Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Tilfredse kunder

    Fremragende kundeanmeldelser

Teatox

Juster din søgning

Den grundlæggende vision hos Teatox er at bidrage til en sundere livsstil gennem den naturlige kraft af detox te. Produktsortimentet fokuserer kun på detox te og derved garanterer vi en te, som er gennemført fra smag til effekt, hvilket gør, at Teatox er blandt de mest populære mærker vi har.
Den grundlæggende vision hos Teatox er at bidrage til en sundere livsstil gennem den naturlige kraft af detox te. Produktsortimentet fokuserer kun på detox te og derved garanterer vi en te, som er gennemført fra smag til effekt, hvilket gør, at Teatox er blandt de mest populære mærker vi har.
Teatox Natural Defense Af: Teatox Info
159 kr.        På lager

 

Tilføj til kurv

Hvem er Teatox?

Stifterne Michael og Felix har været venner siden deres skoledage. De opdagede deres interesse hos te under en fælles udvekslingstur i Asien. I Tyskland, hvor en stærk te kultur aldrig tog virkelig slog ud, og støv syntes at samles i teposer, var de to konstant på udkig efter nye og spændende te kompositioner. Michael studerede senere i Taiwan, hvor han fik mulighed for at få dyb indsigt i traditionel asiatisk te kultur og de naturlige virkninger af te. Felix holdt sig vågen på den anden side i Argentina med Mate te.

Imponeret af den alsidighed og den brede vifte af måder at bruge te samt de tilhørende ritualer for hver af dem, besluttede de to at starte en te mærke, Teatox efter deres studier. Fokus var at produkterne skulle skille sig ud ved de forskellige kraftfulde effekter samt de særlige øjeblikke med en velsmagende te. Teatox var resultatet, og det repræsenterer i dag høj kvalitet og økologisk te med særlige effekter.

Filosofien

I virksomheden stoler man på de sundhedsmæssige fordele af naturlige ingredienser og deler troen om, at menneskers velbefindende kommer fra harmoni i krop, sind og sjæl. For at overføre denne filosofi i den moderne tid, vi befinder os i, i dag, tog Teatox udfordringen og udviklede produkter, der opfylder dette mål. Virksomhedens ledende princip er at bidrage til en sundere livsstil gennem den naturlige kraft af detox te. Men virksomheden er klar over, at bæredygtige virkninger er vanskelige udelukkende at opnå ved en enkelt kop te, og vejleder derfra i hvert produkt, hvordan det bedste resultat opnås.

Kroppen

Den måde din krop føles på har stor indflydelse på dit velvære. Du skal være opmærksom på at have den rette balance for din krop, ikke er let. Teatox udvikler særlige te blandinger, der gør vægttab nemmere, uden indtage dårlige eller farlige ingredienser eller miste penge på opreklameret produkter eller bruge tid på mærkelige kure.

Sind

Et klart og frisk sind er en forudsætning for at drage fuld fordel af din intellektuelle potentiale. Med te i sindet vil du opnå dette potentiale og det vil hjælpe dig til altid at være frisk og klar.

Sjæl

Spændinger kan opstå af forskellige årsager. Vores hurtige og hektiske livsstil, manglende motion, stress eller en dårlig kost påvirker vores velbefindende. Men ofte vil en enkelt øjeblik af afslapning hjælpe i det lange løb, hvis din mentale balance er ved at falde fra hinanden. Derfor er det sundt for din krop og sjæl at sætte tid af til afslapning og udrensning med Teatox, så du kan blive på sporet og få det optimale ud af dig selv.

Udviklet med eksperter

Ved begyndelsen af hver detox te har virksomheden en præcis holdning og idé til, hvad den bestemte te bør indeholde og opfylde, og på hvilket tidspunkt det skal drikkes. Så sætter Teatox sig ned med ernæringseksperter, sportsatleter, naturlæger og te eksperter til at finde den optimale sammensætning.

Økologisk

Den høje kvalitet af produkterne er en høj prioritet, hvilket er grunden til alle Teatox te er 100% naturlige og har fået tildelt det tyske og europæiske økologiske segl for økologi.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.