• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

5 tegn på at din krop behøver en detox kur

Mangler du en ny form for kur, der er fantastisk for dit helbred og sætter gang i dit stofskifte? Kuren er sjov, let og en direkte vej til at føle som ny.

Flere end man går og tror lider af skadelige virkninger af de forkerte fødevarer: industrielle, fabriksfremstillede videnskabelige fødevare, store mængder af sukker. Mange millioner mennesker lider af FLC syndromet. Det er, når du generelt har det skidt i krop og sjæl. Nogle gange er det irriterende små symptomer som ømme led eller muskler, træthed, stress, hovedpine eller mere alvorlige problemer såsom migræne, akne, irritabel tarm, gigt eller værre. Disse lidelser kan helbredes med enkelte detox kure i forskellige former.

1 af de 5 tegn på, at du bør begynde en detox kur er, hvis du døjer med FLC syndromet.

1. Du har FLC syndrom:

Du vågner op med en følelse af at være mindre vital, levende, glad og energi. Selv symptomer såsom træthed, hovedpine, fordøjelsesproblemer er tegn på at du bør påbegynde en detox kur.

2. Du kan ikke tabe dig:

Har du svært ved at tabe dig og du har efterhånden prøvet med alverdens måder på at få fjernet på et par kilo? Spiser du sundt og dyrker regelmæssigt motion, men oplever intet fremskridt på vægten? Så er en detox kur, hvad du mangler. Din krop skal udrenses for at blive modtagelig overfor de sunde næringsstoffer og du vil få mere energi. Her vil en naturlig slanke te og detox kur være ideel.

3. Du kan ikke styre dit sukkerindtag:

Faktum er, at sukker er vanedannende. Videnskaben bag det er klar og overbevisende. Men vi bebrejder alligevel fede personer for at være en doven, hvilket fører til skam og skyld. Det er ikke nødvendigvis din skyld. Din biologi er blevet kapret af fødevareindustrien. De har gjort en fjendtlig overtagelse af dine smagsløg, hjernens kemi, hormoner og stofskifte. Sukker er den nye nikotin. Faktisk er sukker otte gange mere vanedannende end kokain. Hvis du forsøger at bruge viljestyrke at tabe vægt vil du fejle. Du er nødt til at bruge videnskaben til at hægte dig selv fra vanedannende magt som sukker. Netop i dette tilfælde vil en detox kur kunne hjælpe dig ud af din trang til sukker – og gøre et vægttab nemmere.

4. Du har aldrig udrenset kroppen:

De fleste af os har aldrig i vores liv taget 7-14 dage til at blot at udrense kroppen for dit eget helbreds skyld. Selv hvis du tror, du er sund og føler dig godt tilpas, kan du ikke indse, at din normale tilstand ikke er din optimale tilstand. Tænk på det som en super hurtig og nem måde at forbedre dit helbred med en detox kur.

5. Du føler brug for pause fra alt.

Får du for lidt søvn, for lidt motion, for meget dårlig mad, for meget stress, ikke nok tid for os selv. Den bedste måde at nulstille dit liv er en detox kur. Enkel og lækker. Ingen giftstoffer, sukker, forarbejdede fødevarer, alkohol. En detox kur virker til at få din krop og sind tilbage til den optimale funktion.

Hos WeightWorld.dk kan du finde massevis af detox kure i forskellige former, så du kan finde den bedste detox kur for dig og dit behov.