• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

7 ingredienser der er gode at kombinere i et vægttab

Der er særlige vitaminer, mineraler og andre naturlige næringsstoffer, der kan hjælpe dig med vægttab.

Ofte handler det ikke om at have et overskud på et bestemt næringsstof, men snarere at sørge for at have et moderat indtag af de forskellige næringsstoffer, der hjælper med et vægttab. Derfor er kosttilskud, der indeholder mange forskellige ingredienser ofte den bedste løsning til dig, som ønsker det mest effektive vægttab. Herunder giver nogle eksempler på effektive næringsstoffer, som hjælper med et vægttab på enten den ene eller den anden måde. Hvis du kan kombinerer nogle af disse, vil du få en kraftfuld formular til et effektivt kosttilskud rettet mod et sundt og naturligt vægttab. Her kan du finde slankepiller med forskellige næringsstoffer kombineret i talrige kombinationer.

Alpha Lipoic Acid (ALA) – Dette næringsstof kommer med få mulige bivirkninger, men de potentielle fordele opvejer dem i den grad. Undersøgelser har vist lovende resultater i øget funktion af organerne, især hjerte-kar-systemet. Ved at få dette system til at fungere optimalt vil et vægttab være meget nemmere. Når stoffet bruges som et kosttilskud virker det som en kraftfuld antioxidant, ved at nedbryde frie radikaler, som utroligt skadelige biprodukter der udvikles gennem kroppens energiproduktion. ALA er speciel blandt antioxidanter pga. Dets evne til at være aktiv i både vand og fedt miljøer. Dette betyder at den kan beskytte mange steder i kroppen imod de skadelige frie radikaler. Derudover er ALA også alment brugt blandt bodybuildere. Dets kvaliteter gør at den kan være behjælpelig med at fjerne fedtdepoter, og samtidig fremmen genereringen af ens muskelmasse. Det menes, at ALA kan indirekte have en positiv effekt på kroppens mulighed for at få mest ud af legret energi, i form af fedt, protein og kulhydrater.

capsaicin og vægttab

Capsaicin - Capsaicin er en kemisk forbindelse, som kan findes naturligt i nogle plantearter, såsom plantearten Capsicum slægten. De forskellige planter i denne art omfatter generelt flere chilier samt peberfrugter. Capsaicin er altså den sammenhæng der gør at chilien og peberen har den stærke eller skarpe smag. kosttilskud har man trukket ekstraktet ud og har lagt det i pille eller pulver form, så det er mere bekvemt at tage. Capsaicin virker ved at binde sig fast til de nerveender, som kommunikerer signalerne for irritation og smerte igennem kroppen og ind til nervesystemet. Kroppen igangsætter en reaktion for at bekæmpe denne irritation, som altså kan medhjælpe til vægttab. Kroppens forbrænding bliver forøget, idet forsvarsmekanismerne prøver at nedkøle de irriterede zoner. På den måde kan ekstraktet forbedre ens vægttab. Helt nøjagtigt kan Capsaicin hjælpe med mange ting, nogle af dem er følgende: Forskellige former for smerter, problemer omkring nervøsitet, hovedpiner, forskellige hudsygdomme såsom psoriasis, mund smerter som følge af radiation og led problemer. Ydermere har britiske forskere opdaget at chilien måske kan kan hjælpe imod kræftsygdomme. Det er i et studie foretaget fra Nottingham University bevist at Capsaicin kan sætte kræftdødelighed i gang ved at det sted i cellerne hvorfra de producerer deres energi.

chia frø vægttab

Chia frø – En ny spiller på vores liste over superfoods for dens høje niveau af omega-3. Det giver en alternativ og enkelt måde, i modsætning til fiskeolie piller, at indføre mere omega-3 i kroppen og så indeholder chia frø sunde mængder af alfa-linolsyre, en essentiel fedtsyre, som ofte er tilsat slankeprodukter. Chia frø er temmelig let at inkorporere i din kost, da de ikke har en karakteristisk smag og passer godt til mange retter heriblandt skyr, yoghurt, salat med mere.

Krom - Teorien bag krom er, at det bidrager til at stabilisere blodsukkeret, hvilket nedsætter appetitten og bør derfor føre til naturligt vægttab. Stabiliseret blodsukkeret betyder mere energi hele dagen, som gør, at man automatisk er mere aktivt.

Konjugeret linolsyre (CLA) - Ud over at være et fedtstof i sig selv, så har det faktisk en imponerende fedtforbrændende effekt. Det er et sund fedtstof, som du kan finde i enkelte mejeriprodukter, men for at få den nødvendige mængde til at hjælpe med et vægttab, skal du lede efter kosttilskud på pille eller pulver form. WeightWorld sælger slankepillerne Detox Tone, som indeholder CLA og krom samt 30 andre ingredienser, som alle har en effekt på vægttab.

Fucoxanthin - Dette er et alge-baseret næringsstof, der har vist lovende resultater fra videnskabelige forsøg. Det angriber direkte fedt og nedbryder fedtceller, så det er ikke bare er et vægttab men også effektivt til at reducere kroppens fedtprocent. For de bedste resultater, mens du bruger dette skal du også være en smule aktiv. Det behøver ikke at være intens træning, men undgå at være stillesiddende.

Guarana - Du kan sikkert anerkende navnet guarana fra at læse den på ingredienser liste over en energidrik. Dette er fordi det indeholder koffein, som hjælper disse drikkevarer skabe den summede og energigivende følelse. Guarana er blevet godkendt af FDA i kosttilskud, hvilket betyder, at det kan garantere dig hjælp til dit vægttab med sin fedtforbrændende effekt.