Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

U Tonic - Muskelmarkering

U Tonic muskel markering er et apparat til at få mere markeret muskler, som arbejder med lav frekvens pulser også kaldet elektrostimulation. Ved hjælp af avanceret teknologi er U Tonic med til at afslappe og løsne musklerne, tone og markere muskler og opstramme huden så du kan opnå din drømme figur. U Tonic er et komfortabelt, moderne apparat, der er specielt udviklet til effektiv muskel toning. Ergonomisk designet og med 5 massage indstillinger dette være løsningen på dine problemer.

 • Toner og markerer muskler
 • Strammer huden
 • Lindrer stivhed i musklerne
 • Styrker muskelmasse
 • Øger blodcirkulationen
 • Hjælper med at reducere stress og muskelspændinger
 • Nem og behagelig at bruge
 • Kan bruges af alle

U Tonic er en specielt udviklet produkt til at udvikle din muskelmasse og bidrage til at mindske spændinger og stivhed i musklerne. Dette muskel markerings apparat er nem at bruge og kan hjælpe dig med at opnå det mål, du ønsker. Takket være sin teknologi, kan denne massager hjælpe dig med at tone dine muskler effektivt. Udstyret med en LCD-skærm og fem massage indstilling kan U Tonic hjælpe dig med at opnå uovertrufne resultater.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad U Tonic – muskel markering?

U Tonic udsender pulser af lav frekvens. Udviklet med de nyeste teknologier er denne muskel markering massager med sit avanceret computersystem, LCD-display og fem massage indstillinger forbundet til to kabler til apparatet. Således kan denne muskel markering maskine hjælpe dig med at styrke dine muskler i dine arme, din bagdel, din mave eller hvor end du ønsker det og tone din hud med lavfrekvente impulser.

Hvordan virker U Tonic?

U Tonic er udstyret med avanceret teknologi, der kan blive din skub og hjælp på vejen til din perfekte krop. De lavfrekvente elektriske impulser hjælper dig med at massere og tone dine muskler til at blive mere tonet, glattere, fastere og mere attraktiv. Dette elektrostimulation system hjælper dig desuden også med at øge blodcirkulationen, som bidrager til pænere og mere fast hud, så din kop bliver mere tonet og markeret til synlige resultater.

Systemet i dette muskel markerings apparat har fire elektroder, hvor det elektriske frekvenser udsendes. U Tonic har 16 forskellige intensitetsniveauer, så det kan tilpasses den enkelte og derved give den bedste komfort. Dette apparat er også udstyret med 5 forskellige massage indstillinger, som lader dig vælge de former for massage i henhold til dine behov og dine præferencer.

Hvad er fordelene ved U Tonic?

U Tonic anvender innovativ teknologi, der kan hjælpe dig med at opnå en synlig og mærkbar forskel på din krop og muskler gennem en kombination af fem typer af massage og fire elektroder. Rigtig og regelmæssig brug kan give betydelige fordele såsom:

 • En forbedring i udseendet af huden, ved at elektrostimulationen hjælper dig med at opstramme din hud.
 • Forbedret blodcirkulation til at tone og styrke musklerne hurtigere.
 • Med muskel beroligende vibrationer hjælper U Tonic til effektiv behandling mod muskelskader, spasmer eller kramper.
 • Forbedret ydeevne ved at give dig stærkere og større muskler

Hvordan bruger man U Tonic – muskel markering?

Hvis du ønsker at forbedre din muskuløse udseende kan du lukke øjnene, sætte dig tilbage, og nyde massagen imens Tonic hjælper undervejs. Sessioner af bare 15 minutter om dagen, kan synligt fremskridt opnås, så du kan få din drømme krop. Som alle elektriske apparater bør U Tonic – muskel markering aldrig bruges i badet eller være i kontakt med væske.


Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.51% baseret på 335 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Godt til de nedeste mavemuskler, hvor markeringen halter
* Bruger den til ballerne (Y)
* Virker fint lidt over det hele
*Resultater kan variere fra person til person