Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat
emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Tilfredse kunder

    Fremragende kundeanmeldelser

7 ingredienser der er gode at kombinere i et vægttab

Der er særlige vitaminer, mineraler og andre naturlige næringsstoffer, der kan hjælpe dig med vægttab.

Ofte handler det ikke om at have et overskud på et bestemt næringsstof, men snarere at sørge for at have et moderat indtag af de forskellige næringsstoffer, der hjælper med et vægttab. Derfor er kosttilskud, der indeholder mange forskellige ingredienser ofte den bedste løsning til dig, som ønsker det mest effektive vægttab. Herunder giver nogle eksempler på effektive næringsstoffer, som hjælper med et vægttab på enten den ene eller den anden måde. Hvis du kan kombinerer nogle af disse, vil du få en kraftfuld formular til et effektivt kosttilskud rettet mod et sundt og naturligt vægttab. Her kan du finde slankepiller med forskellige næringsstoffer kombineret i talrige kombinationer.

Alpha Lipoic Acid (ALA) – Dette næringsstof kommer med få mulige bivirkninger, men de potentielle fordele opvejer dem i den grad. Undersøgelser har vist lovende resultater i øget funktion af organerne, især hjerte-kar-systemet. Ved at få dette system til at fungere optimalt vil et vægttab være meget nemmere.

capsaicin og vægttab

Capsaicin - Der er lidt af debat om, hvorvidt det rent faktisk hjælper med vægttab eller ej, men én ting er sikkert, at det er godt for tage vægt på, hvilket er godt i en kur, hvor udsving kan forekommer, hvor man er tilbøjelig til at komme ud af de sunde kost- og motionsvaner. Capsaicin findes i rød peber, men du skal ikke at spise dem for at få fordelene, da indholdet af capsaicin er minimalt i disse. I kosttilskud har man trukket ekstraktet ud og har lagt det i pille eller pulver form, så det er mere bekvemt at tage.

chia frø vægttab

Chia frø – En ny spiller på vores liste over superfoods for dens høje niveau af omega-3. Det giver en alternativ og enkelt måde, i modsætning til fiskeolie piller, at indføre mere omega-3 i kroppen og så indeholder chia frø sunde mængder af alfa-linolsyre, en essentiel fedtsyre, som ofte er tilsat slankeprodukter. Chia frø er temmelig let at inkorporere i din kost, da de ikke har en karakteristisk smag og passer godt til mange retter heriblandt skyr, yoghurt, salat med mere.

Krom - Teorien bag krom er, at det bidrager til at stabilisere blodsukkeret, hvilket nedsætter appetitten og bør derfor føre til naturligt vægttab. Stabiliseret blodsukkeret betyder mere energi hele dagen, som gør, at man automatisk er mere aktivt.

Konjugeret linolsyre (CLA) - Ud over at være et fedtstof i sig selv, så har det faktisk en imponerende fedtforbrændende effekt. Det er et sund fedtstof, som du kan finde i enkelte mejeriprodukter, men for at få den nødvendige mængde til at hjælpe med et vægttab, skal du lede efter kosttilskud på pille eller pulver form. WeightWorld sælger slankepillerne Detox Tone, som indeholder CLA og krom samt 30 andre ingredienser, som alle har en effekt på vægttab.

Fucoxanthin - Dette er et alge-baseret næringsstof, der har vist lovende resultater fra videnskabelige forsøg. Det angriber direkte fedt og nedbryder fedtceller, så det er ikke bare er et vægttab men også effektivt til at reducere kroppens fedtprocent. For de bedste resultater, mens du bruger dette skal du også være en smule aktiv. Det behøver ikke at være intens træning, men undgå at være stillesiddende.

Guarana - Du kan sikkert anerkende navnet guarana fra at læse den på ingredienser liste over en energidrik. Dette er fordi det indeholder koffein, som hjælper disse drikkevarer skabe den summede og energigivende følelse. Guarana er blevet godkendt af FDA i kosttilskud, hvilket betyder, at det kan garantere dig hjælp til dit vægttab med sin fedtforbrændende effekt.