Kundeservice åbent man- til fredag 10-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

  Bestil før klokken 17 for at modtage ordren næste dag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Feefo

Body Boutique® Body Wrap Factor

29.80$

Normal pris: 67.25$   Du sparer: 37.45$ (56%)

  (15 Kundeanmeldelser)


Poser :


Antal

Tilføj til kurv

På lager
Bestil før klokken 17 for levering næste dag.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
Vores side er e-mærket, så du kan handle trygt her hos os

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser

Ønsker du en hjælpende hånd til dit vægttab? Føler du dig ofte tung og oppustet og har svært ved at finde tiden samt lysten til motion? Prøv Body Boutique Wrap Factor til kvinder, som er en af verdens førende mærker indenfor body wrap du kan bruge derhjemme. Det kan hjælpe dig med at opnå omgående resultater indenfor udrensning af toksiner i kroppen, da leret i behandlingen har en udtrækkende effekt. Leret kan virke opstrammende på huden og din krop kan blive tonet og formet inden for meget kort tid. Du kan nærmest se centimeterne blive mindre med det samme. Body Boutique Wrap Factor til kvinder indeholder de samme naturlige ingredienser skønhedsklinikker anvender, men nu kan du selv gøre det hjemme hos dig selv.

 • Naturlige ingredienser
 • Leret kan virke opstrammende og udrensende
 • Kan hjælpe med at udrense, tone og forme din krop på én gang
 • Body Boutique Wrap Factor til kvinder er til hjemmebrug
 • Fokuserer på problemområder som hofter, lår, arme, ben og talje
 • Kan hjælpe dig med at tabe cm og opnå dit ønskede vægttab.
 • Ca. 95 kr. pr. hjemmebehandling (salonpriser min. 900 kr. pr. behandling)

Body Boutique Wrap Factor til kvinder er en nem måde at kunne smide et par centimeter på, få en friskere hud og udrense din krop. Det kræver bare 1-1,5 time af din tid for at kunne opnå omgående resultater. Kender du følelsen af at tøjet sidder en smule strammere end sidst du havde det på? Det behøver du ikke mere. Denne body wrap kan være perfekt til dig, hvis du gerne vil smide et par centimeter inden weekenden.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Historien bag Body Boutique Wrap Factor

Der er beviser på at man har brugt omslag i forhistorisk tid. Man kan læse ud fra hieroglyfferne i Egypten at Cleopatra brugte ler fra Nilen til at behandle og pleje sin hud. I det 20. århundrede var der en stigning i brugen af piller og drikke for at rense ud i kroppen. Men de seneste år har der været en stor stigning af brugen af naturprodukter. Skønhedsklinikker i USA startede i 1960’erne med at bruge body wrap, hvilket var en succes, da folk kunne se resultater indenfor et par timer. Efter et populært tv show i 1970 viste effekten ved brugen af body wrap blev det straks en del af skønhedskulturen i USA og kort tid efter fulgte Europa med på bølgen. Det var kun i skønhedssaloner du kunne få denne behandling, som oftest var dyr og der var ikke mange der havde råd til at gå til flere af disse luksuriøse behandlinger. På denne måde blev body wrap til hjemmebrug født. Body Boutique Wrap Factor til kvinder er baseret på disse ideer og skabt til at kunne bruges derhjemme. Det er sikkert, nemt og bruge og mest af alt så er det effektivt.

Hvorfor bruge en body wrap?

Body wrap af ler er blevet brugt helt tilbage til de gamle Egypteres tid. De brugte dem til at komme af med uønskede toksiner og affaldsstoffer fra kroppen. En body wrap er også kendt som et ”grødomslag” i ældre dage og består af et omslag med opvarmet ler, som er kendt for at kunne udtrække toksiner fra underhuden og efterlade huden frisk og fornyet. Disse typer af body wraps, har i moderne tider hidtil kun været tilgængelige på professionelle skønhedsklinikker til tårnhøje priser. Nu kan du bruge Body Boutique Wrap Factor For Women i dit eget hjem, til en brøkdel af prisen, men med samme gode effekt.

Hvordan virker Body Boutique Wrap Factor til kvinder?

Dette body wrap kit indeholder en speciel ler, som pakkes tæt ind til kroppen ved hjælp af et omslag. Dette kan hjælpe til at trække toksiner og affaldsstoffer ud af din krop gennem huden. Disse bliver udskilt gennem porerne i din hud og bodywrappen kan herefter absorbere dem. Dette er ikke an body wrap der kun fjerner vand fra kroppen, tværtimod anbefales det at du drikker mindst 2 liter vand i løbet af dagen, så du holder din krop hydreret, hvilket kan hjælpe til at udskille yderligere toksiner.

Hvad indeholder leret?

Nogle af ingredienserne i leret i Body Boutique Wrap Factor Til Kvinder:

Bentonitler er naturligt ler, som stammer fra vulkansk aske. Det er ofte brugt i ansigtsmasker og body wrap, da det er kendt for at absorbere olie, snavs og toksiner fra huden.

Enebær indeholder essentielle olier, som er kendte for at have udrensende, stimulerende og helende egenskaber.

Hvordan bruger jeg mit Body Boutique Wrap Factor til kvinder?

Der er 2 forskellige måde du kan anvende din body wrap på. Den ene måde er som følgende:

Trin 1 forberedelse: Åbn din Body Boutique Wrap Factor til kvinder og pak 2 bandager ud og læg dem i en beholder der kan tåle kogende vand. De skal stadig være rullet op når du lægger dem i skålen. Kog noget vand og hæld det kogende vand over bandagerne så de er tildækket med vand. Åben en pakke ler og tilsæt det til vandet med de 2 bandager. Rør forsigtig leret ud i vandet og lad det trække i 30 min.

Trin 2 Mål: Tag målebåndet og mål den del af kroppen du ønsker at anvende din body wrap på. Tegn evt. en streg på målebåndet eller skriv det præcise mål ned så du har det til efter behandlingen.

Trin 3 Wrapping processen: Når dine Body Boutique Wrap Factor til kvinder bandager har trukket i 30 min. tjekker du vandets temperatur, det må ikke være kogende, men det skal stadig være varmt uden at du brænder dig. Du kan altid tilsætte varmt eller koldt vand så du får den ønskede temperatur. Pak det ønskede område ind med bandagerne. Se yderlig vejledning i den vedlagte manual. Start altid nedefra og sørg for at bandagerne sidder stramt, men ikke for stramt. Derefter tildækker du bandagerne med husholdningsfilm hvor du laver små huller i eller et håndklæde. Det er vigtigt at bandagerne ikke bliver kolde i løber af processen. Lad bandagerne sidde i 60 min.

Trin 4 Udpakningsprocessen:Pak forsigtig dig selv ud igen. Mål det samme område som inden behandlingen og se forskellen.

Efter behandlingen

Efter behandlingen skal du sørge for at drikke mindst 2 liter vand om dagen i 3-4 dage efter behandlingen. Da dette ikke er en body wrap der kun dræner dig for vand, som så mange andre, er det kun godt du drikker meget vand, da du på den måde sætter mere gang i udrensningen.

Bandagerne skal håndvaskes eller i vaskemaskinen på håndvask efter brug, så kan du bruge dem igen til næste behandling.

Hvem kan bruge Body Boutique Wrap Factor til kvinder?

Body Boutique Wrap Factor er designet til kvinder. Denne body wrap bør ikke påføres hvis du har åbne sår. Hvis du har meget følsom hud, bør du teste et mindre område med ler og et lille stykke body wrap, før du påfører det på det ønskede område.

Hvad indeholder Body Boutique Wrap Factor til kvinder?

Dette kit indeholder 4 pakker ler og 2 genbrugelige bandager, som kan bruges til ca. 4 behandlinger. Der medfølger desuden et målebånd, så du kan holde øje med hvor mange cm. du smider, og en grundig instruktionsmanual, som tydeligt viser hvordan du bruger din body wrap.

*Resultater kan variere fra person til person

Kundeanmeldelser

På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (80% baseret på 15 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (90.07% baseret på 304 )

Skriv en anmeldelse klik her

* Jeg har INGEN cm tabt efter første behandling. Men Wow et pæn maveskind der dukkede op. Nu er det faktisk realistisk at jeg får et pænt maveskind igen
* Fantastisk produkt. Jeg gikk inn med 3 cm rundt midje og hofter. etter første gangs bruk :)
* Har prøvet 1 gang og tabte 2,5 cm om maven. Skriver igen når jeg har prøvet igen.
* Har prøvet 1 gang og tabte 2,5 cm om maven. Skriver igen når jeg har prøvet igen.
* Hurtig levering..:-) Bruger vejledning på engelsk.Tja vi er nogle der ikke forstår engelsk. Dansk...:-) Har ikke afprøvet endnu...
* DET ViRKER - dejligt nemt at gøre hjemme. Siger det igen-DET VIRKER :)
* DET ViRKER - dejligt nemt at gøre hjemme. Siger det igen-DET VIRKER :)
* Jeg har lige prøvet det og der var ingen forskel fra før til efter😢
* Nem at bruge, og fine resultater
* Jeg blev virkelig imponeret over den her bodywrap. Købte den fordi jeg i sidste øjeblik havde problemer med at passe i en kjole jeg skulle have på til et bryllup. hehe. Tænkte at jeg ligeså godt kunne prøve, for jeg ville jo ikke kunne tabe flere kg over natten alligevel. Brugte så bodywrappen aftenen inden og kjolen passede perfekt næste dag!
* Den gør hvad den lover. Jeg tabte et par cm og den var faktisk rimelig nem at bruge, selvom det ikke ser så simpelt ud.Godt produkt.
* Min veninde havde fået en bodywrap hos en kosmetolog og havde rigtig gode resultater. Jeg prøvede så denne her, fordi jeg synes det var lige lovlig dyrt at gå til en klinik. Kan varmt anbefale det for folk der vil spare penge. Det virker og er tilmed behageligt. :)
* Har brugt den på mine lår og synes det har virket lidt på min appelsinhud samt fjernet et par cm. Kan anbefales
* Vil bare sige at levering var super hurtig. Thumbs up for that! Jeg har ikke brugt bodywrappen endnu, men jeg opdaterer med resultater når jeg har prøvet den.
* SÅ fedt at man kan få en body wrap som man kan bruge derhjemme. Tak for god service og vejledning. Den har virker helt efter hensigten.
*Resultater kan variere fra person til person