Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Teatox Matcha tesæt

Af: Teatox

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Matcha Ceremonial Set®

Køb et matcha grøn te sæt, hvori du får et komplet matcha tea sæt med tilbehør i traditionel japansk gaveindpakning. Teatox Matcha te sæt gør at du kan tilberede din egen matcha tea på ægte japansk vis med tilbehør i høj kvalitet.

 • Pakken indeholder:
 • Teatox Energy Matcha te 30g
 • Chawan – håndlavet japansk skål i porcelæn
 • Chasen – håndlavet piskeris
 • Chashaku – håndlavet japansk ske i bambus
 • Ingen kunstige smagsstoffer, sødemidler eller konserveringsmidler
 • Ideel til caffe latte, juice, protein shake, madlavning med meget mere

Matcha tea kan hjælpe med at bringe din krop i balance og er ideel til at give et spark af energi til, når du har mest behov for det. Teatox Matcha tea er 100 % økologisk og er høstet i Kagoshima - et subtropisk område i den sydvestlige del af Japan.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Matcha Ceremonial Set®?

Med et Teatox Matcha te sæt får du gennemført tilbehør, som er lavet i fineste kvalitet. En håndlavet japansk skål, der er lavet i det fineste keramik. En håndlavet piskeris fremstillet med 80 børster af et stykke bambus. En ske lavet af bambus, som passer perfekt til matcha tea. Et gennemført sæt!

Ingredienser og næringsstoffer

Den økologiske te i Teatox matcha grøn te sæt kommer i pulverform udvundet fra bladende på grønne tencha tebuske. Hele tebladet bliver, i modsætning til teposer, indtaget hvorved 100 % af næringsstofferne optages. Heraf er matcha tea fuld af sunde antioxidanter svarende til 137 gange så meget end normal grøn te. Antioxidanterne kan have en positiv effekt på immunforsvaret i bekæmpelsen mod dårlige bakterier. Herudover er indholdet af koffein ekstremt højt der kan føles behageligt forfriskende med et energi boost der svarer til kaffe. Teatox matcha te sæt kan give dig en oplevelse af naturlig energi, der styrker og fremmer koncentration.

Hvordan tilbereder jeg teen?

Videoen demonstrerer, hvordan du bør tilberede matcha tea. Køb matcha grøn te sæt og gør det enten på traditionelt vis eller lav en lemonade eller latte. Med Teatox matcha te sæt får du let ved at lave den perfekte matcha tea eller hvad hjertet begærer.

Kan matcha te anvendes i mad?

Køb matcha grøn te sæt og udfold din kreativitet i madlavning. Matcha er populært blandt kokke, ikke bare som en drik, men som ingrediens i både søde og krydrede retter. Kun fantasien sætter grænsen for din matcha tea. Søg på matcha opskrifter og du finder alt fra muffins, brownies og buddinger til suppe og selv guacamole! Teatox Matcha te sæt vil ændre din måde at se te på.

Hvem er Teatox?

Teatox gør ikke noget halvt. Teatox matcha te sæt er et godt eksempel på, at alt skal være ægte, så man får mere end bare en kop te. Teatox’ filosofi er, at du får harmoni ved at drikke matcha te på ægtevis. Desuden er alle produkter fra Teatox naturlige og økologiske, hvilket også bliver fødevarekontrolleret af EU.

Naturlig betyder hos Teatox:

 • Ingen genetisk teknologi
 • Ingen kunstige smagsstoffer
 • Færre tilsætningsstoffer end konventionelle te
 • Ingen kemiske eller syntetiske pesticider
 • Miljøvenlig distribution af DHL GoGreen
 • Verdenskendte repræsentanter

Verdenskendte repræsentanter

Teatox Matcha Te Sæt er repræsenteret af eksperter verden over. Sundhedseksperter og verdenskendte sportsudøvere har været med i udviklingen af denne matcha te og drikker selv Teatox Matcha te for en sundere krop og netop for at opnå et boost af energi. Det høje indhold af antioxidanter i særdeleshed er det, der gør matcha te så populært.

Andre produkter fra Teatox

Hvis du ikke søger et Teatox Matcha te sæt vil du måske nøjes med Teatox Starter Sæt eller bare pulveret Teatox Energy Matcha, hvor du får den samme matcha tea, som du får i dette sæt – dog uden tilbehør.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (96.67% baseret på 6 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.51% baseret på 335 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Fint produkt til en god pris. Rigtig flot skål og alt i ægte stil
* lækkert tilbehør - simpelthen nødvendigt hvis du drikker te normalt
* dejligt sæt
* smager lækkert især i smoothie eller juice
* god pris og godt sæt
* Så på WeightWorlds instagram at de lige havde fået nye produkter med Teatox og skyndte mig herind og bestille. Fik allerede teen efter 3 dage og den smager bare fantastisk
*Resultater kan variere fra person til person