Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Teatox Power Detox

Af: Teatox

23.80$

  (7 Kundeanmeldelser)


Antal

Tilføj til kurv

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Med Teatox Power Detox får du koffein i te som kan booste dit energi niveau, så du kan få et større overskud. Med denne te kommer en blanding af de mest effektive naturlige ingredienser, der hurtigt kan give krop og sjæl mere energi og overskud samt kan øge et lavt stofskifte. Du kan få energi med te og samtidig en velsmagende blanding af grøn te bestående af rooibos te og sencha te og energigivende ingredienser.

 • Du kan få energi med te
 • Kun naturlige ingredienser
 • Rig på antioxidanter
 • Kan øge lavt stofskifte
 • Kan have en fedtforbrændende og slankende effekt
 • Kan holde din krop i balance
 • Grøn te
 • Rooibos te
 • Sencha te
 • Repræsenteret af verdenskendte

Teatox Power Detox grøn te er specielt designet til hurtigt at komme tilbage på sporet, når du er træt og udmattet ved hjælp af koffein i te, og når du ønsker at kunne øge et lavt stofskifte. Det kan enten være efter en stresset uge på arbejde eller efter en lang nat i byen – du bestemmer selv, hvornår det er detox tid. Teatox Power Detox er et alternativ til Teatox Skinny Detox produktet, som især adskiller sig på sit høje niveau af koffein og indholdet af grøn te.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad består Teatox Power Detox te af?

Teatox er hurtigt blevet kendt på sit effektive og naturrige produktsortiment, der kun indebærer te og tilbehør. Hermed sikrer du dig kvalitetsvare, som der har været igennem en omhyggeligt proces. Naturlige ingredienser er en del af Teatox’ DNA, hvilket også bliver fødevarekontrolleret af EU.

Ingredienser:

 • Rooibos
 • Sencha
 • Guarana
 • Cayennepeber
 • Koffein
 • Aroniabær
 • Brændenælde blade
 • Kardemomme

Teatox Power Detox indeholder rooibos te og sencha te, som danner en kombination af revitaliserende ingredienser, som kan genoplive kroppen og øge et lavt stofskifte. Med Power Detox kan du få energi med te med disse unikke ingredienser med smag af grøn te. Power Detox har udover rooibos og sencha en formular der indeholder sydafrikansk guarana, koffein, cayennepeber og aroniabær. Med Teatox Power Detox får du guarana og koffein i te, som frigives gradvist og kan holde dig kørende i op til 6 timer. Cayenne-peber kan aktivere stofskiftet og er desuden en kraftig antioxidant. Aroniabær er verdens stærkeste antioxidant og kan hjælpe med at holde din krop i balance og ligeledes beskytte dig for frie radikaler, som ødelægger celler i kroppen.

Hvor meget energi og koffein er der i Power Detox?

Koffein i te er ikke naturlig kendt endnu, men Teatox Power Detox indeholder guarana frø, som indeholder mellem fire og otte procent koffein svarende til en tre gange så høj koffeinindhold af kaffebønner. Power Detox kommer med koffein i te, som kan fjerne træthed samtidig med at koncentration og indlæringsevne kan øges.

Hvad gør indholdet af antioxidanter?

Du kan få renset kroppen fra oxidanter med Teatox Power Detox, så du kan modvirke oxidation. Antioxidanter kan derfor forebygge eller forsinke, at andre kemiske stoffer eller organer i vores krop bliver oxiderede, og dermed skadede eller ødelagt. Mere enkelt kan denne grønne te beskytte imod hjertesygdomme og kræft og give en bedre regulering af blodsukker, øge stofskifte, reducere blodtryk og få dig til at se yngre ud. Et rigtigt forbrug af antioxidanter kan forlænge livet med 10-20 år.

Hvad smager Power Detox af?

Den dominerende smag i Teatox Power Detox kommer fra rooibos og sencha, som er smagen af grøn te, som du kender den – men hvor guarana, aroniabær, cayennepeber, brændenælde blade og kardemomme sætter sit præg på smagen, så du får en fantastisk smagsoplevelse.

Hvem er Teatox?

Teatox’ vision er at ændre måden at drikke te på og gøre det til et mere attraktivt, mere effektivt og mere følelsesmæssigt øjeblik. Hos Teatox stoler man på de sunde fordele hos naturlige ingredienser og tror, at den menneskelige trivsel og ernæring resulterer i harmoni i krop, sind og sjæl. Teatox har et mål at overføre denne filosofiske bestræbelse til hverdagen og i alle virksomhedens produkter. De mange forskellige naturlige blandinger af urter, blade, blomster, krydderier og frugter kan findes i hver eneste en af vores te - alle skræddersyet til særlige behov. Med Teatox Power Detox får du koffein i te, som henvender sig til den typen, som ønsker et ekstra kick.

Naturlig betyder hos Teatox:

 • Ingen genetisk teknologi
 • Ingen kunstige smagsstoffer
 • Færre tilsætningsstoffer end konventionelle te
 • Ingen kemiske eller syntetiske pesticider
 • Miljøvenlig distribution af DHL GoGreen

Repræsentanter for Teatox

Teatox Power Detox er repræsenteret af adskillige fitness- og sundhedseksperter verden over, hvor blandt andre olympiske mestre drikker Teatox produkter for en sundere levemåde og netop at opnå et større overskud.

Andre produkter fra Teatox

I vores sortiment har vi i alt 12 produkter fra Teatox, hvor du vil kunne finde den te, som passer til dig og din dagligdag. Hvis du ikke kan nøjes med Teatox Power Detox med sine primære ingredienser, rooibos og sencha, kan du også vælge at købe en pakkeløsning, hvori du får en blanding af produkter fra Teatox, hvis du har flere behov eller interesse i at prøve flere og samtidig spare penge.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (88.57% baseret på 7 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.1% baseret på 305 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Så en annonce fra en blogger, som anbefalede produktet og Power detox te smager virkelig godt og giver en frisk boost af energi på en behagelig måde. Normalt er jeg ikke til kaffe og har længe søgt efter et alternativ, som faktisk giver energi og det gør Power detox virkelig!
* Jeg har længe søgt efter te, som giver hurtig energi, og Power Detox må sige at leve op til beskrivelsen!
* Den smager fantastisk
* Kan mærke at jeg er en del friskere i hovedet om morgenen når jeg står op. Drikker den mindst 3 gange dagligt. Smagen er super lækker. Jeg anbefaler den!
* Har brug en masse penge på øko te lignende denne, men de smager så grimt og har ingen virkning. Jeg besluttede mig for at prøve denne efter jeg havde læst om den, og er positiv overrasket.
* Jeg kombinere den med min træning, hvor jeg drikker den om aftenen med en protein shaker ved siden af, og jeg er normalt ikke til te, men jeg blev anbefalet den af min personlige træner. Jeg glæder mig til at se resultaterne ;-) Forresten super hurtig levering, så thumps up til Weight World for en god service!
* Har lige bestilt teen! Glæder mig så meget til at prøve den.
*Resultater kan variere fra person til person