WeightWorld > Detox kur > Slanke te / Detox te > Somatox Teatox Fit Tea | Detox te

Somatox Teatox Fit Tea | Detox te

249,00 kr.

14 dages detox kur

28 dages detox kur

Husk at vi har GRATIS levering på bestillinger over 499,-
(7 Kunde anmeldelser)

WeightWorld Danmark tilbyder dig:

emaerket

Køberbeskyttelse på 10.000 kr!

Produkter af høj kvalitet

Gratis fragt på ordre over 499 kr.

Sikker betaling

Køb nu - betal om 14 dage

Somatox Detox Te er den bedste måde at detox og udrense din krop på - helt naturligt. Teen vil hjælpe dig med at udrense din krop for toksiner og urenheder i kroppen og kan hjælpe dig med at give dig mere energi i hverdagen. Ud over dette kan Somatox Detox Te også hjælpe dig og din krop med at opretholde en sund og naturlig balance, så du kan kickstarte dit vægttab allerede i dag.

Teatox findes både som en 14 dags detox kur og en 28 dags detox kur.

 • Rig på antioxidanter
 • Mælkebøtte te
 • Hjælper mod følelsen af oppustethed
 • Øger dit energi niveau
 • Gør huden renere og pænere
 • Udrenser, genopliver og forynger din krop indefra og ud
 • 14 dags & 28 dags udrensningskur med Somatox Teatox
 • Kan hjælpe dig med at øge dit vægttab
 • Håndplukkede planter og urter

 • Ingredienser fra alle verdens hjørner

Somatox Detox Te er 100% naturlig teatox og kan hjælpe dig med at opnå dit ønskede vægttab. Denne teatox er netop så fantastisk, fordi den udrenser din krop med sine naturlige ingredienser.

Udvalgt Produkt
Type : Detox te Antal : 14 & 28 dags detoxkur

"Teatox te gør at jeg føler mig sund og frisk, og ligeledes hjælper det mig med at undgå de søde og fede fristelser"

Sangerinde og filmstjerne - Taylor Swift

Hvem er Somatox?

Order "Soma" betyder at presse juice fra planter og ordet "Tox" stammer fra ordet Detox. Sammen giver det dig mærker "Somatox".

Folkene bag Somatox detox te er en lidenskabelig gruppe der elsker alt der er sundt og godt for vores krop. De elsker alle de vidunderlige fordele ved slanke te, men de har de har bemærket, at det danske marked mangler en mere specialiseret urtete med flere specifikke formål.

Somatox rejste udførligt i et år fra land til land for at indsamle forskellige urter fra forskellige kulturer og lande og tilføjede dem til deres samling. Efter at have indsamlet diverse planter og urter fra alle verdens hjørner begyndte arbejdet med den helt rette sammensætning af råvarer.

Somatox Detox Te er 100% naturlig og indeholder et hav af forskellige urter. Somatox Teatox er det slanke te produkt der indeholder flest og de mest eksklusive planter af alle. Resultatet af sammensætning af disse planter og urter er fantastisk!

De te plantager Somatox anvender er placeret tæt på ækvator, hvilket betyder, at alle te afgrøder i Somatox Detox Te har et naturligt højere indhold af antioxidanter end andre teer.

Alle Somatox Teatox produkter er håndplukket og kun de bedste planter og urter bliver sorteret fra. Somatox er den ultimative teatox og vægttab produkt.


Ingredienserne i Somatox Detox Te
Teatox Morgen Te   Teatox Aften detox te
 • Goji bær
 • Mælkebøtte blade
 • Roser
 • Citron græs
 • Sencha grøn te
 • Kamille
 • Ashwagandha rod
 • Selleri blade
 • Gotu Kola
 
 • Sennep blade
 • Habiscus
 • Lakridsrod
 • Kamille
 • Lotus blade
 • Fennikel frø
 • Rabarber rod
 • Pebermynte blade

Sådan gør du:

Tag din Teatox tepose og kom den i din foretrukne kop! Hæld næsten kogende varmt vand i koppen og lad teen trække i 3-5 minutter. Drik både Somatox Detox Te hver morgen og hver anden aften. Du kan tilføje både citron, kanel eller honning og få lige den smag du bedst kan lide!

14 dags detox kur:

Indeholder 14 dags forbrug af Somatox Detox Morgen Te og 7 dags forbrug af Somatox Detox Aften Te. Drik morgen-teen hver morgen og aften-teen hver anden aften over 14 dage.

28 dags detox kur:

Indeholder 28 dages forbrug af Somatox Teatox Morgen detox te og 14 dags forbrug af Somatox Teatox Aften Te. Drik morgen teatox hver morgen og aften teatox hver anden aften over 14 dage.


Fordelene ved Somatox detox te ingredienser

Ashwagandha rod også kendt som indisk ginseng, og udgør én af hovedingredienserne i denne detox te. Undersøgelser at vist at Aswagandha rod har gode virkeninger på kroppen, særligt inden for den virkninger på den metale, fysiske og følelsesmæssige sundhed. Denne ingrediens har en reducerende effekt på stress, muskel tab, svaghed, rynker og kognitiv svækkelse. Aswagandha rod understøtter også energi og samlet atletiske evner. Det kan også hjælpe med at stabilisere blodsukkeret, så du undgår pludselige følelsesmæssige ubalancer, overspisning og humørændringer. Den indeholder også anti-aging og foryngende egenskaber.

Cassia frø kan hjælpe med at kontrollere og fremme en sund lever, nyre og tarm, ved at bekæmpe bakterier og inflammation. Ligeledes har Cassia frø i denne detox te en stabiliserende effekt på blodsukker, hukommelse og følelser såvel som hudproblemer.

Selleri frø Med Somatox Teatox' indhold af selleri frø får du med denne detox te et naturligt højt indhold af essentielle aminosyrer, som kan forbedre kroppens generelle velvære, kolesteroltal, for højt blodtryk. Selleri indeholder også et høj indhold af C-vitamin, som udover at være utrolig vigtig for kroppen, også har en naturlig appetitstabiliserende effekt, så du undgår pludselige crawings med denne teatox. Med sit høje indhold af vitamin A, B1, B2, B6 og E kan denne detox te bidrage til at styrke kroppen og holde dig ren og sprængfyldt med energi.

Kamille Kamille er velkendt for mange og er en populær te, som har en beroligende og detoxificerende funktion. Kamille er kendt for at kunne hjælpe med at reducere stress, depression og humør ændringer. Udover at denne teatox virker beroligende på sind og krop, er den også fyldt med antioxidanter og vitaminer, som går ind og støtter dit immunforsvar. Kamille kan afhjælpe søvnbesvær, dårligt humør, sygdom og dårlige nerver.

Mælkebøtte blade Har en utrolig udrensende effekt! Med mælkebøtte blade i Somatox Teatox understøttes kroppens naturlige udrensning og hjælper lever og blære med at fungere optimalt. Mælkebøtte blade indeholder vitaminerne A, B, C og er utrolig rig på antioxidanter. Med denne teatox får du mælkebøtte blade, som er en naturlig kilde af mineraler såsom kalium, fosfor, calcium, zink og jern. Mælkebøtte kan også bidrage til at bekæmpe infektioner og inflammation.

Goji bær Goji bær er et populært superfood, som indeholder et ekstremt højt antal af vitamin A og en god kilde til Zeaxanthin, som blandt andet også findes i grønkål, spinat og broccoli. Faktisk indeholder Gojibær mere jern end der findes i spinat og 21 andre vigtige spormineraler. Goji bær indeholder alle 18 aminosyrer, B1, B2, B6 og vitamin E, som kan give kroppen styrke til at bekæmpe frie radikaler. Med denne teatox får du goji bær, som fremmer vægttab, ved at fremme kroppens forbrænding, styrke dit immunforsvar, styrke dine muskler samt din hud og hår.

Gotu Kola Du har sikkert ikke hørt om Gotu Kota, hvilket er synd, for den er helt utrolig! Denne ingrediens har en masse gode fordele for sind og krop. I denne detox te er Gotu Kota udvalgt for dens udrensende egenskaber. Men udover dette, er den også rig på vitaminer og mineraler, som går ind og støtter dit fysisk velvære og balance.

Ginseng te Ginseng dyrkes i Østen og er kendt for sine usædvanlige sundhedsfremmende egenskaber i alle fomer for medicin - og nu også i teatox. Ginseng kan hjælpe med at fremme kroppens fordøjelsesystem, som kan reducere oppustethed, toksinophobning, og general ubehag. Ved at fremme fordøjelsen, vil du opleve at dit stofskiftet øges og at inflammation og hudproblemer reduceres.

Citron græs Indeholder et højt indhold af antioxidanter, og vitaminer. Med sit høje indhold af jern, folat, kalium, magnesium, zink og fosfor, vitamin A og C, vitamin B6, riboflavin og niacin vil du hurtigt opnå mærkbare fordele. Kendt for at kunne sænke kolesterol, holde dit hjerte sundt, reducerer stress, bekæmpe infektioner ved at fjerne uønskede giftstoffer og afgifte kroppen. Det kan også hjælpe med at opnå vægttab ved at ”smelte” væk uønsket fedt, hvilket gør denne teatox effektiv til en naturlig slankekur.

Lakrids rod Udover at give detox teen en utrolig lækker smag, har lakrids også nogle sundhedsfremmende fordele. Lakrids rod kan hjælpe med at lindre hoste og virus infektioner og ondt i halsen!

Long Jing grøn te Også kendt som Drage te. Et effektiv blad af grøn te familien. Det har alle de sædvanlige fordele af grøn te. Det er ikke kun er høj i C-vitamin, men også i aminosyrer og indeholder også katekiner - og derfor har det et højt indhold af det fantastiske koffein og kalorie-brændende ingredienser. Lad os ikke glemme, at dette blad også kan have en anti-aging effekt og kan hjælpe med at fjerne giftstoffer i kroppen. Det er også kendt som et naturligt middel mod hoste og forkølelse. Somatox Teatox giver ikke alene god smag, men mange sunde effekter.

Lotus blade Blade taget fra den hellige Lotus plante har været anvendt i traditionel kinesisk medicin i århundreder til at behandle forskellige sygdomme. Denne detox te fra Somatox Teatox benytter Lotus for dens effektive evner til at fremme kroppens stofskiftet og forbrænding.

Oolong Oolong findes både i grøn og sort te. Det er en af de te, som indeholder allerflest fordele. Udover sit høje indhold af koffein, har den også et naturligt højt indhold af antioxidanter. Oolong virker i Somatox Teatox opkvikkende, udrensende, stabiliserende for hormonale ubalancer, anti inflammatorisk og så kan den bidrage til at gøre kroppen mere modtagelig for vitaminer og essentielle næringsstoffer.

Pepper mynte blade Pepper mynte er rig på antioxidanter, hvilket kan hjælpe med at forebygge sygdomme og har store sundhedsfremmende egenskaber. Det er rig på æteriske olier, vitaminer og fiber, som alle hjælpe med at kontrollere dit blodtryk og kolesteroltal. Det kan også hjælpe mod irritabel tyktarm. Den bedste fordel af alle er, at det også stimulerer din energi og holder din ånde frisk!

Pureh blade Pureh Blade anvendes i Somatox detox te, for dens egenskaber til at stimulere din nervesystem, hjerte og muskler. Den hjælper med at holde din krop sund og i gang. Det siges at have gode anti-aging effekter og kan medvirker til at rense din krop for toksiner og affaldsstoffer.

Dadler Disse lækre frugte, betragtes som en superfood og er kendt fra kina som "konge mad" for deres super næringsindhold. De har 70-80 gange højere niveauer af C-vitamin-indhold end æbler og vindruer, og udover dette indholder de også masser af vitamin A, B1, B2, protein, calcium, phosphor, jern og magnesium. Dadler er anvendt i Somatox detox te, for at give en sødere smag, men selvfølgelig også for de sundhedsfremmende fordele. De kan stimulere produktionen af hvide blodlegemer i kroppen, som bidrager til at Somatox Teatox hjælper med at forbedre immunitet og beskyttelse af leveren.

Rosen blade Somatox Teatox indeholder rosen blade, som er kendt for deres naturlige forskønnelse egenskaber, som holder huden, hår og negle i kontrol. Rosen Blade har store anti-aging egenskaber og et naturlig fugtgivende indhold, som holder huden jævn og fin. Udover dette hjælper det også leveren med at udrense kroppen for de dårlige og skadelige bakterier og toksiner. Det har store mængder af C-vitamin og kan derfor hjælpe med at bekæmpe infektioner og øge dit immunforsvar. Det kan også hjælpe med at fremme vægttab med sin store udrensende egenskaber ved at fjerne uønskede giftstoffer fra kroppen.

Roselle Mere almindeligt kendt som Hibiscus. Roselle i detox te er kendt for sin unikke sundhedsmæssige fordele siden oldtiden for at have både høj metabolisk-regulering og lever-beskyttende potentiale. Det kan hjælpe med at reducere fedme, fedt og kan understøtte leveren og derved opnå en sund afbalanceret vægt.

Sencha grøn te Stammer fra Japan og har et naturligt forekommende af antioxidanter, vitaminer, såsom vitamin C. Somatox Teatox har stort indhold af den grønne te, som indeholder polyphenoler og epigallocatechingallat, der forhindrer træthed. Med koffein og kalorie-forbrændende catechiner i sin blanding er denne fantastiske te vigtig, fordi det kan hjælpe dig med at stimulere dit stofskifte og hjælpe med at forbrænde kropsfedt.

Senneps blade Senneps blade anvendes i detox teen, for at fremme sundheden i dine tarme. Det har mange anti-inflammatoriske egenskaber, og det er i sandhed en god udrensningskur!


Det er vigtigt at være opmærksom på at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.

Ashwagandha rod
Et væsentligt element og bedre kendt som Ginseng. Ashwagandha roden er en indisk urt, der har været anvendt i århundreder til at bekæmpe mange typer af lidelser. Det kan hjælpe med at nedsætte stress hormoner, forebygger sygdomme og hjælper med vægttab. Det kan også hjælpe med at forbedre den fysiske energi og samlet atletiske evner. Det kan også hjælpe med at regulere blodsukkeret, som hjælper med at undertrykke sukker trangen og kan nedsætte din appetit, så du undgår at overspise! Den indeholder også anti-aging og foryngende egenskaber.
Cassia frø
Denne ingrediens er kendt for at kunne behandle almindelige problemer forbundet med nyre, tarm og lever. Det har også andre egenskaber så som at kunne hjælpe dig med at sænke dit blodtryk og kolesterol og kan hjælpe mod forskellige hud lidelser.
Selleri frø
Indeholder en stor mængde af aminosyrer, er rig på C-vitamin der kan hjælpe mod for højt kolesteroltal, reducere højt blodtryk og forbedre den generelle sundhed. Selleri blade indeholder også vitamin A, B1, B2, B6 og E som alle bidrage til at styrke kroppen og holde dig ren og sprængfyldt med energi
Kamille
Kamille er kendt blandt mange og er en beroligende og afslappende te, men det gør så meget mere end man lige går og tror, da Kamille kan hjælpe med at mindske stress og angst, kan bekæmper en almindelig forkølelse og støtter dit immunforsvar. Kamille kan bekæmper søvnløshed, dårligt humør og søvnløse nætter for at give din krop ordentlig hvile!
Mælkebøtte blade
Fremmer udrensning og afgiftning af kroppen, understøtter din lever og stimulerer din blære til at arbejde på en sund måde. Mælkebøtte blade indeholder vitaminerne A, B, C og rigeligt med antioxidanter. Det er en naturlig kilde af mineraler såsom kalium, fosfor, calcium, zink og jern. Mælkebøtte kan også bidrage til at bekæmpe infektioner.
Goji bær
Goji bær er en superfood! Ekstremt høj i vitamin A og en god kilde til Zeaxanthin som findes i grøntsager som grønkål, spinat og broccoli. Faktisk indeholder Goji bær mere jern end der findes i spinat og 21 andre vigtige spormineraler. Goji bær har alle 18 aminosyrer, B1, B2, B6 og vitamin E. Goji bær kan hjælpe med at fremme vægttab, kan øge dit immunforsvar, styrke dine muskler samt din hud og hår.
Gotu Kola
Dette er en total overset ingrediens, som ellers har utrolig gode egenskaber for dig og din krop. Det rygtes at Gotu Kola kan hjælpe dig din hukommelse, men dette er selvfølgelig ikke bevist med undersøgelser. Desuden kan Gotu Kola have en anti-aging effekt, kan hjælpe med at øge dit immunforsvar og udrense din krop.
Ginseng te
Ginseng dyrkes i Østen og er kendt for sine rige sundhedsmæssige fordele. Dette skyldes de naturligt forekommende kemikalier kaldet Ginsenosides, som kan hjælpe med at forbedrer fordøjelsen, reducerer oppustethed og øge immunforsvaret. Ginseng kan også hjælpe dig med at slappe af og beroliger kroppen.
Citron græs
Denne ingrediens har mange antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber. Det har et højt jern indhold samt folat, kalium, magnesium, zink og fosfor. Det er rig på vitamin A og C, vitamin B6, riboflavin og niacin. Alle disse fordele vil medvirke til at sænke kolesterol, holde dit hjerte sundt, reducerer stress, bekæmpe infektioner ved at fjerne uønskede giftstoffer og afgifte kroppen. Det kan også hjælpe med at opnå vægttab ved at ”smelte” væk uønsket fedt.
Lakrids rod
Vi kender alle lakrids og det smager jo utrolig lækkert! Men det smager ikke kun godt, det har også et par af sine fordele. Lakrids rod kan hjælpe med at lindre hoste og virae infektioner og ondt i halsen!
Long Jing grøn te
Også kendt som Drage te. Et effektiv blad af grøn te familien. Det har alle de sædvanlige fordele af grøn te. Det er ikke kun er høj i C-vitamin, men også i aminosyrer og indeholder også katekiner - og derfor har det et højt indhold af det fantastiske koffein og kalorie-brændende ingredienser. Lad os ikke glemme, at dette blad også kan have en anti-aging effket og kan hjælpe med at fjerne giftstoffer i kroppen. Det er også kendt som et naturligt middel mod hoste og forkølelse.
Lotus blade
Blade taget fra den hellige Lotus plante har været anvendt i traditionel kinesisk medicin i århundreder til at behandle forskellige sygdomme. Lotus kan hjælpe med at støtte et naturligt vægttab ved at øge dit stofskifte.
Oolong
Oolong findes både i grøn og sort te. Det er et af de mest gavnlige te blade i te familien. Samtidig med at have et højt koffein indhold samt anti inflammatoriske effekter, så er teen utrolig afslappende. Oolong indeholder oseaner af antioxidanter og siges at kunne hjælpe med at øge dit vægttab.
Pepper mynte blade
Pepper mynte er rig på antioxidanter, hvilket kan hjælpe med at forebygge sygdomme og har store sundhedsfremmende egenskaber. Det er rig på æteriske olier, vitaminer og fiber, som alle hjælpe med at kontrollere dit blodtryk og kolesteroltal. Det kan også hjælpe mod irritabel tyktarm. Den bedste fordel af alle er, at det også stimulerer din energi og holder din ånde frisk!
Pureh blade
Kan hjælpe med at stimulere din nervesystem, hjerte og muskler. Det hjælper med at holde din krop sund og i gang. Det siges at have gode anti-aging effekter og kan medvirker til at rense din krop for toksiner og affaldsstoffer.
Dadler
Betragtes som en superfood og betragtes af kineserne som "kongen af nødder 'for deres super næringsværdi. De har 70-80 gange højere niveauer af C-vitamin-indhold end æbler eller vindruer og de også indeholder masser af vitamin A, B1, B2, protein, calcium, phosphor, jern og magnesium. De kan stimulere produktionen af hvide blodlegemer i kroppen, som hjælper med at forbedre immunitet og beskyttelse af leveren.
Rose blade
Ikke alene har denne ingrediens sin naturlige forskønnelses egenskaber med sin store anti-aging egenskaber og naturlig fugtgivende indhold, men det hjælper også med toning og teint af huden ved at stramme porerne og genoprette smidighed. Det har store mængder af C-vitamin og kan derfor hjælpe med at bekæmpe infektioner og øge dit immunforsvar. Det kan også hjælpe med at fremme vægttab med sin store udrensende egenskaber ved at fjerne uønskede giftstoffer fra kroppen.
Roselle
Mere almindeligt kendt som Hibiscus. Det kendt for sin unikke sundhedsmæssige fordele siden oldtiden for at have både høj metabolisk-regulering og lever-beskyttende potentiale. Det kan hjælpe med at reducere fedme, fedt og kan understøtte leveren og derved opnå en sund afbalanceret vægt.
Sencha grøn te
Stammer fra Japan og har et naturligt forekommende af antioxidanter, vitaminer, såsom vitamin C. Den grønne te indeholder også polyphenoler som epigallocatechingallat (bare rolig, hvis du ikke kan udtale det - alt du behøver at vide er, at det forhindrer træthed). Og med koffein og kalorie-forbrændende catechiner i sin blanding er denne fantastiske te vigtig fordi det kan hjælpe dig med at stimulere dit stofskifte og hjælpe med at forbrænde kropsfedt.
Senneps blade
Senneps blade kan hjælpe dig med at fremme sundheden i dine tarme. Det har mange anti-inflammatoriske egenskaber og det er i sandhed en god udrensnings kur!
Kunde anmeldelser (7)

5 Stjerner (4)

4 Stjerner (3)

3 Stjerner (0)

2 Stjerner (0)

1 Stjerner (0)

5.0 / 5 Stjerner

Skriv en anmeldelse


Rigtig fin indpakning :) smager lækker og virker efter omstændighederne udmærket.


Yes yes yes! Den bedste detox te!!


God service. Hurtig og kvik betjening.


mere end TILFREDS :-) Hjemmesiden er nem og overskuelig :-), da jeg bestilte gik der 5-7 dage og så fik jeg produkterne :-) dette var ikke første gang jeg bestilte noget herfra - jeg er glad og tilfreds hver gang :-)


Fin hjemmeside God og overskuelig hjemmeside. Ok priser og fik mine ting til tiden.


Alt super....... Let overskuelig hjemmeside. Fragt fri lev på 8 dage. Alt i alt - super !!!!!


God og hurtig betjening:-). Jeg bestilte mine varer en tirsdag og inden ugen var omme, havde jeg allerede mine varer hos mig, og jeg kunne følge med hele leveringen på nettet. Effektiv og god service:-).

249,00 kr.
Pakke:
 
Somatox Teatox Fit Tea |...
249,00 kr.
69 _96 _03 _91
x