Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Vexum SL® double chin | Fjerner dobbelthage

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Vexum.SL® hjælper dig med at reducere dobbelthage ved regelmæssigt brug og helt uden dyr risikabel kirurgi. Med sine effektive naturlige ingredienser vil Vexum.SL definere og tone din hage. Cremen giver dig en enkel og nem behandling, som giver dig lige så gode resultater, som ved kirurgi bare langt billigere.

 • Hjælper dig med at fjerne dobbelhage
 • Kan reducere volumen, tykkelsen og løst hud
 • Vexum.SL kan stimulere fedtnedbrydningen med op til 86%
 • Genopretter normal kontur til din øvre hals
 • Egnet for alle med overflødigt fedt eller slap hud på hage og hals
 • Billigt alternativ til dyre ansigtsløftninger
 • Hurtigt, let og effektiv behandling
 • Et af de mest populære løsninger for dobbelthage
 • Hurtig opstramning ved brug af naturlige havalger og hvedeprotein

Vexum.SL kan anvendes af kvinder og mænd som plages dobbelthage eller løst hud på hagen. Dette produkt tilbyder en hurtig, prisvenlig og videnskabeligt bevist formular til at reducere det tykke og løse væv, som hænger på hageområdet. Denne formular kan være et godt alternativ til dyrt og smertefuldt kirurgi. Læs mere

Type: Creme
Dosering: To gange om dagen
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvordan virker Vexum.SL?

Denne creme kan reducere volumen, tykkelsen og fremkomsten af dobbelthagen, ved hjælp af en unik kombination af havalger og hvedeprotein. Disse effektive ingredienser er kendt for at have en øjeblikkeligt opstrammende effekt, når det kommer i kontakt med huden.

 • Havalger - er kendt for at virke hurtigtoptagende og opstrammende på huden, når den opføres. Denne ingrediens anvendes i mange professionelle hudpleje serier og har vundet indpas som havende effektive opstrammende og tonende fordele.

 • Hvedeprotein - nærer og sikre huden effektivt mod fugttab.

Samtidig med at virke opstrammende, kan cremen være med til at genskabe den øverste del af halsens naturlige kontur, ved hjælp af ekstrakt fra den gule blomst Strand-Hornskulpe som effektivt kan reducere fedt fra hagen på langt sigt. Dette gør den ved at stimulere nedbrydelsen af fedt lagret i cellerne og hæmme dannelsen af sådanne fremtidige celler ved at regulere kalcium-tilførslen.

Hvem kan bruge Vexum.SL?

Der er ingen alder- eller kønsbestemmelser for hvem der må bruge denne creme. Så hvis du har overflødigt fedt eller slap hud på hagen og/eller halsen, er denne creme egnet til dig. Den er desuden et meget billigt og nemt alternativt til dyre ansigtsløftninger og professionelle opstrammende behandlinger, som du tilmed kan bruge i dit eget trygge hjem. Husk at læse ingredienserne grundigt igennem for at være sikker på du ikke er allergisk overfor nogen af dem.

*Resultater kan variere fra person til personHvor lang tid går der før jeg kan se resultater?

Mange kan mærke en øjeblikkelig opstrammende effekt allerede ved første anvendelse af Vexum.SL. Naturligvis vil resultaterne og hvor hurtigt de indtræffer, være individuelt, alt efter hvordan kroppen reagerer på de anvendte ingredienser.

Hvordan anvender jeg Vexum SL?

Cremen kommer i en pumpeflaske, hvilket gør den utrolig nem at anvende. Brug 2 pump morgen og aften og masser cremen ind i huden på hage og hals. Husk at afrense dit ansigt grundigt inden anvendelse.

Køb Vexum.SL Dobbelthage Reduktion Online

Hvad indeholder Vexum SL?

Ingredienser: Vand, glycerin, coco-glucosid (overflade aktivt stof fra kokosolie og frugtsukker), caprylyl glycol (udvundet af kokos), alkohol, glaucine (Latin: Glaucium flavum , strand-hornskulpe), hydrolyseret celosia cristata blomst/frø ekstrakt, hydrolyseret Prunella vulgaris ekstrakt, carnitin (aminosyre), bladsaft fra Aloe Barbadensis (Aloe Vera), koffein, carbomer (havplante), benzylalkohol, magnesiumnitrat, magnesiumchlorid, phenoxyethanol, sorbinsyre (udvundet af røde bær), natriumhydroxid, duft, hydroxyethylcellulose (fortykkelsesmiddel) og diethylhexylphthalat sebacat.

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (90% baseret på 4 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.51% baseret på 335 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Efter et par måneder ser jeg klar forbedring - håber det fortsætter for så bliver jeg virkelig glad.
* Jeg er rigtig tilfreds med cremen, og har fået tydligere resultater.
* Jeg fik det anbefalet af lægen i stedet for en dyr og lang kirurgi, hvilket jeg er blevet rigtig glad for, at jeg ikke gjorde. Kan stærkt anbefale cremen
* Rigtig godt produkt! Hjalp på mit overflødige fedt på halsen
*Resultater kan variere fra person til person