• Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner*

    Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Er Acai bær godt for mit helbred?

Acai bær er tilegnet folk I alle aldre. Det sunde bær har sundhedsmæssige fordele du aldrig turde drømme om både for dig og din krop. Bærret ser ikke ud af meget, men det lille vidunder kan skabe mirakler.

Acai bær direkte fra regnskoven

Det lille bær som vokser i de store regnskove i Brasilien er en kombination er af det allerbedste fra naturens helt eget apotek. Bærret er rig på vitaminer, mineraler, antioxidanter, samt omega 3 og 6. Bærret har i århundrede været en del af det naturlige medicinskab. Bærret er kåret som et af verdens sundeste fødevare og indgår derfor i kategorien ’superfoods’. Acai bær er sundhed i dets reneste form. Bærret fra Brasilien er en ren sundhedsbombe. Har du ikke smagt den endnu? De små bær har mangle gavnlige egenskaber og påvirker dig og din positivt. Acai udtales "a-sai-iii" og er en meget skrøbelig frugt og ikke særlig holdbar. Efter plukningen af frugten begynder det nemlig allerede at nedbryde sig selv. Derfor er processen af kosttilskuddet super vigtig, da det skal gå hurtigt for at få mest gavn af de mange næringsstoffer, vitamiler, mineraler og antioxidanter i frugtkødet. Faktisk er kun 10% af hele bærret kun frugtkød og de resterende 90% er sten. Dette gør bærret og dets næringsstoffer i kødet utrolig eftertragtet.

Brasiliens perle er fyldt med vitaminer

Acai bærret er kåret til et af verdens sundeste fødevarer. Ved at spise Acai bær ekstrakt får man dækket kroppens naturlige behov for både B-, C- og E-vitaminer. En mangel på disse kan negativt påvirke dit energi niveau, så det er yderst vigtigt for dig der gerne vil tabe sig, at booste sin energi og sikre, at alle kropsfunktioner fungerer optimalt. Vitaminerne i Acai styrker samtidig også kroppens naturlige evne til at forsvare sig og derved forbedre dit immunforsvar. Kroppen vil blive bedre til at bekæmpe vira og bakterier, så det bliver nemmere at undgå forkølelser, influenza og halsbetændelser. Ud over dette indeholder Acai også masser af jern, magnesium, kalium, fosfor og calcium hvilket er nogle af de vigtigste næringsstoffer, som hovedsageligt fungere som en byggesten til at holde dig sund og velfungerende.

Antioxidanter

Det er langt fra kun Acai bærrets mange vitaminer og mineraler der gør bærret til et af de bedste superfoods i verden. Det lille lilla bær er proppet med antioxidanter. Bærrets antioxidanter har en særligt beskyttende effekt for dig, din krop og dit helbred. Kroppen vil gennem et superfood supplement med antioxidanter blive bedre til at modstå alle de frie radikaler, skadelige partikler og stoffer vi er omgivet af, både i den mad vi spiser og i luften vi indånder. Der findes utallige antioxidante fordele med Acai bær som både kan hjælpe dig med dit vægttab, er sundt for dit hjerte, godt for din hud og kan mindske tegn på forældelsen af huden.

Flere superfoods med antioxidanter

Antioxidanter er vigtige for det menneskelige organisme. De mange antioxidanter fungere således, at de opsnapper alle de frie radikaler som kan skade kroppen. Derfor har superfoods med antioxidanter en stor sundhedsfremmende effekt for både dig og din krop. Flere former for superfoods indeholder mange antioxidanter, så som Grøn Te, Mangostan, Green Magic pulver og Gojibær. Alle former for superfoods hos WeightWorld er 100% naturlige og kan spille en stor rolle i din vægttab. Husk altid at drikke rigeligt med vand når du indtager dit kosttilskud og tag det gerne sammen med et af dine hovedmåltider.