Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Teatox Daily Balance

Af: Teatox

22.30$

  (2 Kundeanmeldelser)


Antal

Tilføj til kurv

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Teatox Daily Balance er en økologisk te blanding til de afslappende stunder alle tider på dagen. Den beroligende te kan hydrogenerere kroppen og hjælpe på afslapning og bidrage til harmonisering af krop, sind og sjæl. Daily Balance er den perfekte ingefær te til at kunne slappe af efter fitness, yoga, løb eller meditation.

 • Kan virke som en beroligende te
 • Økologisk te
 • Ingefær te
 • 100 % naturlige ingredienser
 • Rig på sunde mineraler, vitaminer og æteriske olier

Daily Balance te er beregnet til de særlige øjeblikke med afslapning. Den beroligende te har særlig udvalgte ingredienser, der kan give den økologiske te en behagelig, forfriskende smag, der kan give en afslappende effekt uden at du bliver døsig.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Teatox Daily Balance

Teatox Daily Balance er en beroligende te for dem som der ønsker en velsmagende og økologisk te i afslappende stunder, der kan bidrage til harmonisering af krop, sind og sjæl. Ingefær te med delikat jernurt (verbena), honningbusk og citron myrtle blade kan gøre denne økologiske te til en frugtagtig, aromatisk godbid.

Daily Balance har duft af citron, som kan berolige nerverne, der kan hjælpe dig til at slappe af. Alle ingredienser med koffein er fravalgt for netop at give den bedste detox te til afslapning. Udover at kunne virke som en beroligende te kan Teatox Daily Balance give dig den dejligste fornemmelse af harmoni efter du har været aktiv, hvad enten det har været fysisk eller mentalt.

Alle Ingredienser:

 • Verbene
 • Honningbusk
 • Ingefær
 • Citrongræs
 • Citron myrtle blade

Verbene kan med sit indhold af æteriske olier hjælpe til at stresse af uden at forårsage døsighed. En ingrediens som gør Teatox Daily Balance til en fantastisk beroligende te.

Ingefær te er rig på sunde mineraler, vitaminer og æteriske olier, hvilket gør at Teatox Daily Balance til en ingefær te, der kan give et godt helbred og en især afslappende fornemmelse i maven. Ingefær te kan desuden bruges til hovedpine.

Honningbusken kommer oprindeligt fra Sydafrika og har en let sødlig smag, som kan give en fyldig smag kombineret med en ingefær te.

Hvem er Teatox?

Teatox vil ændre måden at drikke te på. Det skal nydes og være økologisk. Det skal have klare virkninger til sit behov, som denne beroligende te fra Teatox. En Teatox te skal ikke kun smage godt, den skal give harmoni og positive effekter i krop og sjæl. Teatox stoler på de sunde fordele hos naturen i blandt andet verbene, citrongræs og ingefær te. De adskillige naturlige blandinger af økologisk te kan findes i alle vores produkter fra Teatox - alle skræddersyet til særlige behov. Med Teatox Daily balance får du en beroligende te, som har en smag af ingefær te med et stref af citron.

Naturlig betyder hos Teatox:

 • Ingen genetisk teknologi
 • Ingen kunstige smagsstoffer
 • Færre tilsætningsstoffer end konventionelle te
 • Ingen kemiske eller syntetiske pesticider
 • Miljøvenlig distribution af DHL GoGreen

Repræsentanter for Teatox

Teatox Daily Balance er repræsenteret i hele verden af talrige sundhedseksperter, som har været med i udvikling af Teatox Daily Balance. Professionelle sportsudøvere har ligeledes været med i udviklingen og drikker selv Teatox Daily Balance, når en beroligende te er tiltrængt efter enten fysisk eller mental udmattelse.

Andre produkter fra Teatox

I vores sortiment har vi i alt 12 produkter fra Teatox, hvor du vil kunne finde den detox te, som passer til dig, din smag og dit behov. Hvis du ikke søger en ingefær te, der har en dominerende smag og søger du en detox med mere fokus på udrensningskur kan du kigge på Teatox Skinny Detox. Hvis du ikke søger en beroligende te men en detox te med energi eller til at lave smoothie, juice eller madlavning kan du kigge på Teatox Matcha Te Sæt eller Teatox Power Detox, hvis du søger en detox te med mere energi.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (80% baseret på 2 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.1% baseret på 305 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Bruger den når jeg har været ude og jogge. Får en dejlig følelse bagefter
* Smager okay, god til efter en løbetur
*Resultater kan variere fra person til person