Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Tilfredse kunder

    Fremragende kundeanmeldelser

Somatox™

Juster din søgning

Somatox arbejder for at alle skulle have råd og tid til en sund og plejende livsstil. Dette mærke har udviklet sine produkter som værende et perfekt supplement til en sund og aktiv livsstil.
Somatox arbejder for at alle skulle have råd og tid til en sund og plejende livsstil. Dette mærke har udviklet sine produkter som værende et perfekt supplement til en sund og aktiv livsstil.

Somatox er en britisk baseret virksomhed med fokus på naturlige produkter, der udtrykker en sund og aktiv livsstil. Hos Somatox er alt hvad man gør centreret om kernen i at fremme en sund og velafbalanceret livsstil, som vores kunder elsker og nyder at være en del af. Alle produkterne er naturlige og frie for konserveringsmiddel lavet til at hjælpe dig i uanset din sundhed, ernæring eller endda træningsmål.

Hos Somatox, vil man gerne opfordre alle til at opretholde en sund livsstil. For at hjælpe dig med have en god føleset om dit helbred og udseende, har virksomheden designet deres produkter til det perfekte supplement til en sund og aktiv livsstil, som ikke kun hjælper med at du vil se godt ud, men også føle dig yngre og friskere. Indholdet er koncentreret og vægtes højt, der med virksomhedens antioxidant rige detox te er den helt rigtige blanding til at få dit vægttab kickstartet, tabe vægt, føle dig stærkere, få mere energi og blive mere selvsikker.

Ingredienser og hvordan de virker

Grøn te øger stofskiftet, undertrykker appetitten og forbrænder kropsfedt. Somatox’ grønne te er enestående, da det kommer fra en te plantage tæt på ækvator, der med sin geografiske placering har vist sig at give det højeste antal af antioxidanter. Den grønne te har meget høje antioxidant egenskaber såvel som et anti-inflammatorisk effekt. Antioxidanter forebygger og helbreder sygedomme, der kan være forårsaget af overskydende frie radikaler oprettet under oxidation. Mens vitamin C og E er velkendte antioxidanter, er indholdet Somatox grønne te 100 gange kraftigere end C-vitamin og 25 gange kraftigere end E-vitamin, når det kommer til at beskytte immunsystemet.

Somatox bruger kun den fineste kvalitet håndplukkede grøn te kombineret med specielt fremskaffede urter plukket fra det bedste landbrug over hele verden. Hver te er blevet skabt specielt til formålet af ernæringseksperter for at sikre en korrekt udvælgelse og optimalt forhold mellem ingredienser og maksimal effekt. Denne specielle blanding af urter varierer afhængigt af den specifikke detox te du køber.

At leve med mottoet "Din krop er din bedste ven" forsøger Somatox at hjælpe alle vores kunder med at passe deres helbred og udseende på samme tid. Enhver har ret til at se og føle sig både smuk og sund, og vi er her for at gøre dette muligt. Virksomheden pakker mere te i poserne end de fleste konkurrenter, deres antioxidant-rige slanke te kommer i tre unikke blandinger af omhyggeligt plukket urter til at give dig hurtigere og bedre resultater og også for at opnå den bedste smag, så du få den bedste smagsoplevelse med Somatox detox te. Samt de stærke detox og vægttab fordele, vil blandingerne med te hjælpe dig med at gøre din hud renere og pænere samt gøre dit hår og dine negle sundere og stærkere og til sidst øge kvaliteten af din søvn.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.