Kundeservice åbent man- til fredag 09-18

69 96 03 91 Live Chat

Pure Acai Kapsler

1500mg 60 Kapsler | Acai piller

maxmedix™

189 kr.


Se mere

På lager
Bestil før klokken 17 for afsendelse samme dag

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

Køberbeskyttelse på 10.000 kroner
e-mærket er din garanti for en sikker handel

Høj kvalitet
Vores produkter består af de fineste kvalitetsingredienser.

Fuld tilfredshedsgaranti
Få pengene tilbage på udvalgte produkter.

Acai Pure består udelukkende af acai bær ekstrakt, der på grund af sit naturligt høje indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter kan give din krop et boost af alt hvad den har brug for til et vægttab. Disse acai piller hjælper dig med at udrense kroppen for affaldsstoffer, som ophober sig op i kroppen naturligt, hvilket har en negativ virkning på organernes funktion således, at fedtforbrænding og et højt stofskifte bliver nedsat. Derfor vil du med Acai Pure både få en fedtforbrænding og stofskifte samtidig med, at kroppen nemmere optager andre sunde næringsstoffer ved en udrensning af disse affaldsstoffer og giftstoffer.

 • Rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter
 • Indeholder omega 3, 6 og 9
 • 1.500 mg. acai bær ekstrakt om dagen
 • Højeste koncentration af acai bær ekstrakt på markedet
 • Disse acai piller skaber balance i kroppen
 • Hjælper med at udrense kroppen for toksiner og affaldsstoffer
 • Effektiv til vægttab
 • 100% naturligt - ingen bivirkninger
 • Indeholder ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler

Acai Pure er fyldt med naturlige antioxidanter, som er en vigtig faktor for at holde din krop sund og rask. Dette supplement er blandt andet fyldt med B-vitamin, hvilket hjælper din krop med at skabe energi, så du kan præstere bedre i løbet af dagen og C-vitamin, som hjælper med at bekæmpe de frie radikaler, som er dem der skaber ubalance i kroppen, og det er netop vigtigt at have balance i kroppen, hvis du ønsker at tabe dig.

Læs mere
Type: Kapsel
Indhold: 60
Dosering: 2 kapsler om dagen
Behandlingsvarighed: 30 dage
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Acai bær

Acai Pure består af det såkaldte Acai bær, som er et bær, der vokser i Amazonas regnskoven i Brasilien, hvor bærrene gror på palmatræet Acaizerio i klynger. Bærret består af frugtkød og har en sten i midten, som så mange andre velkendte bær eller frugter har. Bærrets udseende minder om blåbærret både i størrelse og farve.

Acai bærret har dog langt mere at byde på, hvad angår næringsstoffer. Acai bærret er en af de frugter og bær, som har det højeste indhold af antioxidanter. Derudover er det rigt på Omega 3 og Omega 6, som er de sunde umættede fedtsyrer, der er essentielle i et vægttab. Acai indeholder også vitamin A, B, C og E, kalium, magnesium og zink.

Fordelene ved Acai Pure

Fyldt med vigtige antioxidanter, som får kroppens organer til at fungere optimalt.

Appetitnedsætter med sin vigtige vitaminer og mineraler.

Hjælper med at udrense kroppen for toksiner og affaldsstoffer.

Dette supplement hjælper dig med at få mange af de vigtige vitaminer, mineraler og antioxidanter du har brug for i løbet af dagen. Det er vigtigt for din krop at du får rigeligt antioxidanter, da de er med til at holde din krop velfungerende og sund. Acai Pure er ualmindelig rig på antioxidanter, som længe har været kendt for at hjælpe til et vægttab. Antioxidanter forsinker den ødelæggende iltning også kaldt oxidation, som forebygger, at andre sunde næringsstoffer eller organer i vores krop bliver oxiderede. Dette gør at kroppen nemmere kan optage de sunde næringsstoffer fra acai bær ekstrakt og andet fra din ernæring. Udover det så bidrager det også til, at kroppen naturligt nemmere kan fedtforbrænde og holde et højt stofskifte. Med Acai Pure får du også mere energi, hvilket kan hjælpe dig bedre igennem dagen. Derudover kan supplementet hjælpe dig med at få din krop i balance. Det kan hjælpe dig med vægttab, da alle de gode næringsstoffer er med til at udrense din krop for affaldsstoffer og giftstoffer, der skaber ubalance i kroppen således, at den ikke kan fungere optimalt, og når din krop ikke er i balance er det meget svært ved at tabe sig.

Dosering

Acai Pure er et naturligt kosttilskud, og det anbefales at du tager det 2 gange om dagen. En kapsel om morgenen sammen med et måltid og et glas vand og en kapsel om aftenen sammen med et måltid og et glas vand. Det anbefales at du ikke overstiger den anbefalede daglige anbefalede mængde.

Næringsstoffer i Acai Pure:

Dette supplement består af kapsler hvor hver kapsel indeholder 750 mg. acai bær ekstrakt uden nogen tilsætningsstoffer. De er frysetørret for at bevare friskheden og indeholder den højeste koncentration af acai bær ekstrakt på markedet. Bærret i sig selv indeholder følgende:

Omega 3 er umættede fedtsyrer hvilket vi blandt andet får igennem vores kost. Det findes blandt andet i de såkaldte fede fisk som f.eks. makrel, laks og sild. Omega 3 findes også i visse olier og nødder, såsom rapsolie og valnødder.

Omega 6 er også en del af de umættede fedtsyrer og kan findes i vores kost. De findes typisk i madvarer som nødder, kornprodukter æg og fjerkræ.

Omega 9 er en del af de umættede fedtsyrer, som findes i olier og nødder.

Udover de sunde umættede fedtsyrer indeholder Acai Pure en masse gode vitaminer, som:

Vitamin A er godt for flere ting. Det er blandt andet kendt for at være en vigtig faktor for din appetit, smagssans og din vækst.

Vitamin B1 er med til at forvandle dine kulhydrater til druesukker. Det er dit druesukker kroppen omdanner til energi. Du kan finde B1 i flere fødevarer, såsom svinekød, nødder og havregryn.

Vitamin B2 er et vitamin der hjælper blandt andet din krop med at forvandle protein til energi. Dette vitamin er også med til at holde dine hud og negle sunde. Du kan finde dette vitamin i madvarer som mælk, æg og grønsager.

Vitamin B3 hjælper også din krop med at få energi. Det gør det blandt andet ved at omdanne fedt til energi. B3 kan du finde i varer som fisk, fjerkræ og mælk.

Vitamin C er med til at bekæmpe de såkaldte ”frie radikaler” som skaber ubalance i kroppen. Det er vigtigt at der er balance i kroppen, da du på denne måde nemmere kan bekæmpe infektioner og holde dig rask. C-vitamin kan du få via frugt og grøntsager.

Desuden indeholder Acai Pure også andre gode egenskaber som:

Kalium er med til at bevare din væskebalance i kroppen. Der er kalium i flere grøntsager og i tørret frugt.

Magnesium hjælper med at holde dit stofskifte på rette spor. Så du kan på den måde har muskler der fungere ordenligt. I visse madvarer kan du finde magnesium, såsom nødder og grøntsager.

Zink hjælper med at din krop med at hele, det vil sige at når du får et sår så hjælper zinken i kroppen med at hele såret. Du kan finde zink i madvarer som kød og ost.

Kundeanmeldelser
På WeightWorld stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.33% baseret på 27 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (84.1% baseret på 947 )

 • * Rigtig glad for, at jeg valgte at købe det her produkt. Har hurtigt kunne mærke positive ændringer!
 • * Jeg købte det her produkt til min mand og jeg i forbindelse med vores fælles mål om et vægttab. Han var i starten lidt usikker på, om det var pengene værd men jeg fik overbevist ham om, at vi skulle begynde på det. Vi er begge to i dag særdeles tilfredse med vores køb, og min mands usikkerhed om acai pures virkning er helt væk!
 • * Jeg har lige bestilt acai pure i dag, så nu er der ikke andet for end at vente på, at jeg får dem! Det lyder til, at folk har meget positive oplevelser med acai bær ekstrat, så jeg håber, at det her produkt er løsningen.
 • * Acai pure er en nem og effektiv måde at give dit vægttab et boost på. Jeg har nu været igennem 30 dages forløbet, og jeg er meget glad for, at jeg købte det i første omgang. Tak til WeightWorld for det her super gode produkt!
 • * Jeg modtog mit acai pure produkt for 1 måned siden og har i hele perioden været meget tilfreds med det. Kan tydeligt mærke forskel, efter jeg er begyndt at tage det, så det er helt sikkert noget, jeg vil købe igen!
 • * Jeg besluttede mig for et stykke tid siden, at jeg ville på kur, da jeg ikke var helt tilfreds med min daværende vægt. Hørte så om acai pure gennem en veninde og valgte derfor at give det et forsøg, da det lød til at være en god supplering til min kur. Jeg har nu taget de her kapsler i nogle uger og kan med sikkerhed sige at de virker!
 • * Fik for nyligt målt mit stofskifte, som ikke overraskende viste sig at være noget lavt. Blev derfor anbefalet at købe acai bær ekstrat. Jeg fandt derfor dem her fra WeightWorld og købte dem med det samme. Allerede efter kort tid, er mit stofskifte blevet forhøjet. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale det her produkt!
 • * Super godt produkt, der gør hvad det skal og har de ønskede virkninger. WeightWorlds levering er desuden hurtig og fejlfri!
 • * Jeg har lige bestilt acai pure i dag, så nu er der ikke andet for end at vente på, at jeg får dem! Det lyder til, at folk har meget positive oplevelser med acai bær ekstrat, så jeg håber, at det her produkt er løsningen.
 • * Virker godt til at mindske appetitten, så jeg spiser mindre af de unødvendige.
 • * Har mistet ca. 3 kilo på 2 uger, da jeg spiser mindre sødt og så går det bare hurtigt
 • * Virker fint
 • * Købte acai pure for et par uger siden, og de har indtil videre virket over alt forventning! Min vægt er virkelig begyndt at tage et dyk, som den ikke i nær så høj grad gjorde, før jeg begyndte på acai pure.
 • * Jeg har lige modtaget mit produkt og ser nu meget frem til at begynde på det. Har hørt meget godt om det, så er spændt på de fremtidige resultater!
 • * Jeg har helt bestemt fået meget mere energi efter jeg begyndte at bruge Acai produktet - kan bestemt anbefales
 • * Giver øget energi og mere lyst til at dyrke motion syntes jeg
 • * min veninde anbefalede dem til mig, og jeg er virkelig glad for at hun gjorde det. fantastisk produkt - og meget effektiv levering
 • * Virker godt til at mindske appetitten, så jeg spiser mindre af de unødvendige.
 • * Har mistet ca. 3 kilo på 2 uger, da jeg spiser mindre sødt og så går det bare hurtigt
 • * Virker fint
 • * Jeg har helt bestemt fået meget mere energi efter jeg begyndte at bruge Acai produktet - kan bestemt anbefales
 • * Giver øget energi og mere lyst til at dyrke motion syntes jeg
 • * min veninde anbefalede dem til mig, og jeg er virkelig glad for at hun gjorde det. fantastisk produkt - og meget effektiv levering
 • * Faldt lidt tilfældigt over det her produkt, da jeg ledte efter noget, der kunne effektivisere mit vægttab. Efter at have læst den meget lovende produktbeskrivelse, endte jeg med at købe det. Modtog det præcist som lovet og fik nemt og hurtigt flettet det ind i mine daglige rutiner. Synes efter kort tid, at jeg kan mærke forskel - det samme kan ses på vægten!
 • * Alle tiders måde at hjælpe vægttabet på vej! Giver mere energi og dermed en større lyst til motion.
 • * Har taget acai pure i et par dage nu, så der går nok stadig lige lidt inden virkningerne indtræffer. Synes dog det er en smart måde, at få en sundere livsstil på.
 • * Jeg har fået meget mere energi efter, at jeg er begyndt på det her acai produkt. Det har desuden en mættende virkning der gør, at jeg ikke har ligeså stor trang til søde sager.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld
nyhedsbrev