har et naturligt forekommende af antioxidanter, vitaminer, såsom vitamin C. Den grønne te indeholder også polyphenoler som epigallocatechingallat (bare rolig, hvis du ikke kan udtale det - alt du behøver at vide er, at det forhindrer træthed). Og med koffein og kalorie-forbrændende catechiner i sin blanding er denne fantastiske te vigtig fordi det kan hjælpe dig med at stimulere dit stofskifte og hjælpe med at forbrænde kropsfedt.
Senneps blade Senneps blade kan hjælpe dig med at fremme sundheden i dine tarme. Det har mange anti-inflammatoriske egenskaber og det er i sandhed en god udrensnings kur!

Er der nogle bivirkninger ved teen?

Der er ingen kendte bivirkninger ved brug af Somatox Skinnytox tea. Denne slimming tea består udelukkende af naturlige ingredienser, som er gode for din krops velvære. De udrensende ingredienser, kan dog godt få din mave til at reagere, som i starten kan resultere i et par ekstra toilet besøg.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (89.33% baseret på 15 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.75% baseret på 348 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Har prøvet mange forskellige slags te og detox med min kæreste gennem tiden, men jeg har aldrig prøvet en detox te som denne, som har så effektive virkninger!
* smager lidt for sødt til min smag
* Gode effekter men har smagt bedre te før
* Rigtig lækker te fra Somatox! Flot at have fremme i stedet for kedelige te breve
* Var lidt skeptisk over de mange effekter der angives, men det er okay
* lidt irriterende at få at vide at pakken ikke er på lager og skulle vente yderligere 8 dage på min pakke. Men kundeservice ringede og forklarede situationen undervejs. God service og produktet lever helt klart op til mine forventninger
* absolut god service hos weightworld. Teen kom hurtigt efter min bestilling. leveret lige til døren og jeg er startet på min 28 dags te kur! Det virker godt. de resultater jeg kan mærke indtil nu er at jeg føler min forbrænding er steget lidt. i hvertfald skal jeg tisse ret meegt mere end normalt.
* Helt fint. lidt ærgerligt at leveringen kun er gratis hvis man køber over 499
* Super dejlig hjemmeside med lækre produkter. Er total fan af WeightWorld, deres service og de naturlige produkter... køber igen og igen!
* Det hele har forløbet sig fint og problemfrit
* For at være hudløst ærlig, så kan jeg ikke mærke en forskel med denne te. Du kan lige så godt drikke grøn te fra Netto. Men den smager dejligt og nydes efter hvert måltid :)
* Meget diskret.... Dejlig diskret hjemmeside at handle på. Desuden nem og overskuelig hjemmeside at finde rundt på, hvilket gør at jeg ihvert fald vil handle der igen.
* Super Meget tilfreds. Jeg bestilte mit produkt søndag eftermiddag, og modtog det tirsdag formiddag. Jeg kunne tracke min pakke hele vejen.
* Alt forløbet tilfredsstillende Jeg bestilte kosttilskud søndag eftermiddag og fik det leveret med UPS tirsdag formiddag. Pakken kunne spores med Track&Trace på UPS's hjemmeside hele vejen. Jeg vil gerne handle der igen. Jeg kan dog godt være lidt irriteret over, at den eneste fragtmulighed er UPS Express, der sikrer levering inden for 24 timer efter afsendelse. Prisen er 90 kr og jeg kunne godt have ventet et par dage mere på min pakke og så fået den fragtet lidt billigere...
* Hurtig og korrekt levering God information på hjemmesiden
*Resultater kan variere fra person til person